Μάγκες, ο διαχειριστής μετέφερε το παραπάνω μήνυμα μου εδώ και έτσι διάβασα όλες τις σελίδες του θέματος. Οπότε τα ερωτήματα που είχα θέσει απαντήθηκαν.
1. ΔΕΑ Ειδικών Δυνάμεων = Βύσμα που όμοιο του δεν υπάρχει!
(Φανταστείτε να σας έλεγα ότι θέλω ως "ΔΕΑ ΕΔ" να πάω και στην ΕΛΔΥΚ! Και μόνο που το λέω σαν ανέκδοτο θα φαίνεται στους παλιούς. Διότι εκεί είναι που το Βύσμα δεν υπάρχει πουθενά!)
2.Δε παίζει ρόλο σε ποιο ΚΕΝ παρουσιαζόμαστε για την μετέπειτα πορεία μας ως ΔΕΑ.
3.Ειδικότητα ΔΕΑ παίρνουμε κατά την διάρκεια ή το πέρας τέλος πάντων που βρισκόμαστε στην Σχολή Εφέδρων (υποθέτω την ΣΕΑΠ στο Ηράκλειο).
4. Ναι μας παίρνουνε με προοπτική ΔΕΑ ΕΔ, αλλά μας κόβουν σε ανύποπτο χρόνο και καταλήγουμε ΔΕΑ Όπλου/Σώματος και όχι ΕΔ.
5. Προσωπικά δε με απασχολούν τα μόρια, μιας και έγινε πολύς λόγος στο θέμα για αυτά, αλλά από παιδί ήθελα να γίνω Στρατιωτικός, αλλά όταν έδωσα Πανελλήνιες έχασα την βάση της ΣΣΕ για 4 δέκατα (17,4 έγραψα 17,8 χρειαζόμουν για την είσοδο) Και έτσι αυτή είναι η πορεία που θα μου άρεσε να έχω στην Θητεία μου.
6. Από θέμα Αρχών και Ήθους δεν εμπλέκω Βύσματα ποτέ και κινούμαι πάντα Αξιοκρατικά.
Εάν κάπου κάνω λάθος στα παραπάνω να με διορθώσουν οι παλιοί παρακαλώ...

Απ'ότι κατάλαβα με... Τότε, θα με... Και τώρα...