Χρυσή Αυγή
- Titis
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
Χρυσή Αυγή
Πραγματικά ντροπή για αυτό που έκανε ο Κασιδιάρης, τον οποίο τον θεωρούσα τον πιο χαρισματικό Χρυσαυγίτη. Ψήφισα Χρυσή Αυγή, με εκράζει ένα μεγάλο μέρος των απόψεων τους αλλά τέτοια γεγονότα μόνο ντροπή μου προκαλούν. Παρόλα αυτά πρέπει να σταθούμε και στα λόγια και στην συμπεριφορά τόσο της Καννέλης όσο και της άλλης του Σύριζα που ήταν αρκετά προσβλητικές, έβριζαν και προκαλούσαν και δεν ήθελε και πολύ ο άνθρωπος, δεν τον δικαιολογώ όμως... Τι να πω. Μην μας κάνουν να μετανιώσουμε που τους ψηφίσαμε...
Illusion never changed into something real!
- bodybuilder625
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 60
Χρυσή Αυγή
Μάγκες το ξύλο αργά ή γρήγορα θα έπεφτε... Δεν με ενδιαφέρει αν Η Χρυσή Αυγή πατώσει, δεν με ενδιαφέρι αν η Χρυσή Αυγή δεν μπει στη βουλή, με ενδιαφέρει που επιτέλους βράθηκαν κάποιοι άνθρωποι και λένε τα πράγματα με το όνομά τους... Η βία δεν είναι λύση. Αλλά προσωπικά αν μου έλεγαν όλα αυτά που του έσυραν θα είχα κάνει πολύ χειρότερα. Έλεος δηλαδή... Μπροστά στα μούτρα του να λένε "πουστάρια οι Χρυσαυγίτες" και "παλιο φασιστάρια" κλπ κλπ... Για αυτό καλύτερα να ψηφίσω Χρυσή Αυγή τώρα παρά να φοβάμαι να βγω απο το σπίτι μου μόλις σκοτεινιάσει στο μέλλον... (πράγμα που σε πολλούς συμβαίνει και τώρα) ... 

ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ
Χρυσή Αυγή
Η απάντηση της Χρυσής Αυγής
Αναλυτικά η απάντηση της Χρυσής Αυγής.
«Επί σειρά ετών οι δημοσιογράφοι όλων των καναλιών λασπολογούσαν μαζί με τους εκπροσώπους των κομμάτων του πολιτικού κατεστημένου την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Καμία πρωτοτυπία, λοιπόν, στον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν το ατυχές περιστατικό στην εκπομπή του Παπαδάκη. Πριν αναφερθούμε σε αυτό ανακοινώνουμε προς τον Ελληνικό Λαό ότι πριν τα ΜΜΕ μας αποκλείσουν τους αποκλείουμε εμείς. Δεν τους χρειαζόμαστε. Έχουμε στο πλευρό μας μισό εκατομμύριο Έλληνες, οι οποίοι για εμάς έχουν μεγαλύτερη σημασία από τα φερέφωνα ενός αμαρτωλού καθεστώτος, τα οποία είναι απόλυτα συνένοχα για την χρεοκοπία και το σημερινό κατάντημα του Λαού μας! Εμπάργκο από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε όλα τα κανάλια και σε όλες τις εφημερίδες για να φανεί ξεκάθαρα ο αποκλεισμός μας, για να φανεί ξεκάθαρα το βρώμικο παιχνίδι που παίζουν εις βάρος μας. Χαρακτηριστικό είναι ότι σε όλες τις συνεντεύξεις και παρουσίες των εκπροσώπων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κατά σύστημα οι περισσότεροι δημοσιογράφοι ήταν εχθρικοί απέναντί μας και προσπαθούσαν με κάθε τρόπο, όχι αντικειμενικά να πράξουν την αποστολή τους, που είναι η ενημέρωση του Ελληνικού λαού, αλλά να κάνουν προπαγάνδα κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όπως λοιπόν έκαναν επί τόσα χρόνια να μιλούν για εμάς χωρίς εμάς και να μας συκοφαντούν, χωρίς να μας δίνουν το δικαίωμα της απαντήσεως, έτσι ας συνεχίσουν και τώρα, την απάντηση θα την δώσει ο Ελληνικός Λαός στις 17 Ιουνίου 2012.
Σχετικώς με το επεισόδιο στην εκπομπή Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Επισημαίνουμε αυτά που με επιμέλεια όλα τα κανάλια αποκρύπτουν. Πρώτη σηκώθηκε και χειροδίκησε κατά του εκπροσώπου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ηλία Κασσιδιάρη, η Λιάνα Κανέλλη κτυπώντας απρόκλητα τον στο πρόσωπο με ένα πακέτο εντύπων. Το δείχνει καθαρά το βίντεο. Αυτό όμως δεν το είδε κανένας, δεν το είδε ούτε η δικαιοσύνη, η οποία ξεκίνησε αυτόφωρη διαδικασία μόνο για τον εκπρόσωπο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όπως δεν άκουσε βεβαίως και τις ύβρεις της Λιάνας Κανέλλη «π******ά, φασισταριά» κλπ. Για αυτά κύριοι κύριοι Εισαγγελείς δεν υπάρχει αυτόφωρη διαδικασία;
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συνεχίζει τον αγώνα της για ένα δυνατό εθνικιστικό κίνημα εναντίον όλων και φυσικά εναντίον των ορφανών του Μαρξ, που κυριαρχούν στα κανάλια και παίζουν ένα βρώμικο παιχνίδι προπαγάνδας. Εάν θέλετε να καταδικάσουμε τον συναγωνιστή μας για την πράγματι ατυχή στιγμή, καταδικάστε και εσείς πρώτα τις ύβρεις και την επίθεση της Λιάνας Κανέλλη, αλλιώς δεν είστε τίποτε άλλο από θλιβεροί υποκριτές σε διατεταγμένη υπηρεσία. Άξιος ο μισθός σας! Στις 17 Ιουνίου θα μιλήσει ο λαός και αυτός θα κρίνει.»
Αναλυτικά η απάντηση της Χρυσής Αυγής.
«Επί σειρά ετών οι δημοσιογράφοι όλων των καναλιών λασπολογούσαν μαζί με τους εκπροσώπους των κομμάτων του πολιτικού κατεστημένου την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Καμία πρωτοτυπία, λοιπόν, στον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν το ατυχές περιστατικό στην εκπομπή του Παπαδάκη. Πριν αναφερθούμε σε αυτό ανακοινώνουμε προς τον Ελληνικό Λαό ότι πριν τα ΜΜΕ μας αποκλείσουν τους αποκλείουμε εμείς. Δεν τους χρειαζόμαστε. Έχουμε στο πλευρό μας μισό εκατομμύριο Έλληνες, οι οποίοι για εμάς έχουν μεγαλύτερη σημασία από τα φερέφωνα ενός αμαρτωλού καθεστώτος, τα οποία είναι απόλυτα συνένοχα για την χρεοκοπία και το σημερινό κατάντημα του Λαού μας! Εμπάργκο από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε όλα τα κανάλια και σε όλες τις εφημερίδες για να φανεί ξεκάθαρα ο αποκλεισμός μας, για να φανεί ξεκάθαρα το βρώμικο παιχνίδι που παίζουν εις βάρος μας. Χαρακτηριστικό είναι ότι σε όλες τις συνεντεύξεις και παρουσίες των εκπροσώπων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κατά σύστημα οι περισσότεροι δημοσιογράφοι ήταν εχθρικοί απέναντί μας και προσπαθούσαν με κάθε τρόπο, όχι αντικειμενικά να πράξουν την αποστολή τους, που είναι η ενημέρωση του Ελληνικού λαού, αλλά να κάνουν προπαγάνδα κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όπως λοιπόν έκαναν επί τόσα χρόνια να μιλούν για εμάς χωρίς εμάς και να μας συκοφαντούν, χωρίς να μας δίνουν το δικαίωμα της απαντήσεως, έτσι ας συνεχίσουν και τώρα, την απάντηση θα την δώσει ο Ελληνικός Λαός στις 17 Ιουνίου 2012.
Σχετικώς με το επεισόδιο στην εκπομπή Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Επισημαίνουμε αυτά που με επιμέλεια όλα τα κανάλια αποκρύπτουν. Πρώτη σηκώθηκε και χειροδίκησε κατά του εκπροσώπου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ηλία Κασσιδιάρη, η Λιάνα Κανέλλη κτυπώντας απρόκλητα τον στο πρόσωπο με ένα πακέτο εντύπων. Το δείχνει καθαρά το βίντεο. Αυτό όμως δεν το είδε κανένας, δεν το είδε ούτε η δικαιοσύνη, η οποία ξεκίνησε αυτόφωρη διαδικασία μόνο για τον εκπρόσωπο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όπως δεν άκουσε βεβαίως και τις ύβρεις της Λιάνας Κανέλλη «π******ά, φασισταριά» κλπ. Για αυτά κύριοι κύριοι Εισαγγελείς δεν υπάρχει αυτόφωρη διαδικασία;
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συνεχίζει τον αγώνα της για ένα δυνατό εθνικιστικό κίνημα εναντίον όλων και φυσικά εναντίον των ορφανών του Μαρξ, που κυριαρχούν στα κανάλια και παίζουν ένα βρώμικο παιχνίδι προπαγάνδας. Εάν θέλετε να καταδικάσουμε τον συναγωνιστή μας για την πράγματι ατυχή στιγμή, καταδικάστε και εσείς πρώτα τις ύβρεις και την επίθεση της Λιάνας Κανέλλη, αλλιώς δεν είστε τίποτε άλλο από θλιβεροί υποκριτές σε διατεταγμένη υπηρεσία. Άξιος ο μισθός σας! Στις 17 Ιουνίου θα μιλήσει ο λαός και αυτός θα κρίνει.»
ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΕΛΛΑΣ!!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 58
Χρυσή Αυγή
Έπρεπε να φάει ξύλο και αυτή η δούρου, δεν πειράζει την επόμενη φορά...
Να μάθουν να μην το πηγαίνουν συνέχεια σε προσωπικά θέματα η σε προσβλητικά σχόλια, πόσο υπομονή να έχει ο άνθρωπος; Αυτός πήγε εκεί για να κουβεντιάσει και μόνο κρεμάλα δεν του βάλανε...
εγώ πάντως θα τους ξανά ψηφίσω
Να μάθουν να μην το πηγαίνουν συνέχεια σε προσωπικά θέματα η σε προσβλητικά σχόλια, πόσο υπομονή να έχει ο άνθρωπος; Αυτός πήγε εκεί για να κουβεντιάσει και μόνο κρεμάλα δεν του βάλανε...
yandr έγραψε:Κόλαση, μετά από αυτό νομίζω ότι η χρυσή αυγή αποχαιρετά το κοινοβούλιο.
Αντίθετα, αν είχε συγκρατηθεί είμαι σίγουρος ότι θα κέρδιζε 'τις εντυπώσεις'.
Αντίο λοιπόν...
εγώ πάντως θα τους ξανά ψηφίσω
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 62
- Επάγγελμα: XARAKIRI
- Επικοινωνία:
Χρυσή Αυγή
Θελω το ξυλο να μεταφερθει και στην βουλη...
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
-
- Στρατηγός
Χρυσή Αυγή
Ο Κασιδιαρης άθελα του επιβεβαίωσε το ρητό: Άλλος το τρώει και ζορίζεται (Κανέλλη) και άλλος το τρώει και δροσίζεται (Δούρου) 

Χρυσή Αυγή
Η πραξη του ειναι κατακριτεα απαραδεκτη κ πρεπει να διωχθει τουλαχιστον σε βαθμο κακουργηματος. Κοντεψε να την σκοτωσει...
Ας ειμαστε σοβαροι τωρα ΠΟΙΟΣ απο ΟΛΑ τα κομματα δεν ευχαρηστηθηκε που της εσπασε τα μουτρα ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ;
Τωρα βγαινουν ακομα κ οι αντιπαλοι της να την υποστηριξουν ξεχνοντας ποσες φορες το ειχαν σκεφτει να το πραξουν κ οι ιδιοι ΑΛΛΑ δεν τους αφηνε το υψηλο επιπεδο τους ή φοβοντουσταν με την κοιλια που εχουν μην τους τσακιζε πρωτα η ΚΑΝΕΛΗ.
Ας ειμαστ δικαιοι, της αξιζε οπως αξιζει κ ενα χερι ξυλο σε ολους τους καρεκλοκενταυρους πολιτικους, κ ιδιαιτερα στους ψευτοαριστερους που κανουν την ψευτοεπανασταση με μισθο ανω των 10.000 ευρω κ με 10 σπιτια ο καθενας.
Κυριοι ο ΛΑΟΣ πειναει κ οποιος πειναει αντιδραει.
Δεν ειμαστε προβατα αλλα μαλλον γαιδαροι. Κ δυστυχως για μερικους οι γαιδαροι ΚΛΟΤΣΑΝΕ !
Κρυφτητε γιατι Ερχομαστε !
Ας ειμαστε σοβαροι τωρα ΠΟΙΟΣ απο ΟΛΑ τα κομματα δεν ευχαρηστηθηκε που της εσπασε τα μουτρα ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ;
Τωρα βγαινουν ακομα κ οι αντιπαλοι της να την υποστηριξουν ξεχνοντας ποσες φορες το ειχαν σκεφτει να το πραξουν κ οι ιδιοι ΑΛΛΑ δεν τους αφηνε το υψηλο επιπεδο τους ή φοβοντουσταν με την κοιλια που εχουν μην τους τσακιζε πρωτα η ΚΑΝΕΛΗ.
Ας ειμαστ δικαιοι, της αξιζε οπως αξιζει κ ενα χερι ξυλο σε ολους τους καρεκλοκενταυρους πολιτικους, κ ιδιαιτερα στους ψευτοαριστερους που κανουν την ψευτοεπανασταση με μισθο ανω των 10.000 ευρω κ με 10 σπιτια ο καθενας.
Κυριοι ο ΛΑΟΣ πειναει κ οποιος πειναει αντιδραει.
Δεν ειμαστε προβατα αλλα μαλλον γαιδαροι. Κ δυστυχως για μερικους οι γαιδαροι ΚΛΟΤΣΑΝΕ !
Κρυφτητε γιατι Ερχομαστε !
-
Χρυσή Αυγή
Εξαντλήθηκε η υπομονή του πλέον στα κανάλια. Οποτε έβγαινε στα κανάλια έκανε διάλογο (όσο τον έχω παρακολουθήσει) και έδειχνε ένα επίπεδο πιο πάνω από τους υπόλοιπουςΤον τελευταίο καιρό αυτό έπαψε να ισχύει, μιλούσε με το τουρλουμπούκι
Πιστέυω πως χάνει από αυτό
Πιστέυω πως χάνει από αυτό
Διψάς χρυσάφι. Πάρε, ψάξε, μέτρα. Εδώ κοντά σου χρόνια αθάνατος να μένω, ως να μου γίνεις Μοίρα, Θάνατος και Πέτρα
Χρυσή Αυγή
yandr έγραψε:Για να δούμε και το αυτόφωρο. Θα κρυφτεί ο εκπρόσωπος τύπου;Θα καταδικαστεί η συμπεριφορά του από το κόμμα του;
Υπήρξε και εδώ προβοκάτσια;
Αν και εγώ πιστεύω ότι μπορεί να ήταν και προσχδιασμένο.
Χωρις να ειναι ο καταλληλος διαδικτιακος τοπος κ χρονος να το αναφερω ωστοσο θα εξηγησω ορισμενα πραγματα για το παραμυθι του ''αυτοφωρου'' το οποιο τουλαχιστον στα πλημμεληματα πρεπει να καταργηθει. Το αυτοφωρο Δεν προσφερει κανενα αισθημα δικαιωσης στον παθοντα ουτε καθυσηχαζετε πλεον η κοινη γνωμη, καθως για τον λογο αυτο ειχε νομοθετηθει εν ετει 1951. Απλα την σημερον ημερα με τα τοσα δικαιωματα του κατηγορουμενου (αναβολη για απολογια-ορισμο δικηγορου, ρητη δικασημο για κλητευση μαρτυρων) κ με την ανυπαρκτη πιθανοτητα να φυλακιστει καποιος για πλημμελημα του τυπου σωματικης βλαβης κ εξυβρισης (βλεπε ανασταλτικο αποτελεσμα εφεσης, Μετατροπη-εξαγορα της ποινης, αναστολη εκτελεσης της ποινης) ειναι μονο ενα μετρο ταλαιποριας κ απασχολησης εκαντονταδων Αστυνομικων που αναλωνοντε με την μεταγωγη των προσωρινα κρατουμενων κ δικαστικων υπαλληλων (προεδροι εισαγγελεις γραμματεις) που απασχολουντε ασκοπα αφου δεν προκειτε, σχεδον ποτε, να δικασουν αυθημερον.
Αυτοφωρο κ βλακιες, ο νομος πρεπει να αλλαξει κ να εκσυγχρονιστει, δεν ζουμε στο 1951 αλλα στο 2012.
Δηλαδη ποια η διαφορα να συλληφθει στα ορια του αυτοφωρου (μέχρι την 23:59 της αυριο 8/6/2012) κ ποια η διαφορα να μην συλληφθει;
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ αφου σιγουρα δεν προκειτε να γινει η δικη κ να εκδοθει οποιαδηποτε αποφαση.
Αλλωστε η δικαιωσητου λαου Θα ερθει αφου θα δικαστει - καταδικαστει αποψε στα καναλια για το κακουργημα που διεπραξε με εισαγγελεις κ προεδρο του αρειου παγου τους μεγαλοδημοσιογραφους κ τα τσιρακια τους με ποινη αμετακλητη κ φυσικα διχως να απολογηθει.
Για να μην αναφερθω στο οτι η σωματικη βλαβη ειναι πταισμα, δηλαδη δεν υπαρχει αυτωφορο ενω η εξυβριση ειναι υπο περιστασεις πλημμελημα, εδω μπορει να ειναι κ πταισμα, διωκεται μον κατ'εγκληση που απ'οσο γνωριζω δεν εχει υποβληθει... Κ στις 2 περιπτωσεις 308 κ 261 ΠΚ η πραξη μενει ατιμωρητη αν διαπραχθηκε εξαιτιας προηγουμενης βαναυσης προκλησης απο τον παθοντα προς τον δραστη.
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ !
- bodybuilder625
- Ανθυπασπιστής
Χρυσή Αυγή
χαχα ωραίοςGreek_Army έγραψε: Ο Κασιδιαρης άθελα του επιβεβαίωσε το ρητό: Άλλος το τρώει και ζορίζεται (Κανέλλη) και άλλος το τρώει και δροσίζεται (Δούρου)

-
Χρυσή Αυγή
Πολύ άσχημη εντύπωση προκάλεσε η στάση του Προκόπη Παυλόπουλου κατά τη διάρκεια της επίθεσης του Ηλία Κασιδιάρη κατά της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου, αφού ο κ. Παυλόπουλος δεν σηκώθηκε καν από την καρέκλα του και παρακολουθούσε ατάραχος σαν Βούδας.
Πριν από λίγο, ο Προκόπης Παυλόπουλος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, κάνοντας την εξής δήλωση:
«Δεν σηκώθηκα από την καρέκλα μου όταν ο Κασιδιάρης επιτέθηκε με μπουνιές στην Λιάνα Κανέλλη, γιατί δεν μπορώ να ελέγξω τη δύναμή μου και φοβήθηκα πως, αν σηκωνόμουν όρθιος, θα τον σκότωνα».
κλαίω
Πριν από λίγο, ο Προκόπης Παυλόπουλος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, κάνοντας την εξής δήλωση:
«Δεν σηκώθηκα από την καρέκλα μου όταν ο Κασιδιάρης επιτέθηκε με μπουνιές στην Λιάνα Κανέλλη, γιατί δεν μπορώ να ελέγξω τη δύναμή μου και φοβήθηκα πως, αν σηκωνόμουν όρθιος, θα τον σκότωνα».
κλαίω

Διψάς χρυσάφι. Πάρε, ψάξε, μέτρα. Εδώ κοντά σου χρόνια αθάνατος να μένω, ως να μου γίνεις Μοίρα, Θάνατος και Πέτρα
- bodybuilder625
- Ανθυπασπιστής
Χρυσή Αυγή
χαχαχαχαΝικολέτα έγραψε:Πολύ άσχημη εντύπωση προκάλεσε η στάση του Προκόπη Παυλόπουλου κατά τη διάρκεια της επίθεσης του Ηλία Κασιδιάρη κατά της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου, αφού ο κ. Παυλόπουλος δεν σηκώθηκε καν από την καρέκλα του και παρακολουθούσε ατάραχος σαν Βούδας. «Δεν σηκώθηκα από την καρέκλα μου όταν ο Κασιδιάρης επιτέθηκε με μπουνιές στην Λιάνα Κανέλλη, γιατί δεν μπορώ να ελέγξω τη δύναμή μου και φοβήθηκα πως, αν σηκωνόμουν όρθιος, θα τον σκότωνα».

-
- Στρατηγός
Χρυσή Αυγή
Έχει ακράτεια ο παυλόπουλος θα λέρωσε το παντελόνι του στο στούντιο 

- KYNIGOSDK
- Posts in topic: 98
Χρυσή Αυγή
Α ρε ΠΑΚΗ τσαμπουκαΝικολέτα έγραψε:Πολύ άσχημη εντύπωση προκάλεσε η στάση του Προκόπη Παυλόπουλου κατά τη διάρκεια της επίθεσης του Ηλία Κασιδιάρη κατά της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου, αφού ο κ. Παυλόπουλος δεν σηκώθηκε καν από την καρέκλα του και παρακολουθούσε ατάραχος σαν Βούδας.
κλαίω

Μπραβο στον ΗΛΙΑ ηθελε τις μαπες τις η κανελη

Δεν παθαινει και τιποτα η λιανα ειναι γερη σαν οικοδομος η μαλλον οχι σαν αφου 20% ειναι Θηλυκο και το αλλο 80% ειναι αρσενικοθηλυκο

-
Χρυσή Αυγή
Τουλάχιστον η πολιτική πλέον δεν είναι βαρετή, έχει σασπένςκακό από μια άποψη βέβαια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης