Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 123
Δημοσιεύτηκε πάλι το σχέδιο με τις ερχόμενες προκηρύξεις, υπό επεξεργασία πάλι η δικιά μας. Έχει καταντησει αστείο..
Καλημερα παιδια. Η προκηρυξη αργει επειδη το υπουργειο δεν θελει να δωσει μορια στο ιεκ και θελει να δωσει μορια στις ειδικες δυναμεις και δεν τα βρησκουν σε αυτο. Το εχουν ανεβασει στην σελιδα των σωφρονιστικων σε δελτιο τυπου με υπογραφη του προεδρου τους.
Φίλε Gio υπογράφτηκε απο την προηγουμένη εβδομάδα αυτό που λες... Η προκήρυξη ειναι ετοιμη θα πάει σε λίγες μέρες στο τυπογραφείο!!!
Νομίζω έχει καταντήσει κωμικοτραγικό, πάιζουν με τη νοημοσύνη των ανθρώπων που περιμένουν μήνες τώρα , αναληθή δημοσιεύματα , παραπληροφόρηση κ αναμονή δίχως τέλος ενώ παράλληλα είμαστε θεατές στην έκδοση άλλων προκηρύξεων..
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 33
Στα γραφεία του ΑΣΕΠ έξι πακέτα για 1.133 μόνιμους μέσα στο Μάιο
Η προκήρυξη του υπουργείου Δικαιοσύνης για 588 μόνιμους θα είναι πιθανότητα η αμέσως επόμενη προκήρυξη που θα στείλει στο Εθνικό τυπογραφείο το ΑΣΕΠ.
Η προκήρυξη του υπουργείου Δικαιοσύνης για 588 μόνιμους θα είναι πιθανότητα η αμέσως επόμενη προκήρυξη που θα στείλει στο Εθνικό τυπογραφείο το ΑΣΕΠ.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Άντε ρε παίδες να βγει η προκήρυξη, δεν πάει άλλο, έχει κουράσει πολύ η όλη κατάσταση...
αγορινες εχω δισαρεστα νεα για μερικους ιτε εχις πτιχιο ιεκ ιτε απολιτιριο λικιου απαρετιο κριτιριο Α επικουριας ζιταει αδια σεκουριτη
Φίλε Μαρίνο τ εννοείς ότι για να συμμετέχει κάποιος πρέπει να έχει άδεια security; αυτο έχει απαντηθεί ότι δεν υσχυει, εσένα ή πηγές σου είναι τόσο έγκυρες πάνω σ αυτό το θέμα;
μαρινος έγραψε:αγορινες εχω δισαρεστα νεα για μερικους ιτε εχις πτιχιο ιεκ ιτε απολιτιριο λικιου απαρετιο κριτιριο Α επικουριας ζιταει αδια σεκουριτη
Σοβαρέψου και μην γράφεις ασυναρτησίες και μάλιστα κατ'αυτόν τον τρόπο (για περισσότερες πληροφορίες διάβασε το Σωστά Ελληνικά ή διαγραφή ).Είναι η τελευταία φορά που σου κάνω παρατήρηση και φυσικά το τελευταίο μήνυμά δικό σου που εγκρίνω, σε περίπτωση που συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.
Φιλικά,
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 123
Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται...
Φίλε Μαρίνο όλα αυτά που λες δεν ισχύουν... Δεν ξέρω ποιος στα λέει ολαααααα αυτά και Σε κοροϊδεύει... Άλλαξε πληροφοριοδότη, δεν στα λέει καλά...
Φιλε ζσντ ετσι με ενιμεροσαν αν μου λενε ψεματα δεν το γνοριζο εγο ιμε φιλακας σε νοσοκομιο κιε με προσελαβαν ετσι ζιτουσε αδια χορις αδια θα εβγιενε ι ετισιμου στους αποριφθεντες αρα το πιο πιθανο να ινε αλιθια οτι μουπανε αλα διστιχος εγο σας ενιμερονο για οτι γνοριζο κιε ορισμενι δεν σεβοντε οτι γνοριζο να το μιραζομε μαζισας κιε μεπροσβαλουν για το τροπο που γραφο σας ζιτο σιγνομι αν σας αναστατοσα δεν θα ξανα γραψο τιποτα ευχομε καλι επιτιχια σε ολους οB5HB
Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος πια είναι τα κριτήρια επιλογής σχετικά με το ύψος;
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 33
μαρινος έγραψε:αγορινες εχω δισαρεστα νεα για μερικους ιτε εχις πτιχιο ιεκ ιτε απολιτιριο λικιου απαρετιο κριτιριο Α επικουριας ζιταει αδια σεκουριτη
Οι υποψήφιοι θα διαγωνιστούν και στην ορθογραφία.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες