Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Να δω πως θα συμπληρώσει την προκήρυξη 😂😂😂
Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 123

Δημοσίευση από MIXALHS GLOCK »

Δημοσιεύτηκε πάλι το σχέδιο με τις ερχόμενες προκηρύξεις, υπό επεξεργασία πάλι η δικιά μας. Έχει καταντησει αστείο..
Gio

Δημοσίευση από Gio »

Καλημερα παιδια. Η προκηρυξη αργει επειδη το υπουργειο δεν θελει να δωσει μορια στο ιεκ και θελει να δωσει μορια στις ειδικες δυναμεις και δεν τα βρησκουν σε αυτο. Το εχουν ανεβασει στην σελιδα των σωφρονιστικων σε δελτιο τυπου με υπογραφη του προεδρου τους.
Π

Δημοσίευση από Π »

Φίλε Gio υπογράφτηκε απο την προηγουμένη εβδομάδα αυτό που λες... Η προκήρυξη ειναι ετοιμη θα πάει σε λίγες μέρες στο τυπογραφείο!!!
Kate

Δημοσίευση από Kate »

Νομίζω έχει καταντήσει κωμικοτραγικό, πάιζουν με τη νοημοσύνη των ανθρώπων που περιμένουν μήνες τώρα , αναληθή δημοσιεύματα , παραπληροφόρηση κ αναμονή δίχως τέλος ενώ παράλληλα είμαστε θεατές στην έκδοση άλλων προκηρύξεων..
Άβαταρ μέλους
_KOURSAROS_
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από _KOURSAROS_ »

Στα γραφεία του ΑΣΕΠ έξι πακέτα για 1.133 μόνιμους μέσα στο Μάιο

Η προκήρυξη του υπουργείου Δικαιοσύνης για 588 μόνιμους θα είναι πιθανότητα η αμέσως επόμενη προκήρυξη που θα στείλει στο Εθνικό τυπογραφείο το ΑΣΕΠ.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Aggeloukos

Δημοσίευση από Aggeloukos »

Άντε ρε παίδες να βγει η προκήρυξη, δεν πάει άλλο, έχει κουράσει πολύ η όλη κατάσταση...
μαρινος

Δημοσίευση από μαρινος »

αγορινες εχω δισαρεστα νεα για μερικους ιτε εχις πτιχιο ιεκ ιτε απολιτιριο λικιου απαρετιο κριτιριο Α επικουριας ζιταει αδια σεκουριτη
ΖΑΝΤ

Δημοσίευση από ΖΑΝΤ »

Φίλε Μαρίνο τ εννοείς ότι για να συμμετέχει κάποιος πρέπει να έχει άδεια security; αυτο έχει απαντηθεί ότι δεν υσχυει, εσένα ή πηγές σου είναι τόσο έγκυρες πάνω σ αυτό το θέμα;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από D.Y.K »

μαρινος έγραψε:αγορινες εχω δισαρεστα νεα για μερικους ιτε εχις πτιχιο ιεκ ιτε απολιτιριο λικιου απαρετιο κριτιριο Α επικουριας ζιταει αδια σεκουριτη

Σοβαρέψου και μην γράφεις ασυναρτησίες και μάλιστα κατ'αυτόν τον τρόπο (για περισσότερες πληροφορίες διάβασε το Σωστά Ελληνικά ή διαγραφή ).Είναι η τελευταία φορά που σου κάνω παρατήρηση και φυσικά το τελευταίο μήνυμά δικό σου που εγκρίνω, σε περίπτωση που συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

Φιλικά,

Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 123

Δημοσίευση από MIXALHS GLOCK »

Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται...
Π

Δημοσίευση από Π »

Φίλε Μαρίνο όλα αυτά που λες δεν ισχύουν... Δεν ξέρω ποιος στα λέει ολαααααα αυτά και Σε κοροϊδεύει... Άλλαξε πληροφοριοδότη, δεν στα λέει καλά...
μαρινος

Δημοσίευση από μαρινος »

Φιλε ζσντ ετσι με ενιμεροσαν αν μου λενε ψεματα δεν το γνοριζο εγο ιμε φιλακας σε νοσοκομιο κιε με προσελαβαν ετσι ζιτουσε αδια χορις αδια θα εβγιενε ι ετισιμου στους αποριφθεντες αρα το πιο πιθανο να ινε αλιθια οτι μουπανε αλα διστιχος εγο σας ενιμερονο για οτι γνοριζο κιε ορισμενι δεν σεβοντε οτι γνοριζο να το μιραζομε μαζισας κιε μεπροσβαλουν για το τροπο που γραφο σας ζιτο σιγνομι αν σας αναστατοσα δεν θα ξανα γραψο τιποτα ευχομε καλι επιτιχια σε ολους οB5HB
Γιώργος 13

Δημοσίευση από Γιώργος 13 »

Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος πια είναι τα κριτήρια επιλογής σχετικά με το ύψος;
Άβαταρ μέλους
_KOURSAROS_
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από _KOURSAROS_ »

μαρινος έγραψε:αγορινες εχω δισαρεστα νεα για μερικους ιτε εχις πτιχιο ιεκ ιτε απολιτιριο λικιου απαρετιο κριτιριο Α επικουριας ζιταει αδια σεκουριτη

Οι υποψήφιοι θα διαγωνιστούν και στην ορθογραφία.

Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες