Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
clock

Δημοσίευση από clock »

Καλησπερα σε ολους. Ειμαι και εγω επιτυχων στις φυλακες του Κορυδαλλου. Μπορει παρακαλω να μου πει καποιος τι ακολουθει τωρα; Τα αθληματα ποτε τα δινουμε; Πρεπει να προσκομισσουμε χαρτια η τιποτα αλλο;

Συγνωμη αν εχει απαντηθει.

Kill bill

Δημοσίευση από Kill bill »

Rambo432 έγραψε:Πιάνουμε δουλεια αρχές. του μηνα
Ωραια αντε με το καλο... Στειλε και σ εμας το αρθρο να το δούμε

Στελλα

Δημοσίευση από Στελλα »

Rambo432 έγραψε:Πιάνουμε δουλεια αρχές. του μηνα

Λες; Τι θα γίνει άραγε έχεις μάθει κάτι; Αθλήματα πότε θα δωσουμε άραγε πιο μετά; Και τα άλλα σχετικά

Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Petros_Gnou »

Salonica1988 έγραψε:
general έγραψε:Αυτό που παρατήρησα εγώ και κατά την γνώμη μου είναι άδικο για όλους είναι οι Κεμεα. Στην προκήρυξη δεν αναφέρει κάπου για Κεμεα και τους μετράνε και την εμπειρία. Είναι άδικο και για τους Ιεκ που δεν έχουν εμπειρία και για τους ΓΕΛ γιατί δεν είναι πιστοποίηση επίπεδου 5 όπως το Ιεκ. Το σωστό θα ήταν να έπαιρναν κάποια μόρια παραπάνω από τους ΓΕΛ και μόνο αυτό. Αν είναι έτσι φανταστείτε να υπήρχε ακόμα άτομο με άδεια security από την αστυνομία και να του μετρούσαν την εμπειρία σε πινάκα βπ η επ1. Και στο κάτω κάτω όλοι ξέρουμε πως βγαίνει η πιστοποίηση από Κεμεα. Για να προλάβω μερικούς συγκρίνω με ΙΕΚ που για να πάρεις πιστοποίηση θέλει α****ι. Ας ελπίσουμε για επιλαχόντες η για επιτακτικές ανάγκες και πρόσληψη περισσότερων. Η τουλάχιστον να τηρηθούν τα προβλεπόμενα στα αθλήματα.

Ότι ποιο γελοίο έχω διαβάσει στο φόρουμ μην μην κλαγεσαι κρίμα θες να γίνει και σωφρονιστικός άκου εκεί θέλει αρ... Α η πιστοποιηση απο ΙΕΚ θα σκισουν τα πτυχία τους άλλοι αν τα δουν αυτά που λες

Να κλειδωθεί το θέμα γιατί τα παιδακια από ΙΕΚ κλαίνε ακομα

Επηδη δεν ξέρεις τι λες ήδη εδώ μέσα έχουνε παραδεχτεί 2-3 άτομα ότι έχουνε πιστοποίηση Κεμεα και η δικαιολογία του είναι εάν 50-60 άτομα από ΙΕΚ δεν έκαναν σωστά τα χαρτιά τους λογικό να πάρουνε από ΚΕΜΕΑ... Είναι ατομα με ΚΕΜΕΑ μέσα αλλά δεν γίνεται να τους ξέρεις όλους... Οπότε όλοι από το ΙΕΚ με πιστοποίηση κάντε ενστασεις έτσι ώστε να πετάξετε έξω τα άτομα με ΚΕΜΕΑ... Είναι άδικο για όσους έφαγαν 2 χρόνια στο ΙΕΚ και άλλα τόσα για να δώσουνε πιστοποίηση...

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Ενσταση μπορεί να κάνεις οποίος θέλει, για όποιο λόγο θέλει. Μην περιμένεις τους ιεκ, αν βλέπεις κάτι κάνε εσύ.

Έχει περίεργα η λίστα διοριστέων.

Ο άλλος με Β επικουρικό δήλωσε μια επιλογή μόνο, και μπήκε Κορυδαλλό με εμπειρία που ήταν 18 θέσεις. Φαντάσου πόσο σίγουρος ήταν.

Δηλαδή δεν υπηρχαν 18 άτομα με ιεκ και εμπειρία που δήλωσαν Κορυδαλλό και μπήκε αυτός?

Ωραίος ο ΑΣΕΠ, κυβέρνηση και υπουργείου δεν ενεπλακησαν καθόλου...

Jerry

Δημοσίευση από Jerry »

Petros_Gnou έγραψε:
Επηδη δεν ξέρεις τι λες ήδη εδώ μέσα έχουνε παραδεχτεί 2-3 άτομα ότι έχουνε πιστοποίηση Κεμεα και η δικαιολογία του είναι εάν 50-60 άτομα από ΙΕΚ δεν έκαναν σωστά τα χαρτιά τους λογικό να πάρουνε από ΚΕΜΕΑ... Είναι ατομα με ΚΕΜΕΑ μέσα αλλά δεν γίνεται να τους ξέρεις όλους... Οπότε όλοι από το ΙΕΚ με πιστοποίηση κάντε ενστασεις έτσι ώστε να πετάξετε έξω τα άτομα με ΚΕΜΕΑ... Είναι άδικο για όσους έφαγαν 2 χρόνια στο ΙΕΚ και άλλα τόσα για να δώσουνε πιστοποίηση...

Κατσε ρε αγορι γιατι μπερδευεσαι; Προσεξε: Μπηκαν οντως ατομα που εχουν αδεια κεμεα. Συμφωνουμε! Δεν μπηκαν ομως με την πιστοποιηση κεμεα αλλα με το απολυτηριο λυκειου. Για παραδειγμα ας πουμε πως εχω τελειωσει μανικιουριστ. Στην προκηρυξη ομως δηλωσα απολυτηριο λυκειου και με πηραν. Αυτο δεν σημαινει πως με πηραν επειδη ειμαι μανικιουριστ. Με πιανεις; Μην το βλεπεις οπαδικα, κεμεα-ιεκ, παλιοι-νεοι, ολυμπιακοι-παναθηναικοι.

Jerry

Δημοσίευση από Jerry »

Διασωστης31 έγραψε:Ενσταση μπορεί να κάνεις οποίος θέλει, για όποιο λόγο θέλει. Μην περιμένεις τους ιεκ, αν βλέπεις κάτι κάνε εσύ.

Ο άλλος με Β επικουρικό δήλωσε μια επιλογή μόνο, και μπήκε Κορυδαλλό με εμπειρία που ήταν 18 θέσεις. Φαντάσου πόσο σίγουρος ήταν.

Δηλαδή δεν υπηρχαν 18 άτομα με ιεκ και εμπειρία που δήλωσαν Κορυδαλλό και μπήκε αυτός?

Φυσικα και υπηρχαν 18 ατομα με ιεκ που δηλωσαν κορυδαλλο. Ομως πρωτη επιλογη δηλωσαν αλλου και μπηκαν στην πρωτη τους επιλογη οποτε αφησαν χωρο για αυτον με β επικουρικο. Με απλα λογια ο τυπος ηταν τυχερος. Να μην αρχιζουμε αμεσως θεωριες συνωμοσιας οταν τα πραγματα εξηγουνται με λογικη. Οχι τιποτα αλλο, ετσι αδικουμε και τον ΑΣΕΠ που ειναι απτους λιγους καθαρους φορεις στην χωρα.

Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Petros_Gnou »

Διασωστης31 έγραψε:Ενσταση μπορεί να κάνεις οποίος θέλει, για όποιο λόγο θέλει. Μην περιμένεις τους ιεκ, αν βλέπεις κάτι κάνε εσύ.

Γι'αυτό λέω κάντε ενστασεις... Εδώ έχουνε μπει και άτομα χωρίς εμπειρία... Επησεις το άλλο με αυτοί που είναι ΚΕΜΕΑ εργάζονται ήδη σαν security σε εταιρείες και λογικό να έχουνε εμπειρία και Επησεις μερικές εταιρείες λαδονουνε το Κεμεα για να πιστοποίηση του φυλακές έτσι ώστε να μην τους διώξει από την δουλειά οπότε πολλοί το έχουνε πάρει έτσι το χαρτί... Το ξέρω γιατί ήθελα να δουλέψω σε εταιρεία και μου το είπανε από εκεί μέσα...

Wolf

Δημοσίευση από Wolf »

Συγγνωμη ρε παιδια πιστευετε οτι επειδη ειναι Ασεπ δε μπηκανε βισματα; Ειδικα οι θεσεις του Κορυδαλλου πιαστηκαν απο Αθηναιους με βισμα σιγουρα.. εγω γι αυτο δε μπηκα στο κοπο να κανω τα χαρτια μου, γιατι ειμαι Αθηναιος και ηθελα μονο Κορυδαλλο να μπω αν γινοταν! Αλλα χωρις βυσμα να σε ανεβασει θεση στη καταταξη δε γινεται!!
Άβαταρ μέλους
Ντινος
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Ντινος »

Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε που μπορώ να βρω τους πίνακες με της ειδικές κατηγορίες. εγω ειμαι στην κατηγορία τέκνο ανάπηρου με 67% αναπηρία. Στην πάταξη με δηχνη αλλά μου είπε η δικηγόρος π μ έκανε τα χαρτιά ότι πρέπει να έχει πίνακες ξεχωριστά για της ειδικές κατηγορίες. Βοηθήστε με οπιος γνωρίζει κάτι
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Θοδωρής έγραψε:Παιδιά ειμαι επιτυχων για τις φυλακες κορυδαλλου υπαρχει περίπτωση να αλλαξει το κατάστημα τοποθέτησης μετα τις ενστάσεις;

Ναι θα αλλάξουν.

Και λίγοι να κοπούν με τις ενστάσεις, μπορεί να βρεθείς σε φυλακή που είχες στις πρώτες προτιμήσεις, εκτός και αν πέρασες ήδη στην πρώτη σου επιλογή.

Το ίδιο και μετά τα οριστικά στα αθλήματα.

Κάποιοι θα κοπούν, και άλλοι θα παρουν τις θέσεις τους. Θα γίνουν ανακαταταξεις στις τοποθετήσεις.

Θοδωρής

Δημοσίευση από Θοδωρής »

να σε ρωτήσω φιλε σε περίπτωση που κοπουν απο αλλη κατηγορια πχ πολυτεκνους η κενη θεση θα συμπληρώθει απο τον επομενο πολυτεκνο; η θα συμπληρώθει κανονικά με τον ασχετα με το ειναι δηλαδη βαση τη σειρά
Michael3

Δημοσίευση από Michael3 »

Καλησπερα παιδια ειμαι και εγω επιτυχων. Τωρα τι κανουμε; Απλα περιμενουμε να μας ειδοποιησουν για τα αθληματα; Θα βγει καποια δευτερη ανακοινωση; Γνωριζει καποιος;
Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 122

Δημοσίευση από MIXALHS GLOCK »

Διασωστης31 έγραψε:
Θοδωρής έγραψε:Παιδιά ειμαι επιτυχων για τις φυλακες κορυδαλλου υπαρχει περίπτωση να αλλαξει το κατάστημα τοποθέτησης μετα τις ενστάσεις;

Ναι θα αλλάξουν.

Και λίγοι να κοπούν με τις ενστάσεις, μπορεί να βρεθείς σε φυλακή που είχες στις πρώτες προτιμήσεις, εκτός και αν πέρασες ήδη στην πρώτη σου επιλογή.

Κάποιοι θα κοπούν, και άλλοι θα παρουν τις θέσεις τους. Θα γίνουν ανακαταταξεις στις τοποθετήσεις.

Αν είσαι ήδη στην πρωτη σου επιλογή δε σε κουνάει κανενας θελει να πει ο διασώστης!

Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 122

Δημοσίευση από MIXALHS GLOCK »

Διασωστης31 έγραψε:

Ναι θα αλλάξουν.

Διασώστη εσυ πέρασες φίλε;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες