Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από Walas »

Αυτή με τους 381 θα βγει άμεσα (άμεσα με τους ρυθμούς του δημοσίου φυσικά) τώρα αυτή για τους 385 πιο πολύ το βλεπω για το 22. Τι πιστεύετε εσείς παιδιά;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από D.Y.K »

Εγώ πιστεύω ότι ο Jose Sa θα κλείσει στη Wolves τελικά.
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 213

Δημοσίευση από Loxias89 »

Αν τρέξει η 381, σε περίπτωση που γίνει ο διορισμός γρήγορα και βγει μετά η 385 δεν θα μπορεί κάποιος να παραιτηθεί για να τα κάνει εκεί σε περίπτωση που θέλει σε αλλο κατάστημα κρατησης. Η νομοθεσία του ΑΣΕΠ σε δεσμεύει για 5 χρόνια. Εφοσον διοριστεί στην 381. Θα είναι διαφορετικα από την 6κ.
Ak1s32
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Ak1s32 »

Χαιρετώ την ομάδα! Από ότι είδα που γράφετε τον άλλο μήνα λογικά θα βγει προκήρυξη; Ξέρουμε όλοι ηλικίας; Είμαι 29 δεν τα έχω κλείσει ακόμα αλλά χρονολογικά είμαι 29! Επίσης 13.10 πτυχίο απολυτήριο λυκείου 50 μήνες προϋπηρεσία ως φύλακας και lower έχουμε ελπίδες σε θέσεις με εμπειρία; Ευχαριστώ!
Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Walas »

Loxias89 έγραψε:Αν τρέξει η 381, σε περίπτωση που γίνει ο διορισμός γρήγορα και βγει μετά η 385 δεν θα μπορεί κάποιος να παραιτηθεί για να τα κάνει εκεί σε περίπτωση που θέλει σε αλλο κατάστημα κρατησης. Η νομοθεσία του ΑΣΕΠ σε δεσμεύει για 5 χρόνια. Εφοσον διοριστεί στην 381. Θα είναι διαφορετικα από την 6κ.
Έτσι είναι σε δεσμεύει για πέντε χρόνια βέβαια όσο γρήγορα και να τρέξει ο ΑΣΕΠ για να βγάλει προσωρινά θέλει αρκετούς μήνες οποτε θα τον φάει ένα χρόνο τουλαχιστον πιστεύω.

geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 367
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

Μακάρι να βγεί η προκήρυξη τον άλλο μήνα αλλά υπάρχει στη μέση αυτή η 6κ, για αυτό έχω ενδοιασμούς, αλλά για να δούμε ίσως μπει καλά ο Ιούλιος
Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Walas »

geomp έγραψε:Μακάρι να βγεί η προκήρυξη τον άλλο μήνα αλλά υπάρχει στη μέση αυτή η 6κ, για αυτό έχω ενδοιασμούς, αλλά για να δούμε ίσως μπει καλά ο Ιούλιος
Θεωρητικά θα διευθετηθεί με τις καινούργιες συμβάσεις η 6κ. Στην πράξη είναι λίγα τα άτομα που ηλικιακά τα παίρνει να κάνουν αίτηση Στην προκηρηξη αυτή. Οι μικρότεροι ηλικιακα είχαν φύγει αρκετοί στους ειδικούς φρουρούς το 19

geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από geomp »

Walas έγραψε:
geomp έγραψε:Μακάρι να βγεί η προκήρυξη τον άλλο μήνα αλλά υπάρχει στη μέση αυτή η 6κ, για αυτό έχω ενδοιασμούς, αλλά για να δούμε ίσως μπει καλά ο Ιούλιος
Θεωρητικά θα διευθετηθεί με τις καινούργιες συμβάσεις η 6κ. Στην πράξη είναι λίγα τα άτομα που ηλικιακά τα παίρνει να κάνουν αίτηση Στην προκηρηξη αυτή. Οι μικρότεροι ηλικιακα είχαν φύγει αρκετοί στους ειδικούς φρουρούς το 19

Ισχύει όπως και συνοριοφύλακες μπήκαν κάποιοι, γενικά πριν βγεί η δική μας προκήρυξη, πέρασαν άλλες που απορροφήθηκαν άτομα, λένε για τον άλλο μήνα να βγεί η προκήρυξη μας, οπότε περιμένουμε, εσύ φίλε μου πόσο είσαι;

Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Walas »

geomp έγραψε:Ισχύει όπως και συνοριοφύλακες μπήκαν κάποιοι, γενικά πριν βγεί η δική μας προκήρυξη, πέρασαν άλλες που απορροφήθηκαν άτομα, λένε για τον άλλο μήνα να βγεί η προκήρυξη μας, οπότε περιμένουμε, εσύ φίλε μου πόσο είσαι;
Είμαι επιτυχών στην περιοχή που ήθελα εξωτερική φρουρά στην 6κ είμαι 34 και περιμένω πότε θα διοριστω φίλε μου. Ελπίζω να μην περάσετε τέτοια ταλαιπωρία αναμονής όπως εμείς που ήμασταν το πείραμα για προσλήψεις στις φυλακές μέσω ΑΣΕΠ.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Ιουν 11, 2021 8:41 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από EcoMike »

Φαντάσου τι ρδελο είναι ο ΑΣΕΠ. Τουλάχιστον σκέψου το θετικό ότι έχεις εξασφαλίσει μια θεση με σίγουρο μισθό!

geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από geomp »

Walas έγραψε:Είμαι επιτυχών στην περιοχή που ήθελα εξωτερική φρουρά στην 6κ είμαι 34 και περιμένω πότε θα διοριστω φίλε μου. Ελπίζω να μην περάσετε τέτοια ταλαιπωρία αναμονής όπως εμείς που ήμασταν το πείραμα για προσλήψεις στις φυλακές μέσω ΑΣΕΠ.

Τι να πω υπομονή φίλε μου και όπως λέει και ο ecomike σκέψου ότι εξασφαλίστηκες πλέον

Τα καλύτερα εύχομαι και να πάνε όλα καλά στο τελος

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Ιουν 11, 2021 8:40 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Walas »

EcoMike έγραψε:Φαντάσου τι ρδελο είναι ο ΑΣΕΠ.Τουλάχιστον σκέψου το θετικό ότι έχεις εξασφαλίσει μια θεση με σίγουρο μισθό!

Δεν είχε ξαναβγαλει τέτοια προκήρυξη. Βέβαια είναι εντελώς αξιοκρατικες οι προσληψεις παραμενει όμως τέρμα βραδυκινητος. Εννοείται πως κρατάω μόνο το θετικό. Καλή επιτυχία εύχομαι με ότι ασχολείσαι.

Άβαταρ μέλους
Vlastos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Vlastos »

Μακελειό να πούμε! Εμείς από ΤΗΝ 6κ όλο το νταλαβερι θα τελειώσει τον Σεπτέμβριο! Μετά μόνιμοι. Άντε να δούμε !
Άβαταρ μέλους
Vlastos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Vlastos »

Ak1s32 έγραψε:Χαιρετώ την ομάδα! Από ότι είδα που γράφετε τον άλλο μήνα λογικά θα βγει προκήρυξη; Ξέρουμε όλοι ηλικίας; Είμαι 29 δεν τα έχω κλείσει ακόμα αλλά χρονολογικά είμαι 29! Επίσης 13.10 πτυχίο απολυτήριο λυκείου 50 μήνες προϋπηρεσία ως φύλακας και lower έχουμε ελπίδες σε θέσεις με εμπειρία; Ευχαριστώ!

Ψηλέ όχι και άσχημα! Σε περνει το όριο ηλικίας μήν αγχώνεσαι !

Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Walas »

geomp έγραψε:Τι να πω υπομονή φίλε μου και όπως λέει και ο ecomike σκέψου ότι εξασφαλίστηκες πλέονΤα καλύτερα εύχομαι και να πάνε όλα καλά στο τελος

Επίσης geomp να σου πάνε όπως τα θες εύχομαι όταν βγει η προκήρυξη.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Ιουν 11, 2021 8:40 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 2 επισκέπτες