Αύξηση θητείας (2010)
Αύξηση θητείας (2010)
Φιλε απολυομαι σε 14 μερες και ειμαι η πρωτη σειρα 12 μηνου πρωτον γιοτα γιοτα ζωι καικοτα λενε και δεν εχουν αδικο ουτε σκοπιες ουτε τιποτα και εγω ι4 ειμαι και μαγειρας. Τωρα απο θεμα ειδικοτητας σε βλεπω η γενικων καθηκοντων η τεχαπ δηλαδη τεχνικος αποθηκαριος δηλαδη παρε μαζι ιοδιο γιατι θα σου ματωσουν απο το ξυσιμο. Σου ευχομαι καλη θητεια και καλο λελεεεεε!
Αύξηση θητείας (2010)
Παιδιά και εμένα ένας φίλος μου είπε οτι πάει να καταταχτεί στο στρατό απο μάιο και του είπαν οτι θα είναι 12μηνο. Αν γνωρίζει κάποιος ας μιλήσει...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 29
Αύξηση θητείας (2010)
Από την στιγμή που δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα μην ακούτε ότι σας λένε
Αύξηση θητείας (2010)
Και εγω ακουσα οτι θα γινει 14μηνο για οσους μπουν απο μαιο. Καλο κοθραγιο
και καλη θητεια

-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Αύξηση θητείας (2010)
Γεια χαρα !
εγω να πω απο αυτα που βλεπω και ακουω στα στρατοπεδα που εχω περασει ηταν καλυτερα 12μηνο παρα 9μηνο
Υπαρχουν μεγαλα κενα στο προσποπικο
Ασε ι δε μακακια που εχουν κανει για τους τριτεκνους να κανουν 2 μηνες παραμεθοριο και μετα σπιτακι τους με αποτελεσμα να μενουν ακομα λιγοτερα ατομα στιν παραμεθοριο και να κανουν 2πλοσκοπιες και ισως και παραπανω
αν και αυτο που τα χαλαει ολα και το ξερουμε ολοι καλα ειναι τα βυσματα που πλεων οποιων και να ρωτησεις εχει τουλαχιστον απο ενα δλδ ελεος αν δεν βγενανε ολοι Ι4 &Ι3 αοπλο (εξερουντε αυτοι που οντος ειναι) θα βγενανε οι υπηρεσιες οχι μια χαρα ουτε που θα το καταλαβενανε αλλα ετσι ειναι αυτα τι να κανουμε
ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ Ε ΤΟΧΟ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΟΣΗ ΤΠΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΟΥΡΩ ΚΑΤΑ ΤΙΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
ΔΕΑ (ΠΖ) 306
εγω να πω απο αυτα που βλεπω και ακουω στα στρατοπεδα που εχω περασει ηταν καλυτερα 12μηνο παρα 9μηνο
Υπαρχουν μεγαλα κενα στο προσποπικο
Ασε ι δε μακακια που εχουν κανει για τους τριτεκνους να κανουν 2 μηνες παραμεθοριο και μετα σπιτακι τους με αποτελεσμα να μενουν ακομα λιγοτερα ατομα στιν παραμεθοριο και να κανουν 2πλοσκοπιες και ισως και παραπανω
αν και αυτο που τα χαλαει ολα και το ξερουμε ολοι καλα ειναι τα βυσματα που πλεων οποιων και να ρωτησεις εχει τουλαχιστον απο ενα δλδ ελεος αν δεν βγενανε ολοι Ι4 &Ι3 αοπλο (εξερουντε αυτοι που οντος ειναι) θα βγενανε οι υπηρεσιες οχι μια χαρα ουτε που θα το καταλαβενανε αλλα ετσι ειναι αυτα τι να κανουμε
ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ Ε ΤΟΧΟ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΟΣΗ ΤΠΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΟΥΡΩ ΚΑΤΑ ΤΙΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
ΔΕΑ (ΠΖ) 306
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fotis την Τετ Μαρ 24, 2010 2:42 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 4
Αύξηση θητείας (2010)
Δεν εξεταζεται αυξηση θητειας αλλα αυτο
http://www.geetha.mil.gr/media/deltia/new/enoples/album/index.html
http://www.geetha.mil.gr/media/deltia/new/enoples/album/index.html
Αύξηση θητείας (2010)
Μα λεει οτι καποιος ή καποια εποπ ειπε οτι οτι θα αυξηθει η θητεια χωρις να εχει βγει καποια σχετικη ανακοινωση, διαταγη ή κατι σχετικο. Δηλαδη ΠΩΣ το ξερουν; Μιλησαν με τον Βενιζελο; Με το Πρωθυπουργο; Αλλιως αν δεν ξερουν να μην λενε οτι τους κατεβει... Μεχρι εκει ειναι το επιπεδο τους...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Τρί Απρ 06, 2010 1:43 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 10
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
Αύξηση θητείας (2010)
χαχαguest έγραψε:Έλληνας=παντογνώστης
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Αύξηση θητείας (2010)
Μιας και βλεπω οτι εχετε βγει λιγακι εκτως θεματος εχω και γω μια απορια σχετικα με το θεμα... ειμαι λελεδοσειρα (308) και επειδη ακουγονται πολλα για αυξησεις κλπ ΑΝ (τονιζω το ΑΝ) γινει αυξηση της θητειας στις επομενες μερες μπορουν να μας ανεβασουν και την δικη μας θητεια; Δηλαδη αντι να απολυθουμε τον μαιο να απολυθουμε ξερω γω εναν μηνα αργοτερα; 

-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 11
Αύξηση θητείας (2010)
Όποιος και να σου απαντήσει, θα βγάλει την απάντηση από το δικό του κεφάλι. Κακώς ρωτάς διότι περιμένεις απάντηση που θα σε ικανοποιήσει και μόνο :)
Δεν έχει βγει τίποτα γραπτό ακόμα, οπότε μην σε απασχολούν ανόητες φήμες.
Επίσης εγώ άκουσα πως η σειρά σου θα υπηρετήσει άλλους 25 μήνες και οι επόμενοι μόνο 16.(είδες; Δεν είναι ηλίθια η τελευταία σειρά που γράφω; Μην πιστεύεις τίποτα και κανέναν. Μόνο τα ΦΕΚ ΟΤΑΝ τα δεις με τα μάτια σου)
Δεν έχει βγει τίποτα γραπτό ακόμα, οπότε μην σε απασχολούν ανόητες φήμες.
Επίσης εγώ άκουσα πως η σειρά σου θα υπηρετήσει άλλους 25 μήνες και οι επόμενοι μόνο 16.(είδες; Δεν είναι ηλίθια η τελευταία σειρά που γράφω; Μην πιστεύεις τίποτα και κανέναν. Μόνο τα ΦΕΚ ΟΤΑΝ τα δεις με τα μάτια σου)
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Αύξηση θητείας (2010)
Εχεις δικαιο αλλο ηθελα να ρωτησω και το ειπα λαθος.ΑΝ τελικα γινει αυξηση η μειωση της θητειας εμας την 308 σειρα και οι υπολοιπες σειρες που υπηρετουμε ειδη ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μας αλλαξουν την θητεια δλδ ειτε να την αυξησουν ειτε να την μειωσουν;
Αύξηση θητείας (2010)
MixalisRockMetal έγραψε:Εχεις δικαιο αλλο ηθελα να ρωτησω και το ειπα λαθος.ΑΝ τελικα γινει αυξηση η μειωση της θητειας εμας την 308 σειρα και οι υπολοιπες σειρες που υπηρετουμε ειδη ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μας αλλαξουν την θητεια δλδ ειτε να την αυξησουν ειτε να την μειωσουν;
Να την μειώσουν έχει ήδη γίνει στο παρελθόν.
Να την αυξήσουν δεν έχει γίνει και δε νομίζω να το κάνουν ποτέ.
Ωστόσο επιτρέπεται, καθώς η διάρκεια της θητείας είναι θέμα μιας απλής υπουργικής απόφασης.
- Snakeshit
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 8
Αύξηση θητείας (2010)
Πάλι 18μηνη θα γίνει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες