Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Ο συγκεκριμένος π λέω μπήκε το 11 έχει ένα παιδί κ ερχετε σε μικρή πόλη της β Ελλάδας.. το πως δεν τ ξέρω.. από όσο ξέρω παίζει ρόλο μόνο τ κοινωνικά Κριτήρια γ μεταθέσεις.. δεβ ξέρω... άλλος μ είπε γ να ανέβεις πχ Θεσσαλονίκη είναι πολύ πιο εύκολο από ότι σε πόλη μικρή κ λογικό είναι... δεν ξέρω υ παίζει με τις μεταθέσεις
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Δεν ξέρω με τις μεταθέσεις πραγματικά... Εγώ π έχω δικαίωμα να γυρίσω απευθείας στον τόπο που μένω κ πάλι δεν θα το ρισκάρω αν μια στο εκατομμύριο γίνει καμία χαζομάρα να με στείλουν αν μπω πχ μετά στα 35 με 40 Αθήνα.. ούτε καν.. προτιμώ να φάω 15 χρόνια κ αν γυρίσω να γυρίσω μια κ καλή κ να ξέρω ότι δεν θα ξαναφύγω
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Xanthos έγραψε: Δεν ξέρω με τις μεταθέσεις πραγματικά... Εγώ π έχω δικαίωμα να γυρίσω απευθείας στον τόπο που μένω κ πάλι δεν θα το ρισκάρω αν μια στο εκατομμύριο γίνει καμία χαζομάρα να με στείλουν αν μπω πχ μετά στα 35 με 40 Αθήνα.. ούτε καν.. προτιμώ να φάω 15 χρόνια κ αν γυρίσω να γυρίσω μια κ καλή κ να ξέρω ότι δεν θα ξαναφύγω
Αν επιτρέπετε ξανθος γιατί έχεις δικαίωμα Απευθείας να πας στον τόπο σ ;
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

1ου βαθμού αναπηρία με πάνω από 67% και έχω την επιμέλεια εγώ!
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Κ γι'αυτό λέω ότι είναι ρισκο.. γιατι καλά θα έρθεις αλλά αυτό ισχύει όσο είναι εν ζωή κ έχει αναπηρία.. Αν πχ πες ότι απεβίωσε δεν θα έχεις στάλα μορίων οπότε το πιο πιθανό είναι να σου πούνε τζασε πίσω πάλι
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Xanthos έγραψε: Κ γι'αυτό λέω ότι είναι ρισκο.. γιατι καλά θα έρθεις αλλά αυτό ισχύει όσο είναι εν ζωή κ έχει αναπηρία.. Αν πχ πες ότι απεβίωσε δεν θα έχεις στάλα μορίων οπότε το πιο πιθανό είναι να σου πούνε τζασε πίσω πάλι
Έχεις δίκιο σε αυτό .. πάντως δείτε τις θέσεις π άνοιγαν γ εφ κάθε χρόνια για διαφορά μέρη.. είναι ελάχιστες
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Δεν ξερω αν ειδα το σωστο αλλα αυτο δεν λεγεται άνοιγμα θέσεων για μεταθέσεις.. λέγεται κοροϊδία..
Ο. Π. Κ. Ε
The Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από The Marine »

Ήθελα να ρωτήσω για όποιον όντως γνωρίζει αν τα παιδιά που δίνουν πανελλήνιες και περνάνε στην αστυνομία έχουν το ίδιο θέμα με τα τατουάζ με αυτούς που περνάνε Ειδικοί Φρουροί μέσο του συστήματος μοριοδότησης. Δηλαδή όπως θα κόψουν έναν ειδικό φρουρό για το τατουάζ θα κόψουν και έναν υποψήφιο αξιωματικό της ΕΛ. ΑΣ.(με τατουάζ πχ στο χέρι) στην υγειονομική επιτροπή που πέρασε με το σύστημα των πανελληνίων εξετάσεων; Στις προκυρήξεις των αστυφυλάκων &Αξιωματικών αναφέρεται αυτό το ''κόλλημα'' ή υπάρχει μονο στις προκυρήξεις των Ειδικών Φρουρών;
"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Σαιλορ να σου πω την αλήθεια δεν είδα κάτι να. λεει για Αστυφυλάκων κ αξιωματικών περί τατουαζ. δεν είχε καν τον όρο αυτό ούτε για εμφανή ούτε για εμφανή σημεία.. Γενικά ότι λένε οι προκηρύξεις αυτό ισχύει. αν δεν το έγραφε πουθενά πάει να πει πως δεν θα ισχύει αν το λέει ισχύει.. Γενικός ότι βγάζουν αυτό ισχύει.. Δεν θα μπορέσει να σ πει κάποιος κάτι κατά την δική μ άποψη από την στιγμή που δεν είναι τοποθετημένη πάνω σε ένα τέτοιο πράγμα!
Ο. Π. Κ. Ε
Τατουάζ πρόεκπλήξεων

Δημοσίευση από Τατουάζ πρόεκπλήξεων »

Εσείς που έχετε τατουάζ και βάζετε υπογραφή στην υπεύθυνη δήλωση Δ χαμηλά χαμηλά να γράφετε με επιφύλαξη διότι.Κατά το άρθρο 22 §6 εδ. α' του ίδιου νόμου, "όποιος εν γνώσει του δηλώνει ψευδή γεγονότα, ή αρνείται ή αποκρύπτει τα αληθινά, με έγγραφη υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών κ. λ. π.". .. Ο έλεγχος τατουάζ θα γίνει αυστηρότατα σε λαιμό και χέρια κάτω από ώμους και όχι ποδια που είπαν κάποιοι.. να ξέρετε όμως για τα μεικαπ που λένε κάποιοι να προσέχουν μην βρεθούν προ εκπλήξεως περί ψευδή γεγονότα...
The Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από The Marine »

Xanthos έγραψε:Σαιλορ να σου πω την αλήθεια δεν είδα κάτι να. Λεει για Αστυφυλάκων κ αξιωματικών περί τατουαζ. Δεν είχε καν τον όρο αυτό ούτε για εμφανή ούτε για εμφανή σημεία. Γενικά ότι λένε οι προκηρύξεις αυτό ισχύει. Αν δεν το έγραφε πουθενά πάει να πει πως δεν θα ισχύει αν το λέει ισχύει. Γενικός ότι βγάζουν αυτό ισχύει. Δεν θα μπορέσει να σ πει κάποιος κάτι κατά την δική μ άποψη από την στιγμή που δεν είναι τοποθετημένη πάνω σε ένα τέτοιο πράγμα!

Ναι καταλαβα φιλε μου, ποσο γελοιο ομως πραγματικα!Εικόνα

"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
Glx

Δημοσίευση από Glx »

Παιδες εθεσα ξανά το ερώτημα μήπως ξέρει κανείς τι παίζει με τα διπλώματα; Αν έχεις βεβαίωση και όχι το καρτελακι πιάνεται;
Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Έλεγχος θα γίνει και στα πόδια (γάμπες) - υπηρεσία με ποδήλατο και σορτς. Άλλοι έκαναν υπομονή στο να μην κάνουν κάποιο τατουάζ όλο αυτό το διάστημα.
Πεζοναυτης

Δημοσίευση από Πεζοναυτης »

Με το βαρος τι παιζει! Γιατι εχω δμσ 28,2 αλλα γυμνασμενος ισχυιει η περιφερεια μεσης των 102 εκατοστων;
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

35 μερούλες μείνανε ποτε λέγαμε ποτε θα βγει η προκυρηξη τωρα περιμένουμε αποτελέσματα!!! μακάρι εδω μεσα να μπούμε ολοι
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης