ΚΕΕΔ - Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων
Υπάρχει και λεξικό όρων για το στρατό ΕΔΥΕΘΑ
Ερώτησις: Γιατί στο ΚΕΕΔ τα κρεβάτια είναι 2-2 κολλημένα;
Nassos έγραψε:Ερώτησις: Γιατί στο ΚΕΕΔ τα κρεβάτια είναι 2-2 κολλημένα;
επειδη ειναι κεντρο και συνιθως πολλα τα ατομα. Προτιμουν να γεμισουν μια διμηρια με παραπανω κρεβατια για να χωρεσουν ολοι παρα να ανοιξουν και αλλο λοχο... (απο τους 5 που εχει σινηθως τους 3 ανοιγει σε καθε εσσο +τα λυβ) ... Εμεις ειχαμε κολλητα κρεβατια ακομα και στην σβεα.
Μόνο φτερά των 'αετών' βρίσκεις μετά τις μπόρες, γιατί εκείνα τα πουλιά πετούνε τέτοιες ώρες!
Στο ΚΕΕΔ οι θαλαμοι ειναι ακριβως οπως στο Αουσβιτς. Χαχαχαχαχα
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
Καλησπερα σε ολους,
Θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις και οποιος μπωρει και θα θελει να της απαντηση θα με βοηθηση πολυ.
Εχω ψαξει το φορουμ και δεν εχω βρει απαντησης για αυτα, παρουσιαζομαι 4/5 στο ΚΕΕΔ
1. Στο ΚΕΕΔ δηνουν πετσετες; Η να παρω δικες μου; Σαπουνη να παρω μαζι μου η εχει στο ΚΕΕΔ;
2. Οδοντοβουρτσα και οδοντοκρεμα να παρω;
3. Τα εσωρουχα μου επιτρεπετε να πληνω στο ΚΕΕΔ η γενικα στης ειδικες δυναμεις; Αν ναι να παρω Ταιντ ι κατι τετιο; Η τα πλενουμε σπιτια μας στης αδιες;
4. Αν με παρουν σε καποιο σωμα ειδικων δυναμεων ελεθερο χρονο θα εχω καθολου οπως 30 λεπτα;
ειμαι ζωγραφος γιαυτο ρωταο μπας και εχω λιγα λεπτα κα σκιτσαρο κατι, το ξερω οτι στρατο δεν πας να ζωγραφησης απλα ρωταο.
Ευχαρηστω
Θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις και οποιος μπωρει και θα θελει να της απαντηση θα με βοηθηση πολυ.
Εχω ψαξει το φορουμ και δεν εχω βρει απαντησης για αυτα, παρουσιαζομαι 4/5 στο ΚΕΕΔ
1. Στο ΚΕΕΔ δηνουν πετσετες; Η να παρω δικες μου; Σαπουνη να παρω μαζι μου η εχει στο ΚΕΕΔ;
3. Τα εσωρουχα μου επιτρεπετε να πληνω στο ΚΕΕΔ η γενικα στης ειδικες δυναμεις; Αν ναι να παρω Ταιντ ι κατι τετιο; Η τα πλενουμε σπιτια μας στης αδιες;
4. Αν με παρουν σε καποιο σωμα ειδικων δυναμεων ελεθερο χρονο θα εχω καθολου οπως 30 λεπτα;
ειμαι ζωγραφος γιαυτο ρωταο μπας και εχω λιγα λεπτα κα σκιτσαρο κατι, το ξερω οτι στρατο δεν πας να ζωγραφησης απλα ρωταο.
Ευχαρηστω
Εδώ θα δείς τα υλικά που χορηγούν στο Στρατό.
Τι υλικά χορηγεί ο Στρατός;
Επίσης υπάρχει σχετικό θέμα για το τι να πάρεις μαζί σου.
Τι να πάρω μαζί μου στη κατάταξη;
Εν τάχει:
1) Δίνουν πετσέτες και σαπούνι, σαμπουάν δεν δίνουν.
2) Ναι πάρε.
Τι υλικά χορηγεί ο Στρατός;
Επίσης υπάρχει σχετικό θέμα για το τι να πάρεις μαζί σου.
Τι να πάρω μαζί μου στη κατάταξη;
Εν τάχει:
1) Δίνουν πετσέτες και σαπούνι, σαμπουάν δεν δίνουν.
2) Ναι πάρε.
Γεια ςας παρουςιαζομαι ςτις 3/5 ςτο κ. ε. ε. δ ειμαι 1,86 και 99 κιλα υπαρχει περιπτςη να με κοψουνε
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: ποδοσφαιρο-γυμναστικη-μουσικη
- Επάγγελμα: φοιτητης
GREG έγραψε:Γεια ςας παρουςιαζομαι ςτις 3/5 ςτο κ. Ε. Ε. Δ ειμαι 1,86 και 99 κιλα υπαρχει περιπτςη να με κοψουνε
απαξ και μπορεις να τρεξεις, και να κανεις μερικα πους απς κι μερικες ελξεις οχι. Εξαλλου το βαρος σου ειναι καλο για 186 μποι. Συν το οτι δεν θα σε ζυγισει κανεις οποτε δεν του πεφτει και λογος κιολας. Απλα το θεμα ειναι να μπορεις να ανταπεξελθεις στις ασκησεις.
Mike88 έγραψε:GREG έγραψε:Γεια ςας παρουςιαζομαι ςτις 3/5 ςτο κ. Ε. Ε. Δ ειμαι 1,86 και 99 κιλα υπαρχει περιπτςη να με κοψουνε
απαξ και μπορεις να τρεξεις, και να κανεις μερικα πους απς κι μερικες ελξεις οχι. Εξαλλου το βαρος σου ειναι καλο για 186 μποι. Συν το οτι δεν θα σε ζυγισει κανεις οποτε δεν του πεφτει και λογος κιολας. Απλα το θεμα ειναι να μπορεις να ανταπεξελθεις στις ασκησεις.
και να μην βγαζεις τα αναλογα πους απς ελξεις και ολα αυτα αν προσπαθεις και δεν εγκαταλιπεις, οχι δεν υπαρχει περιπτωση να σε κοψει κανεις! Εκτος απο τα αλεξιπτωτα που ειναι λιγο διαφορετικα.
Μόνο φτερά των 'αετών' βρίσκεις μετά τις μπόρες, γιατί εκείνα τα πουλιά πετούνε τέτοιες ώρες!
Βλαδιμηρος έγραψε:Καλησπερα σε ολους,
Ευχαρηστω
1) μην παρεις δινουν αρκετες.
2) εννοειτε πως θα παρεις!
3) εχει πληντηρια εκει και δουλευουν με μαρκες απο το κ. Ψ. Μ... Δεν χρειαζετε να παρεις εχει εκει.
4) εννοειτε πως θα εχεις ποτε αρκετος ποτε ελαχιστος... Αλλα πιστεψεμε οταν θα εχεις ελευθ χρονο θα εχεις αλλα να κανεις παρα να ζωγραφισεις!
Ευχαριστω μαγκες για της απαντησεις το εκτοιμο! Αν σας πετιχω στο ΚΕΕΔ να σας κανω πορτραιτα χαχα,
Καλη Ανασταση!
Καλη Ανασταση!
Καλημερα με λενε κατερινα και θα θελα να κανω μια ερωτηση το αγορι μ παρουσιαστηκε μεγαλο πευκο και τωρα ειναι στη ρεντινα για ασκησεις μηπως ξερουμε ποσο χρονικο διαστημα θα παραμεινει εκει?
ΚΑΤΕΡΙΝΑ έγραψε:Καλημερα με λενε κατερινα και Θα θελα να κανω μια ερωτηση το αγορι μ παρουσιαστηκε μεγαλο πευκο και Τωρα ειναι στη ρεντινα για ασκησεις μηπως ξερουμε ποσο χρονικο διαστημα θα παραμεινει εκει;
εξαρτατε απο πολλους παραγοντες αλλα το πιο σιγουρο ειναι να απολιθει απο εκει...
Καλησπερα το αγορι μ ηταν εφεδρος και Ξερουμε πως θα ναι για 6 χρονια με μεταθεση αθηνα μεγαλο πευκο δεν ειναι φανταρος αλλα μονιμος κατι οβα κατι τετοιο ειναι. Ευχαριστω πολυ και Να στε καλα&Θα θελα να ρωτησω και Κατι αλλο αν θελει 1 γυναικα να μπει στο στρατο ανευ πανελλαδικων δηλαδη με προκηρυξη για εποπ ξερουμε απο τι υψος?
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: Στρατός, Γυμναστική και Αθλητισμός, Φίλοι και Γυναίκες
- Επάγγελμα: Μαθητής
Μαλλον 1.65 το κατωτερο οριο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες