Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 6
ΕCPE
Examination for the Certificate of Proficiency in English
Κατηγόρία Γ2 επίπεδο - Άριστη γνώση της γλώσσας.
Με αλλα πτυχια πιστοποιησης γλωσσομάθειας;
Examination for the Certificate of Proficiency in English
Κατηγόρία Γ2 επίπεδο - Άριστη γνώση της γλώσσας.
Με αλλα πτυχια πιστοποιησης γλωσσομάθειας;
Εννοείς ποιά πανεπιστήμια για πιστοποιητικό γλωσσομάθειας αναγνωρίζονται ή λάθος κατάλαβα;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 6
Απο Εληνοαμερικάνικη ειναι πιστοποιημέαν και απο ΑΣΕΠ αν δεν απατόμαι τα:
ECPE,ECCE,TOEIC,ALCE ... Απο κει και πέρα τα μόρια που λαμβάνουν μιας και ειναι Certified και άνω του Lower ειναι τα 300,200 ; Αυτο.
Βεβαια για την δικη μου πέριπτωση δεν ξέρω αν θα έχω δικαίωμα συμμετοχης κάν ενεκα απολύτηρίου μιας και αν το Λιμενικο γίνει όπως ήταν... ΤΗ κάτσαμε τη βάρκα!
ECPE,ECCE,TOEIC,ALCE ... Απο κει και πέρα τα μόρια που λαμβάνουν μιας και ειναι Certified και άνω του Lower ειναι τα 300,200 ; Αυτο.
Βεβαια για την δικη μου πέριπτωση δεν ξέρω αν θα έχω δικαίωμα συμμετοχης κάν ενεκα απολύτηρίου μιας και αν το Λιμενικο γίνει όπως ήταν... ΤΗ κάτσαμε τη βάρκα!
Καλησπερα παιδια. Θα ηθελα να υποβαλω καποιες ερωτησεις σχετικα με το παρον θεμα.
Λοιπον, φετος δινω παννελληνιες και εχω δηλωσει Σχολη Αστυφυλακων. Δεν ξερω ομως αν θα μπορεσω να γραψω το βαθμο που χρειαζεται η σχολη.
Διαβασα ολα τα post εδω και ψηλομπερδευτικα λιγο.
Εχει την καλοσυνη καποιος να μου ξεκαθαρισει πως αλλιως μπορω να μπω Ειδικος φρουρος εκτος απο παννελληνιες; Ειμαι κατοχος Profficiency αν αυτο βοηθαει (γιατι ειδα πιο κατω οτι μπορει να μου δωσει μορια).
Μορια για ποιον ακριβως λογο; Μονο με προκυρυξη δηλαδη μπορω να μπω;
Και τι ακριβως χρειαζομαι για να μπω.
Θελω παρα πολυ να μπω και δεν θα τα παρατησω ακομα και αν δεν περασω μεσω παννελληνιων, γι'αυτο θα ηθελα να μου εξηγησετε λιγο τις ενναλακτικες οδους.
Ευχαριστω προκαταβολικα :)
Λοιπον, φετος δινω παννελληνιες και εχω δηλωσει Σχολη Αστυφυλακων. Δεν ξερω ομως αν θα μπορεσω να γραψω το βαθμο που χρειαζεται η σχολη.
Εχει την καλοσυνη καποιος να μου ξεκαθαρισει πως αλλιως μπορω να μπω Ειδικος φρουρος εκτος απο παννελληνιες; Ειμαι κατοχος Profficiency αν αυτο βοηθαει (γιατι ειδα πιο κατω οτι μπορει να μου δωσει μορια).
Θελω παρα πολυ να μπω και δεν θα τα παρατησω ακομα και αν δεν περασω μεσω παννελληνιων, γι'αυτο θα ηθελα να μου εξηγησετε λιγο τις ενναλακτικες οδους.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 647
Efsid έγραψε:Καλησπερα παιδια. Θα ηθελα να υποβαλω καποιες ερωτησεις σχετικα με το παρον θεμα.
Mόνο με προκήρυξη μπορείς να μπεις ειδικός φρουρός η οποία είναι με μοριοδότηση. Και έτσι επιλέγονται τα άτομα. Τo Profficiency σου δίνει 300 μόρια από εκεί και πέρα μετράει το απολυτήριο λυκείου αν έχεις δίπλωμα για αμάξι η για μηχανή. Και θα πρέπει να έχεις τελειώσει την θητεία σου στον στρατό. Ένοπλη θητεία. Στην οποία αν τελειώσεις ειδικές δυνάμεις η Δόκιμος Εφεδρος Αξιωματικός παίρνεις 400 μόρια
Οκ, φιλε σε ευχαριστω πολυ. Και κατι ακομα. Καθε ποτε βγαινουν προκυρυξεις γενικοτερα για σωματα αστυνομιας; Υπαρχουν καθε χρονο ή βγαινουν οποτε να ναι;
-
- Στρατηγός
Τα τελευταία 3 χρόνια βγαίνουνε συνέχεια. Και τώρα φεβρουάριο η μάρτιο θα ξαναβγεί.
-
- Στρατηγός
Ναι αλλά θα έχει μια σημαντική αλλαγή στο ποσοστό των γυναικών. Θα μειωθεί. Έτσι ακούγετε.
Καλησπερα παιδια! απολυθηκα απο τους καταδρομοις με το βαθμο του εφεδρου λοχια γνωριζεις κανεις αν μετραει αυτο καπως σε καποια προκυριξη για το σωμα των ε. φ. επισης εχει ακουσει κανεις αν θα βγει καμια προκυριξη για το σωμα των ε. φ. μεσα στο 2010;
Δεν φτανει μονο οτι απολυθηκες απο καταδρομεις πρεπει να εχεις καλο βαθμο απολυτηριου,profficiency, διπλωμα φορτηγου κλπ. Δεν γνωριζω για το 2010Γ. Π. έγραψε:Καλησπερα παιδια! Απολυθηκα απο τους καταδρομοις με το βαθμο του εφεδρου λοχια γνωριζεις κανεις αν μετραει αυτο καπως σε καποια προκυριξη για το σωμα των ε. Φ. Επισης εχει ακουσει κανεις αν θα βγει καμια προκυριξη για το σωμα των ε. Φ. Μεσα στο 2010;
Ειμαι περιπου στα 21 μορια ετσι οπως τα υπολογιζω εγω! ποσα περιπου πρεπει να εχει καποιος για να ειναι σιγουρος;
ευχαριστω κριστι!
ευχαριστω κριστι!
Απολυτηριο 1000Γ. Π. έγραψε:Ειμαι περιπου στα 21 μορια ετσι οπως τα υπολογιζω εγω! Ποσα περιπου πρεπει να εχει καποιος για να ειναι σιγουρος;
ευχαριστω κριστι!
Διπλωματα γ΄κατηγοριας Και μοτοσυκλετας 125cc 200+200
proficiency 300
lower 200
ειδικες δυναμεις 400
αν φτανεις τα 2100 μπαινεις ανετα
-
- Στρατηγός
Γ. Π. έγραψε:Καλησπερα παιδια! Απολυθηκα απο τους καταδρομοις με το βαθμο του εφεδρου λοχια γνωριζεις κανεις αν μετραει αυτο καπως σε καποια προκυριξη για το σωμα των ε. Φ. Επισης εχει ακουσει κανεις αν θα βγει καμια προκυριξη για το σωμα των ε. Φ. Μεσα στο 2010;
1) Όχι δεν μετράει περισσότερο.
2) Ακούγετε ότι θα βγεί τον μάρτιο
Και μια διευκρινηση. Οι ειδικοι φρουροι επιλεγονται μεσω Συμφωνα με τα μορια που συγκεντρωνουν και οχι μεσω πανελληνιων εξετασεων.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες