Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

Εδω ανεβαζες ρε συ τις φωτογραφιες σου δημοσια ενω βλεπουν εκατονταδες ατομα αυτο το νημα και σε πειραξε ο πινακας; Μας τρολλαρεις ;
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 304

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

Thalassa έγραψε:Θα πας στην αστυνομία να καταγγείλεις εφημερίδα πανελλαδικής διακίνησης για τον αριθμό της ταυτότητας σου ο οποίος πια δεν ανήκει.Προχτές εκδόθηκαν από το ΑΣΕΠ τα αποτελέσματα τις προκήρυξης 2κ/20/19.

Με τα πλήρη στοιχεία όλων των υποψηφίων καθώς και τον φορέα τοποθέτησης.

Αυτό λέγεται διαφάνεια!

Θαλασσα δε με νοιαζει για τα μορια στο ξαναλεω αλλα γιατι να υπαρχει η ταυτοτητα μου και εμφανες το ονοματεπωνυμο μου; Αμα εγω εχω τον δικο σου αριθμο ταυτοτητας και ονοματεπωνυμο; Θα αισθανοσουν ανετα;

Thalassa
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 159

Δημοσίευση από Thalassa »

Καταρχάς πως να σε ψάξει στην λίστα; Ξέρει πως σε λένε;

Thalassa
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Είμαι επιτυχουσα σε προκήρυξη που αναρτήθηκε πριν δύο μήνες. Αναγράφεται όνομα, επώνυμο, ταυτότητα, οικογενειακή κατάσταση, αριθμός τέκνων και φορέας τοποθέτησης.

Και σε εμάς έχουν σταματήσει οι ενστάσεις.

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Αρα μου στερεις το δικαιωμα και μου απαγορευεις να ενημερωθω σχετικα με Τους πινακες του Π. Ν και της Π. Α;

Εγω δεν ενιωσα οτι τσακωνομαι μαζι σου, εναν ωραιο διαλογο ειχαμε με ωραιες αντιπαραθεσεις και ισως να ξεφυγαν σε καποια σημεια.

Απο εκει και περα, αν δεν θελεις να συζητας μαζι μου, να μη το κανεις, δικαιωμα σου ειναι αλλα δεν δεχομαι να μου λες οτι σε απειλω, σε ενα ανοιχτο φορουμ οπου υπαρχει η ελευθερια λογου και εκφρασης.

Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 313

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Αυτος ο ηλεκτρολογος ή δεν ξερει να διαβαζει ελληνικα ή βλεπει φαντασματα τι πηρες σαν απειλη; Η θαλασσα ειπε οτι μπαινουν μονο βυσματα στην ΠΑ και αυτο εξηγειται διοτι δεν βγαινουν καταστασεις επιτυχοντων μετα απαντησε ο λευτερης οτι βγαινουν καταστασεις και θα προσπαθησει να τις βρει για να αποδειξει οτι δεν θα μπουν μονο βυσματα και εσυ ηλεκτρολογε το ελαβες σαν απειλη αυτο σοβαρα τωρα; Και το αλλο παλι για τα στοιχεια σου ΝΑΙ σε πολλες προκηρυξεις ανεβαινουν δημοσια οι αριθμοι ταυτοτητας και τα ονοματεπωνυμα των επιτυχοντων αν θελεις μπορω να σου στειλω καμια
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Εδω ξαναλεω ανεβαζες φωτογραφιες σου στο νημα του Π. Ν γεματος καμαρι, που καλα εκανες γιατι δεν το εκανες για κακο, αλλα σε νοιαζουν ξαφνικα τα προσωπικα δεδομενα τωρα;
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Thalassa έγραψε:Καταρχάς πως να σε ψάξει στην λίστα;Ξέρει πως σε λένε;

Ενταξει θαλασσα εχω αναφερει και τα μορια μου και ναι υπαρχουν αρκετοι που ξερουν το μικρο μου.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Ο ανθρωπος ρωτησα αν υπαρχουν τα ονοματα και γενικα οι πινακες διοτι δεν εχω ιδεα απο Π. Ν και Π. Α στο αν βγηκαν οι βασεις τοτε διοτι εχω μονο του Σ. Ξ και ο ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ λεει οτι τον απειλω και οτι θελω να βρω το ονομα του...

Ενταξει, θα τρελαθουμε τελειως εδω μεσα μου φαινεται.
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

XristosMP έγραψε:Εδω ξαναλεω ανεβαζες φωτογραφιες σου στο νημα του Π. Ν γεματος καμαρι, που καλα εκανες γιατι δεν το εκανες για κακο, αλλα σε νοιαζουν ξαφνικα τα προσωπικα δεδομενα τωρα;
Αλλο φωτογραφια αλλο ταυτοτητα και ονοματεπωνυμο ρε φιλε, στη φωτογραφια δε λεει ουτε ποιος ειμαι ουτε που μενω. Σκεψου ρε φιλε πριν αραδιασεις τις σκεψεις σου μη με κανεις να στο λεω συνεχεια.

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 482

Δημοσίευση από Politis1994 »

Στην αεροπορία δεν θα μπουν μόνο βισματα ΑΛΛΆ σε 1 θέση δοιηκητικου θα μπει βισμα. Στους 5 ακτινολογου πχ ο ένας μόνο θα είναι βισμα διότι θα είναι γιατρός αλλά θα έχει και θείο ταξίαρχος πχ άρα θα φάει τον άλλο γιατρό. Στους 10 πυροβολητης τώρα... Τι να σας πω οι 9 βισμα θα είναι... Όπου υπάρχει καπνός βρίσκεις κ φωτιά... Στην αεροπορία χρόνια κρατάει η Κολωνια. Ολοι το ξέρουν.
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Ο ανθρωπος ρωτησα αν υπαρχουν τα ονοματα και γενικα οι πινακες διοτι δεν εχω ιδεα απο Π. Ν και Π. Α στο αν βγηκαν οι βασεις τοτε διοτι εχω μονο του Σ. Ξ και ο ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ λεει οτι τον απειλω και οτι θελω να βρω το ονομα του...

Ενταξει, θα τρελαθουμε τελειως εδω μεσα μου φαινεται.
Το γεγονος οτι τα ζητησες μετα απο εντονη διαφωνια η τσακωμο ναι με κανει να αισθανομαι απειλη. Μη προσπαθεις εντεχνως να καλυφθεις γιατι σου απανταω σε ολα,

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος HLEKTROLOGOS την Τρί Ιαν 26, 2021 1:39 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

HLEKTROLOGOS έγραψε:
XristosMP έγραψε:Εδω ξαναλεω ανεβαζες φωτογραφιες σου στο νημα του Π. Ν γεματος καμαρι, που καλα εκανες γιατι δεν το εκανες για κακο, αλλα σε νοιαζουν ξαφνικα τα προσωπικα δεδομενα τωρα;
Αλλο φωτογραφια αλλο ταυτοτητα και ονοματεπωνυμο ρε φιλε, στη φωτογραφια δε λεει ουτε ποιος ειμαι ουτε που μενω. Σκεψου ρε φιλε πριν αραδιασεις τις σκεψεις σου μη με κανεις να στο λεω συνεχεια.

Τι μας λες ρε φιλαρακο, αληθεια;

Δηλαδη σου φαινεται λογικο στελεχος των ενοπλων δυναμεων να ανεβαζει φωτογραφιες πανω απο καραβια αναμεσα σε αγνωστους; Το ποιος εισαι μονο εχει σημασια νομιζεις;

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 482

Δημοσίευση από Politis1994 »

Εφόσον κάποιοι γνωρίζουν το όνομα του ηλεκτρολόγου, είναι φυσικό ο άνθρωπος να θέλει να προστατέψει τα προσωπικά τ δεδομένα. Τώρα εάν ο διαχειριστής έχει άλλη άποψη ας αποφασίσει αυτός
Thalassa
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

HLEKTROLOGOS έγραψε:

Γιατί γράφει η λίστα που μένεις;

Τέλος πάντως τι συζητάμε;

Όλες οι λίστες επιτυχόντων επιλαχόντων και ακυρωμενων υποψηφίων υπάρχουν αναρτημένες στο διαδίκτυο.

Όλοι μπορούν να τις δουν και κατά συνέπεια να τις έχουν κιόλας.

Καλώς ή κακώς δεν ξέρω υπάρχουν πάντως.

Και σκέψου οτι εσύ έχεις πια στρατιωτική ταυτότητα εμείς θα συνεχίσουμε με την πολιτική μας ταυτότητα.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες