Μεταθέσεις στο στρατό (2020)
Που παρουσιαστηκες αδερφε; Χαϊδάρι δεν έχω ακούσει κακα λόγια πάντως.
Μαγκες ξέρετε αν παίζουν μεταθέσεις βισματικες, μετά τα σπεν, από Έβρο?; Ευχαριστώ πολυ και καλή θητεία σε όλους
Μαγκες εχει ενημερωθει καποιος απο τη μοναδα του οτι εχει ερθει το σημα της μεταθεσης;
Για το πενταμηνο 365 εχει εχει ακούσει κανεις τιποτα;
Καλημερα παιδια! Κανενα νεότερο για 365; Ξέρετε ποτε φεύγουμε βύσματα η οχι; Ευχαριστω πολυ
Μου ειπε φαντάρος σήμερα οτι παγωνουν οι μεταθεσεις συμφωνα με τ βυσμα του λογω Τουρκίας αλλα δεν το πιστευω. Εχετε ακούσει κατι παρομοιο ή με δούλευε;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 15
Αυτο πως προεκυψε; γιατι τι εγινε για να μην παρουμε μεταθεση?;
Μολις μας είπαν οτι μεχρι 15-7 θα κοινοποιηθούν οι μεταθέσεις μας! Επιβεβαιώνει κανεις; Νομιζω σου είπε μεγαλη μπαρούφα για τον Έβρο
Λελε έγραψε:Μου ειπε φαντάρος σήμερα οτι παγωνουν οι μεταθεσεις συμφωνα με τ βυσμα του λογω Τουρκίας αλλα δεν το πιστευω. Εχετε ακούσει κατι παρομοιο ή με δούλευε;
Βλακείες! Απλά το βυσμα του δεν εκανε δουλεια και θα του ειπε ετσι
Το δικο μ το βυσμα μ ειπε μεσα Ιουλιου θ φυγω. Ωστοσο δυο φιλοι μου πηραν τα δικά τους μπροστα μου κ τους ειπαν οτι αν δεν γυρισει η 366 απο σπεν δεν φευγει κανεις. Οποτε δεν φταιει τ δικό μ βυσμα οι αλλοι τα λενε. μακαρι να βγω ψευτης κ να φυγουμε αμεσα. και εγω σπιτι μ να παω θελω
Υπαρχει καποιος 366 να μας πει ποτε τελειώνουν τα σπεν κ πανε στις μοναδες τους;
ΠΑΝΤΕΛΗΣ έγραψε:Μολις μας είπαν οτι μεχρι 15-7 θα κοινοποιηθούν οι μεταθέσεις μας! Επιβεβαιώνει κανεις; Νομιζω σου είπε μεγαλη μπαρούφα για τον Έβρο
Μεταθέσεις πενταμηνου ετσι;
Από την μοναδα σας το ειπαν; Η ράδιο αρβύλα;
Στην μονάδα μας το είπαν αλλα και σε αλλα παιδια απο άλλες μονάδες οτι αναμένουν 15 - Max 20 του μήνα να κοινοποιηθούν! Οτι ακουσα σας λεω μάγκες... μακάρι να ισχύει Εσας τι λεει το πρωτο γραφείο; Τα μεσα σας;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες