Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
gate21ss
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από gate21ss »

Λοιπόν, περιληπτικά τα νεότερα είναι τα εξής από την πλευρά μου. Σε ότι αφορά τον Αρχηγό, μίλησα με το γραφείο του κι εκείνοι με παρέπεμψαν στον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Προσωπικού, ώστε να κλείσουμε πρώτα μια συνάντηση με αυτούς. Μίλησα με τη Διεύθυνση Προσωπικού και συμπερασματικά με εκείνους δεν έχει κανένα νόημα να συναντηθούμε αφού ότι γνωρίζουν αναρτάται πρώτα στο fireservice (λογικό). Το μόνο που μου είπαν είναι ότι από τη στιγμή που έχει βγει το ΦΕΚ έχουμε "δύναμη στα χέρια μας", είμαστε "κάποιοι" και οι πιέσεις μας θα πρέπει να στραφούν προς την πολιτική ηγεσία.

Έπειτα ξαναμίλησα με το γραφείο του Αρχηγού, ενημέρωσα γι' αυτά που μου είπανε και ότι δεν έχει νόημα να συναντηθούμε με τη Διεύθυνση Προσωπικού και συζητήσαμε σχετικά με συνάντηση με τον Αρχηγό. Ο υπεύθυνός του μου είπε ότι τα ραντεβού του Αρχηγού κανονίζονται ανά εβδομάδα και αυτές τις μέρες το πρόγραμμά του είναι πλήρες. Οπότε εάν υπάρχουν ακόμη οι λόγοι της συνάντησης να τον ξανακαλέσουμε τέλη του μήνα για να γίνει μια προσπάθεια να δρομολογηθεί μια συνάντηση.

Σε κάθε περίπτωση το συμπέρασμα που έβγαλα είναι ότι στο χέρι του Αρχηγού ήταν τα πράγματα μέχρι τις 24/12/2012 που στάλθηκαν οι κυρωμένοι πίνακες επιτυχόντων για ΦΕΚ. Από κει και πέρα και να καταφέρουμε τελικά να συναντηθούμε με τον Αρχηγό το πολύ πολύ να μας πει ότι "Σας αγαπώ" αλλά "Δεν μπορώ να σας παντρευτώ", αν καταλαβαίνετε τι εννοώ.

Έπειτα έκανα μια ακόμη επικοινωνία με τον άνθρωπο στο Υπουργείο που με κάλεσε χθες. Να ενημερωθεί ότι είναι ΑΣΚΟΠΟ να χάνουμε το χρόνο μας για συνάντηση με τον Αρχηγό, ώστε να προσπαθήσουμε να δρομολογηθεί μια συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας. Όταν έχω κάτι νεότερο θα ενημερώσω σχετικά.

Να πω και κάτι άλλο σχετικά με τα παιδιά που λένε ότι γνωρίζουν ότι θα γίνουν σχολές το Μάρτιο ή τον Οκτώβριο. Καταρχάς μακάρι έχετε δίκιο, αλλά και σε αυτό ακόμη το σενάριο δεν υπάρχει ούτε μια διαρροή ενημέρωσης από πουθενά. Το θέμα μας δυστυχώς ή ευτυχώς δεν κολλάει στο κονδύλι και στα χρήματα (αν και αυτό δεν το πιστεύω 100%) αλλά στο 3ο Μνημόνιο που αναφέρει μηδενικές προσλήψεις τα έτη 2013-2014 ενώ για τα έτη 2015 και 2016 ο αριθμός αυτός θα ανέλθει στα επίπεδα του 2012 (580 κατ' έτος) στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Το ελαφρυντικό για εμάς είναι ότι η προκήρυξη βγήκε το 2011 και ολοκληρώθηκε το 2012, αλλά αυτά από μόνα τους δε λένε τίποτα σε μια χώρα που δεν έχει πια ούτε εδαφική ακεραιότητα ούτε χρήματα. Ένα προτεκτοράτο είμαστε και μπορούν να μας κάνουν ότι θέλουν. Εάν τα πράγματα κυλούσαν ομαλά και υπήρχε μια κάποια συνέχεια δε θα χρειαζόταν καν να κάνουμε αυτές τις συζητήσεις εδώ μέσα. Κι εγώ πραγματικά θα ήθελα να είχα κάποιον γνωστό ανώτατο αξιωματικό της πυροσβεστικής και να μου πει ότι θα γίνουν σχολές Μάρτιο ή Οκτώβριο, αλλά ρε παιδιά που το ξέρει; Επειδή έτσι γινότανε τις προηγούμενες φορές; Ε και τι έγινε τώρα έχουμε 2013 πια. Είμαι πεπεισμένος ότι έχουν και τη διάθεση και την επιθυμία να μας προσλάβουν, αλλά δυστυχώς δεν φτάνει. Επίσης, μην μπλέκετε το θέμα των 50 πτυχιούχων με μας. Ούτε σαν βόμβα τους έσκασε ούτε σαν τούβλο. Ορισμένοι που ψάχνονταν ξέραν ότι έχει σταλεί για ΦΕΚ η κατάταξή τους και ότι ήταν θέμα ημερών. Δείτε στο αντίστοιχο θέμα τις συζητήσεις. Και σε αυτούς βέβαια υπήρχε το άγχος και η καχυποψία, λογικά όλα, αλλά δεν έπρεπε να προσπεράσουν ούτε τα εμπόδια τα δικά μας ούτε την έρημο της ενημέρωσης και της κινητικότητας που συναντάμε εμείς.

Το ξαναλέω λοιπόν, το θέμα είναι πολιτικό.
Άβαταρ μέλους
sakis
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από sakis »

Οποτε gate21ss με τα λεγομενε σου πρεπει να πιεσουμε βουλευτες και υπουργους γιατι οπως ολοι γνωριζουμε φοβουντε το πολιτικο τους κοστος. Ας ξεκινισουμε τα τηλ. Αυριο να δουμε τι θα γινει, μηπως βγαλουμε καποια πληροφορια.
ΠΟΛΙΤΗΣ

Δημοσίευση από ΠΟΛΙΤΗΣ »

Παιδια εγω σαββατο στις 12 θα ειμαι στο συνταγμα εξω απο τα εβερεστ οποιος θελει και μπορει ερχετε να δουμε τη θα κανουμε
GPS12

Δημοσίευση από GPS12 »

Αν θέλετε, μπορείτε να κανονίσετε και μια συνάντηση ομαδικής αυτοκτονίας σε κανένα ποτάμι... Έχετε αντιληφθεί ορισμένοι ότι με το να ρωτάτε άσχετους την πλέον άσχετη ώρα δεν βγάζει πουθενά; Σας περνάει από το μυαλό ότι με το να "κατεβάζετε" αμάσητη Όποια προσωπική εκτίμηση έχει καθένας μες' το κεφάλι του, παίζετε άθελά σας παιχνίδια τρίτων; Σας φαίνεται λογικό οι μισοί να χτυπιούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ στα τηλέφωνα και τις συναντήσεις και κάποιοι άλλοι απλά να σας παρακολουθούν και να γελάνε συμπονετικά με τα λεγόμενά σας; Όσοι έχουν γονείς στα σώματα ασφαλείας, θα ξέρουν ότι ο Γενάρης είναι ένας μήνας διαφορετικός από τους άλλους. Μέχρι να τελειώσουν οι κρίσεις, επικρατεί γενικότερα μια "και καλά" απάθεια και ένα χαζό κλίμα καχυποψίας με αποτέλεσμα Να μην κινείται τίποτα Σε οποιοδήποτε επίπεδο (Και πιστέψτε με, διακυβεύονται Πολλά!). Αυτή δε την εβδομάδα ο πολιτικός κόσμος έχει έρθει πάνω-κάτω με την εξέλιξη του σκανδάλου (Λαγκάρντ). "Μου είπαν", "με ενημέρωσαν", "μου εξήγησαν", "ξαναμίλησα", "με έγραψαν" και κολοκύθια τούμπανα... Στην τελική και να πετύχεις κάποιον σχετικό γιατί να στα πει; Σε ξέρει και από χθες; Έχει κάποιο ιδιαίτερο συμφέρον να σου ανοίξει τα μάτια; Του είσαι κάτι; Δεν υιοθετώ σε καμία περίπτωση τη λογική αυτή αλλά ας είμαστε λίγο παραπάνω πραγματιστές. Είτε το καταλαβαίνετε είτε όχι, το θέμα σε αυτή τη φάση δεν είναι ούτε πολιτικό ούτε υπηρεσιακό. Είναι απλά δευτερεύον (να μην πω τίποτα χειρότερο) Και όσο νωρίτερα το αντιληφθείτε τόσες περισσότερες μέρες θα γλιτώσετε απ' τη ζωή σας. Να είστε σίγουροι ότι αυτές τις απόκριες θα είμαστε όλοι ντυμένοι το ίδιο... Πολύ-πολύ ειλικρινά, μελλοντικοί μου συνάδελφοι!

Άβαταρ μέλους
gate21ss
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από gate21ss »

ΠΟΛΙΤΗΣ έγραψε:Παιδια εγω σαββατο στις 12 θα ειμαι στο συνταγμα εξω απο τα εβερεστ οποιος θελει και μπορει ερχετε να δουμε τη θα κανουμε

Φίλε πιο πάνω ο sotiris πήρε την πρωτοβουλία για να μαζευτούμε και να πάμε για ένα καφέ όλοι μαζί να συζητήσουμε το θέμα μας. Κάτι έχει κανονιστεί. Στείλε του ένα mail αν θες για να ς' ενημερώσει. Κοίταξε το αν μπορείς να έρθεις τότε. Να είμαστε όλοι μαζί όχι σκορποχώρι.
sotiris

Δημοσίευση από sotiris »

Παιδια εχω ηδη κανονισει με αρκετα ατομα την Κυριακη. Οποιος ενδιαφερεται στελνει το κινητο του στο μειλ chr85sot@yahoo.com
ΠΟΛΙΤΗΣ

Δημοσίευση από ΠΟΛΙΤΗΣ »

Οποτε ακυρο για σαββατο παμε για κυριακη
THEO
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 194

Δημοσίευση από THEO »

Καλο θα ηταν ρε παιδια για το αλλο σαββατοκυριακο. Καποιοι ειμαστε απο επαρχια κ δεν προλαβαινουμε μεθαυριο. Παντως για να μην μπαινουμε εμποδιο συναντηθειτε κ πειτε μας κ εμας τι κανονμιζετε. Αλλα πρεπει να οργανωθουμε περισσοτερο παιδια. Να πουμε την ταδε ωρα στο ταδε μερος οποιος θελει. Αλλα να εχουμε περιθωριο 3-4 μερες.
sotiris

Δημοσίευση από sotiris »

Συγγνωμη δεν το διευκρινησα. Θα βρεθουμε κατ αρχην τα παιδια απο αθηνα την Κυριακη και μετα για κατι πιο οργανωμενο θα ενημερωσουμε και τα παιδια απο επαρχια. Να μην ανεβοκατεβαινετε τζαμπα. Υπενθυμιζω το μαιλ ειναι chr85sot@yahoo.com
THEO
Posts in topic: 194

Δημοσίευση από THEO »

Φιλε σωτηρη κ οσα παιδια απο επαρχια σου στειλαμε καλο ειναι αν πειτε κατι αυριο να μας πεις. οκ?
engineer
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από engineer »

Μαγκες εξελιξεις θα εχουμε μετα της κρισεις του π. Σ (εως τελος του μηνα), μην περιμενετε τωρα κατι, δυο βδομαδες υπομονη να δουμε τι θα γινει. Πιεζουμε οσοι μπορουν τα πολιτικα λαμογια-βουλευτες. Υπομονη και επιμονη μεχρι τελους.
sotiris

Δημοσίευση από sotiris »

THEO έγραψε:Φιλε σωτηρη κ οσα παιδια απο επαρχια σου στειλαμε καλο ειναι αν πειτε κατι αυριο να μας πεις. Οκ;

βεβαια θα ενημερωσω για οποια εξελιξη
Άβαταρ μέλους
DIMITRIS_84
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από DIMITRIS_84 »

tripotron έγραψε:Την προκυρηξη την πανε για ακυρωση, ισως βγει κ νομοσχεδιο που θα το ρυ8μισει, ΠΠΥ τους συμφερουν γι αυτο και η ομοσπονδοια τους τους σπρωχνει...
απο που ρε μεγαλε ξερεις οτι παει για ακυρωση η προκηρυξη; Οταν πετας κατι τετοιο πρεπει να το στηριζεις και καπου λοιπον;
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Καλημερα Εικόνα
ΛΟΛ

Δημοσίευση από ΛΟΛ »

Κανενα νεότερο?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες