Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
... Επειδή από σειρά σε σειρά ΕΠΟΠ τόσο οι συγκυρίες όσο και τα πράγματα διαφέρουν, οι μόνοι που πραγματικά θα ξέρουν για όσους από εσας δεν έχετε κάποιον υψηλά ιστάμενο του Στρατού να σας ενημερώσει, θα είναι οι ίδιοι οι Εκπαιδευτές σας μέσα στη βασική... Αυτοί είναι μόνιμοι απο διάφορες μονάδες και πάνε Τρίπολη γι' αυτό το λόγο, οπότε ξέρουν ακριβώς πόσο θα κάτσουν... Μην αγχώνεστε μόλις μπείτε θα τα μάθετε όλα... Και πάλι καλή σταδιοδρομία.
Και εγω βρε παιδια δε βλεπω το λογο να καθηστερησουν τα αποτελεσματα για 5-6 ειδικοτητες κ για λιγα ατομα. αφου ειναι ετοιμα τι αλλαζει αν τα ανακοινωνσουν; Τι9ποτα. ας τα ανακοινωσου στις 31 να ηρεμησουμε... εχω αγχος κ φανταστειτε ειμαι επιτυχων στην ειδικοτητα μ...
Παντως αν τυχον και μπει ο αδερφος μου και κατεβω Τριπολη θα ηθελα πολυ να σας γνωρισω ολους
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 224
Και εγω οααεε2! οταν σκεφτομουν να κανω τα χαρτια ελεγα. τι ατομα θα συναντησω! με τι αντιληψη, τι σκεψεις! πραγματικα χαρηκα που υπαρχουν τετοια ατομα μεσα! θα ηθελα πραγματικα να σας γνωρισω και εγω ολους και να τα λεγαμε οχι βεβαια με αγχος και αγωνια οπως τωρα (για καποιουσ) αλλα με πιο ξεκαθαρο μυαλλο! φιλε οααεε2, επειδη ακομη σκεφτομαι (περαν της πλακας, αν πραγματικα αξιζει! θα ηθελα την αποψη σου- συμβουλη σου! θεωρω πως οι αποψεις απο ατομα << ψημενα>> μεσα σε αυτη τη δουλεια μετραει και μας βοηθαει πολυ!
σας ευχαριστω πολυ ολους για τη βοηθεια σας και ευχομαι ο, τι καλυτερο σε ολους.
και ποιος ξερει ισως καποτε να τα συζηταμε με καποιους απο εσας απο κοντα και να χαιρομαστε για τις αποφασεις που πηραμε στη ζωη!
ευχαριστω!
σας ευχαριστω πολυ ολους για τη βοηθεια σας και ευχομαι ο, τι καλυτερο σε ολους.
και ποιος ξερει ισως καποτε να τα συζηταμε με καποιους απο εσας απο κοντα και να χαιρομαστε για τις αποφασεις που πηραμε στη ζωη!
ευχαριστω!
Σιγουρα αξιζει, εισαι αξιοπρεπης ανθρωπος καταρχας, αν αγαπας τη στολη ακομα καλυτερα, δεν επικρατει το χαος που υπαρχει εξω, σιγουρα θα υπαρξουν και δυσκολες στιγμες οπως σε καθε δουλεια εξαλου αλλα οσο πιο καλος επαγγελματιας εισαι τοσο καλυτερες ειναι οι σχεσεις αμοιβαιου σεβασμου με τους συναδελφους και πιστεψε με δουλευω ακομα εξω και ξερω τι γινεται. Καποτε σπουδαζα ιατρικη ξερω 3 ξενες γλωσσες, ημουν δοκιμος στις καταδρομες, ηαεροπορια με εχει στειλει σε εκπαιδευσεις στο εξωτερικο που στοιχισαν ενα καρο λεφτα, υπαρχει μια πορεια οπως καταλαβαινεις και δεν εχω μετανιωσει στιγμη που εγινα μελος σε αυτην την μεγαλη οικογενεια που λεγεται ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
Φιλε αντωνη συμφωνω απολυτα. Καποια στιγμη σιγουρα θα βρεθουμε στη τριπολη κθα τυχει να τα πουμε. Οι περισσοτεροι εδω βοηθουν παρα πολυ κ ευχαριστουμε για την στηριξη
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 224
Θυμαμαι ειχα κανει τα χαρτια το φθινωπορο και ελεγα: ενταξει μωρε κανε τα για να μην πεις ποτε οτι καποτε ισως σου ειχε δωθει η ευκαιρια και δεν εκανες τιποτα! τον αυγουστο απολυθηκα απο φανταρος και μεχρι τωρα ψαχνομουν! στη δουλεια του πατερα μου, που ευτυχως την ξερω κ. τ. λ κ. τλ... (επιπλα). καθηγητης και τεχνολογος ηλεκτρονικος εχω τελειωσει (σελετε) αλλα απο δουλεια... κλασικα τιποτα! και με την κριση που εχουμε... τελος παντων, να μην σας κουραζω. το ειχα αφησει το θεμα της αεροποριασ... μεχρι που καποιος μου ειπε... ρε φιλε βγηκαν τα αποτελεσματα, τι εγινε σε πηραν; λες; του λεω; για να δουμε... ! και ετσι μπηκα και τα ειδα! πηγα αθηνα, εδωσα εξτασεις και ολα καλα! και ξερετε σε ποιον τα χρωσταω ολα αυτα; σε μια γλυκια φατσουλα που κανουμε ονειρα για τη ζωη μας και τωρα θα διαβαζει το μνμ που σας γραφω απο 330 χλμ μακρυα!
Οταν οι νεοι κανουν ονειρα, οταν οι ανθρωποι αγαπουν τη πατριδα τους τοτε σιγουρα υπαρχει ελπιδα γι'αυτην την χωρα
Καλημερα να ρωτησω κατι; Υπαρχει περιπτωση να μπεις επιλαχων απο επιτυχων διοτι εισια Ι2; Σος βοηθεια
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 47
hello αλανια. Ηρθα και γω. Δεν νομιζω φιλε μου που καιγεσαι οτι θα εχεις προβλημα. Δεν νομιζω να γινεται αυτο. Αν ηταν θα σε εκοβαν αν ειχες σοβαρο προβλημα δεν θα σε εκαναν επιλαχων. Δεν εχει νοημα αυτο. Μεσα εισαι.
ΑΝΤΩΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΡΕ ΘΗΡΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ... ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΝΤΩΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΡΕ ΘΗΡΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ... ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 20
- Επάγγελμα: ΕΠΟΠ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ
7. Η παράγραφος 5 (σύμφωνα με την τροποποιημένη αρίθμηση) αντικαθίσταται ως
εξής : « 5. Την 23 Απριλίου 2010, αναμένεται η κοινοποίηση του πίνακα επιτυχόντων
και επιλαχόντων στο Γραφείο Σχέσεων ΥΕΘΑ - Κοινού Β. Ελλάδος (Θεσ/νίκη - Βασι-
λέως Γεωργίου 1 τηλ.2310 850060 - 2310 893237), στο Γραφείο Ενημέρωσης Κοινού
της ΠΑ (Αθήνα - Σόλωνος 34 τηλ.210 3630360 - 210 3630076), καθώς και στην ιστοσελίδα
του ΓΕΑ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση:Www.haf.gr ».
8. Η παράγραφος 6 (σύμφωνα με την τροποποιημένη αρίθμηση) αντικαθίσταται ως
εξής : « 6. Η 10 Μαϊου 2010 ορίζεται ως ημερομηνία κατάταξης των επιτυχόντων στην
124 ΠΒΕ (Τρίπολη) ».
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
εξής : « 5. Την 23 Απριλίου 2010, αναμένεται η κοινοποίηση του πίνακα επιτυχόντων
της ΠΑ (Αθήνα - Σόλωνος 34 τηλ.210 3630360 - 210 3630076), καθώς και στην ιστοσελίδα
εξής : « 6. Η 10 Μαϊου 2010 ορίζεται ως ημερομηνία κατάταξης των επιτυχόντων στην
124 ΠΒΕ (Τρίπολη) ».
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
Οχι ρε ***** το μαλακια.
σας το ειπαraptist έγραψε:7. Η παράγραφος 5 (σύμφωνα με την τροποποιημένη αρίθμηση) αντικαθίσταται ως
124 ΠΒΕ (Τρίπολη) ».
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Εμας τους επιτυχοντες δε πιστευω να μας επηρεασει σε κατι;
Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Αρη, κανονισε να σε ονομασω αλλιως. Αν θυμασαι πες μου τι σειρα των αγωνισματων
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες