Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2019)
Καλό βράδυ police7
χαχαχχα εσύ πρέπει να μας δλευεις δεν. εξηγειται αλλιώς τόση ηλιθιότητα !!!glock έγραψε:Καλό βράδυ police7
η περισσότεροι (1000-1200) παμε διας δραση με διπλώματα απεριόριστο και α2. Οι α1 έμειναν εκτος. Αυτοι προσφανος θα καλυψουν κανα στο αλοδαπων και μεταγωγων και διαφορες αλλες υπηρεσιες. Εγω με α2 ειμαι διας πληρωμα με την προοπτικη σε λιγους μηνες να παρω απεριοριστο εκ τον εσω. Παλικαρια καλη τυχη στην συνοριοφυλακων. Ξανθε με ολη την καρδια μου ευχομαι να εισαι μεσα και κατι παλικαρια που περασαμε μεγαλη αγωνια ολο το καλοκαιρι και δεν μπηκατε. Τα λεμε. Καλο βραδυ
Ευχαριστώ πολύ φίλε να'σαι καλά κ εύχομαι τα καλύτερα.. Προσοχή μεγάλη εκεί κάτω φίλε κ τα μάτια σου 14.. να'σαι καλά θα περιμένω π κ που νέα σ να μαθαίνω πως είσαι.. Καλό βράδυ παλικαρε
Ο. Π. Κ. Ε
Φίλε PAPAXITOS υπάρχει περίπτωση να ξαναβγεί για ειδικούς φρουρούς; ακούγεται τίποτα από μέσα; μήπως μπούμε μια εμεις
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 59
Τι να ακουστεί από μέσα είναι δυνατόν να γνωρίζουν τα παιδιά;ydneas έγραψε: Φίλε PAPAXITOS υπάρχει περίπτωση να ξαναβγεί για ειδικούς φρουρούς; ακούγεται τίποτα από μέσα; μήπως μπούμε μια εμεις
POLICE
Ρε παιδιά φέτος τον Μάιο πάω στρατό και μέχρι τότε τρέχω να βγάλω διπλωματα για μηχανη και αυτοκίνητο. Λέτε προλαβαίνω την επόμενη προκήρυξη ή υπάρχει περίπτωση να βγει πριν το 2021;
Δε το ξερει κανεις αυτο φιλε. Προσωπικα πιστευω θα ξαναβγαλει μεσα στη 4ετιας η ΝΔ.. τωρα αν θα ειναι το 20,21 ή 22 θα δειξει!
Καλημέρα σε όλους! Μια διευκρηνηση, δικαίωμα υποβολής συμμετοχής για την προκυρηξη των 400 στον Έβρο έχει ο καθένας πανελλαδικά άσχετα με το αν είναι από Έβρο ή όχι?
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 15
Kratoulis, δόκιμος ειδικών δυνάμεων να πας αν θες να είσαι σίγουρα μέσα σε οποιαδήποτε προκήρυξη βγει
Συνοριοφύλακες: Έρχονται 800 μόνιμες προσλήψεις, πώς θα γίνουν https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/280219/synoriofylakes-erxontai-800-monimes-proslipseis-pos-tha-ginoun
Έχεις ένα δίκιο εδώ και το έχω σκεφτεί. Αλλά δε ξέρω αν θα μπορώ να ανταποκριθω ως ΔΕΑ ειδικών δυνάμεων... Πάντως όπως τα έχω υπολογίσει, θα μαζεύω 2.740 μόρια (έχω υψηλό απολυτήριο) . Νομίζω είναι αρκετά (;) . Κάτι ακόμα, το αυτοκίνητο πρέπει να είναι επαγγελματικό δίπλωμα ή απλό β κατηγορίας; Και επίσης τι δίπλωμα μοτοσυκλέτα υποστηρίζεις να βγάλω; Α1 ή Α2; (Ελπίζω στο μέλλον και τα δύο να μαζεύουν τα ίδια μόρια όπως και φέτος)
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 59
Δες τα αποτελέσματα των ΕΦ φέτος για να δεις τι χρειάζεσαι και υπολόγισε τα μόρια σου.Kratoulis έγραψε: Έχεις ένα δίκιο εδώ και το έχω σκεφτεί. Αλλά δε ξέρω αν θα μπορώ να ανταποκριθω ως ΔΕΑ ειδικών δυνάμεων... Πάντως όπως τα έχω υπολογίσει, θα μαζεύω 2.740 μόρια (έχω υψηλό απολυτήριο) . Νομίζω είναι αρκετά (;) . Κάτι ακόμα, το αυτοκίνητο πρέπει να είναι επαγγελματικό δίπλωμα ή απλό β κατηγορίας; Και επίσης τι δίπλωμα μοτοσυκλέτα υποστηρίζεις να βγάλω; Α1 ή Α2; (Ελπίζω στο μέλλον και τα δύο να μαζεύουν τα ίδια μόρια όπως και φέτος)
POLICE
Σήμερα ψηφίζετε στη βουλή, αντε να δούμε πότε θα βγει.
Δεν υπάρχει δεν μπορώ.. να πας, καλό θα σ κάνει.. είναι 5 μήνες έξτρα αλλά μετά είναι σαν δουλειά... και τα 500 μόρια έξτρα είναι τεράστιο κίνητρο, όσα και αν έχεις τώρα..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες