Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Georg2121

Δημοσίευση από Georg2121 »

Παιδιά η προκ. Για τους Ο. Β. Α είναι μόνο για τις ειδικές δυνάμεις και για τα άτομα που κάνουν την θητεία τους. Για να μπεις ως Ο. Β. Α πρέπει πρώτα να βγάλεις το σχολείο των Ε. Δ πάνω στην θητεία σου. Το ξέρω πάρα πολύ καλά γιατί και εγώ ήθελα να μπω σαν Ο. Β. Α στα Ο. Υ. Κ τώρα τον Μάρτιο που έχουν σχολείο και δεν μπορούσα επειδή τον Μάιο. Δεν έχει καμιά σχέση με τους εποπ!
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από dimitris mak »

Θα δουμε φιλε μου! παντως με αυτο που εκαναν και αλλαξαν τις προυποθεσεις για οβα μας κατεστρεψαν. Δεν μπορουσαν να το εχουν αφησει οπως ηταν μεχρι 3 χρονια απολυμενοι...
Άβαταρ μέλους
Jimmy8
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Jimmy8 »

για να σπάσει ο πάγος και η πίκρα σας προσφέρω αυτο το βιντεο. ΜΟΜΑ Η ΜΑΜΡΑ. Εικόνα
https://m.youtube.com/watch?v=w2iNWFOne0E

Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 230

Δημοσίευση από george777 »

dimitris για να κάνουμε κουβέντα τι εννοείς ακριβός με αυτό;(καλημέρα)

παντως με αυτο που εκαναν και αλλαξαν τις προυποθεσεις για οβα μας κατεστρεψαν.

jimmy σοβαρέψου Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Μιας και το αναφερατε, με τους οβα στα ΟΥΚ τι παιζει; Μονο απ τους ναυτες προερχονται η ζητανε και ατομα απο στρατο ξηρας 2 φορες το χρονο που ειναι το σχολειο;

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Μια φορα εγινε αυτο με τους οβα και τα ουκ και δεν βλεπω να το ξανακανουν. Μονο ενα ατομο οβα εβγαλε το σχολειο. εννοω αυτο που λες και εσυ! εκει που ειχε περιθοριο να κανουν τα χαρτια τους μεχρι 3χρονια απολυμενοι, το εκαναν μεχρι ενα. Ηταν μεγαλη βλακεια γιατι εγω που ημουν πριν 3 χρονια στα αλεξιπτωτα καναμε πιο πολλα απο αυτους που μπηκαν οβα. Μην πω για τα αλματα. Που αυτοι εβγαλαν σχολειο με 3αλματα.
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Απο ναυτικο και στρατο ξηρας ειχαν δηλωσει να βγαλουν το ουκ. Αυτο που το περασε ηταν απο τα αλεξιπτωτα. Βασικα οταν πηγε να το βγαλει δεν πρεπει να ειχε περασει ουτε πεν. Δεν ξερω ομως ακριβως τις προυποθεσεις για εκει. Μπορει να χρειαζοταν να ειχαν δηλωσει οτι αν βγαλουν το σχολειο θα εμεναν οβα.
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Για να μεινουμε στο θεμα μας! Το βλεπω δυσκολο να περνουν οβα για τις αμεσες αναγκες του στρατου. Το ειχαν πει και πριν καιρο οτι ηθελαν 300 ατομα για τις ειδικες αλλα τι να κανουν καποιον ο οποιος μπορει να εβγαλε μονο πεν... η εστω και σβεα... Οταν ενας εστω εποπ περναει σπεεποπεδ που ειναι 2μηνες και εκπαιδευεται πολυ καλα γιατι ειναι στελεχος πανω σε θεματα ειδικων δυναμεων και την ειδικοτητα του.
Άβαταρ μέλους
DEAPZGEO
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από DEAPZGEO »

Δηλαδη δημητρη τι πιστευεις οτι θ γινει εαν γινει?
Άβαταρ μέλους
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ »

Εγω προσωπικα μιλησα με με πρωην στελεχος που υπηρετουσε στο ΓΕΣ (αντιστρατηγος) και μου ειπε οτι ειναι θεμα χρονου κι οτι ο ΕΣ χρειαζεται επειγοντως ενισχυση. Ανεκαθεν χρειαζοταν βεβαια, αλλα ενας λογος παραπανω τωρα. Μη με ρωτησετε ποιος ο λογος. Ο νωων νοειτω!
- Ουκ εωμεν αρχειν ανθρωπον, αλλα τον Νομον -
Άβαταρ μέλους
sword
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από sword »

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ έγραψε:Εγω προσωπικα μιλησα με με πρωην στελεχος που υπηρετουσε στο ΓΕΣ (αντιστρατηγος) και μου ειπε οτι ειναι θεμα χρονου κι οτι ο ΕΣ χρειαζεται επειγοντως ενισχυση. Ανεκαθεν χρειαζοταν βεβαια, αλλα ενας λογος παραπανω τωρα. Μη με ρωτησετε ποιος ο λογος. Ο νωων νοειτω!
Μακάρι φιλε μου να είναι έτσι όπως τα λες, πάντως εγώ είμαι πολύ θετικός ότι θα βγάλει κάτι, και μην ακούω τις βλακείες ότι δεν υπάρχουν λεφτά όπως λένε μερικοί, καταρχήν εδώ και ένα μηνα το κάθε υπουργείο ανακοινώνει προσλήψεις μονιμων, στα αλλα υπουργεία έχουν λεφτά για προσλήψεις ενώ στο άμυνας δεν έχει; Μου φαίνεται χλομό λοιπόν να μην ανακοινωθεί κάτι.
Άβαταρ μέλους
Jimmy8
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Jimmy8 »

dimitris mak έγραψε:Θα δουμε φιλε μου! παντως με αυτο που εκαναν και αλλαξαν τις προυποθεσεις για οβα μας κατεστρεψαν. Δεν μπορουσαν να το εχουν αφησει οπως ηταν μεχρι 3 χρονια απολυμενοι...
Μη το κοιτάς παρτακιας. Αν παίρνει μονο οβα και τους στέλνει μετα στο σπιτι τους το παιχνίδι ειναι χαμένο. αχρηστος θεσμός ειναι οι οβα. εκει που πηρε το κολαι τον διώχνεις ενω μπορει να πάρει εναν πεινασμένο σαν εμάς και να ειναι κύριος.

Και τωρα αν εσενα δε σε πιάνει επειδή επιδη εχεις απολυθεί καποια χρονια και πιάσει αυτον που ειναι θητεια κατι εγινε. καμενο φάροι θα εινια και εκείνος στο σπιτι του θα παει μετα χωρις να εχει πάρει κατι ιδιαίτερο.

Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ από θέμα προκηρύξεων ήταν από ότι φάνηκε της άποψης ότι δεν πρέπει να καλύπτουμε κενά του δημοσίου για χάρη των νταβατζήδων να μην μας κάνουν ντα ντα, γιαυτό και υπήρχε η λογική ότι δεν υπάρχουν χρήματα για κάλυψη αυτών... Απο ότι φαίνεται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δέν είναι ίδιος με τους ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ελπίζω να τα καταφέρουν αυτοί στο ΥΠΕΘΑ συγκεκριμένα και να κάνουν το αυτονόητο και να συνεχίσουν έτσι όπως ξεκίνησαν γιατί παιδιά αν δε το κάνουν και αυτοί δε θα γίνει ποτέ ...
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

JIMMY τι λεμε; Ποτε δεν ηταν βυσματικος ο θεσμος τον οβα; Πριν που δεν υπηρχε μοριοδοτηση η στην τελευταια που μοριοδοτουσαν τα αθληματα; Ο θεσμος των οβα ηταν και ειναι για βυσματικους-ψηφοθυρικους λογους. Αν τους ενοιαζαν πραγματικα οι αναγκες θα επερναν μονιμο προσωπικο. Ητε τους ελεγαν εμθ ητε εποπ ητε με οποια ονομασια ηθελαν. Οσο για τον Γιωργο. Η νδ και το πασοκ δεν ενδοιαφερονταν για τον κοσμο, μονο για τους ψηφους και την επανεκλογη τους. Ο συριζα τουλαχιστον ενδοιαφερεται να επαναπροσλαβει τον κοσμο που εχασε τις δουλειες του και παραλληλα δουλειες που προσφεραν οπως δημοτικη αστυνομια, καθηγητες επαλ-επας, σχολικους και ατομα που ειχαν περασει απο προκηρυξεις ασεπ και δεν τους εβαζαν γιατι δεν τους αφηνε η τροικα. Μην μιλησω για την ενισχυση που θελει να κανει σε παιδεια και υγεια που ειναι τα βασικα. Δεν γινεται καθε χρονο να υπαρχουν κενα σε σχολεια η να μην υπαρχουν γιατροι σε νοσοκομεια. Ασχετα τι μας καιει εμας. Καλο θα ηταν να μην ξαναπουμε για κοματα!
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

dimitri προσθέτω τυπικά γιατί δε το αναφέρεις...
Δέν ξέρω πόσο βυσματικοί ήταν οι ΟΒΑ και άν ήταν στην τελική 100%... Αλλά εποπ το είχανε βγάλει τα ματάκια... Με το περίφημο σύστημα της συνέντευξης...
Για τα υπόλοιπα συμφωνώ μαζί σου...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης