Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
....?????

Δημοσίευση από ....????? »

satap έγραψε:Μεχρι κ το Τ ολα εγιναν κανονικα δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν εγιναν τα υπολοιπα μαλλον λες οτι ναναι ησουν μεσα σε αυτους που εδωσαν ;
Φιλε μου εγω εδωσα κανονικα αλλα καποια Φιλαρακια μου δεν προλαβαν να δωσουν!
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 186

Δημοσίευση από takis2 »

... ; έγραψε:
satap έγραψε:Μεχρι κ το Τ ολα εγιναν κανονικα δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν εγιναν τα υπολοιπα μαλλον λες οτι ναναι ησουν μεσα σε αυτους που εδωσαν ;

καλο το παραμυθι σου αλλα δεν εχει δρακο... Δηλαδη τι εγινε; Εκλεισε το μαγαζι και δε πηγαν;
helen
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από helen »

... ; έγραψε:
τα φιλαρακια σου για καποιο δικο τους λογο σου λενε ψεματα. Δεν ισχυει αυτο που σου ειπαν με τιποτε.
....?????

Δημοσίευση από ....????? »

takis2 έγραψε:
... ; έγραψε:

καλο το παραμυθι σου αλλα δεν εχει δρακο... Δηλαδη τι εγινε; Εκλεισε το μαγαζι και δε πηγαν;
Ολο ***** λες εσυ. Μια σωστη κουβεντα δεν εχεις πει τοσο καιρο. Απορω δηλαδη.
helen
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από helen »

Εσυ με τα ερωτηματικα εκτος οτι μπαινεις ανωνυμα λες και ιστοριες για αγριους. Αν βαριεσαι και δεν εχεις με τι να ασχοληθεις πανε πιες κανενα καφε και ασε μας να περιμενουμε τα αποτελεσματα.
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 166

Δημοσίευση από DiMiTrA P »

ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ... ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΞΑΝΘΗ, ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΑΘΛΗΜΑΤΑ (ΑΣΠΙΔΑ) ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ... ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΕ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΠΙΑΣΑΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ... ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ;ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 186

Δημοσίευση από takis2 »

... ; έγραψε:
takis2 έγραψε:
... ; έγραψε:

Ολο ***** λες εσυ. Μια σωστη κουβεντα δεν εχεις πει τοσο καιρο. Απορω δηλαδη.

ναι ναι... Ευτυχως μπαινεις εσυ και διαβαζουμε κατι σωστο εδω μεσα. Προσωπικα σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες που δινεις. Να σαι καλα και να συνεχισεις την ''πληροφορηση''...
Σάββας

Δημοσίευση από Σάββας »

Παιδια τα νευρα μου
πως ειναι δυνατον αυτο παλι|; μπηκα στο σιτε της αεροποριας και ζηλεψα...
βγηκαν της αεροποριας και τα δικα μας ακομη;
γιατι; ειχα να γραψω μηνες αλλα βλεπω οτι λετε... μπουρδες οι περισσοτεροι. τελος παντων τι να πω; ... βρηκα δουλεια παιδια... δεν περιμενω αλλο... αντε πια μπουχτισα 3 μηνες τωρα... οσο θελω να βγουν... αμαν...
maria27
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από maria27 »

Εχω πάρει μέρος στο διαγωνισμό ΕΠΟΠ (στρατό ξηράς) μηπως ξερει κανενας ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα; Επρεπε να εχουν βγει 3 Νοεμβρίου+ο νομος για την αφαιρεση των μορίων της συνέντευξης έχει ψηφιστεί εδώ+1 μήνα! Γιατί αργουν τοσο;
DEGA

Δημοσίευση από DEGA »

Εγω ποτε θα γινω εποπ ;:(
helen
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από helen »

maria27 έγραψε:Εχω πάρει μέρος στο διαγωνισμό ΕΠΟΠ (στρατό ξηράς) μηπως ξερει κανενας ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα; Επρεπε να εχουν βγει 3 Νοεμβρίου+ο νομος για την αφαιρεση των μορίων της συνέντευξης έχει ψηφιστεί εδώ+1 μήνα! Γιατί αργουν τοσο;
μαρια αυτα περιμενουμε. Η τσαπανιδου σημερα στη νετ ειπε οτι θα βγουν τα ονοματα μεχρι τελος του μηνος.
DEGA

Δημοσίευση από DEGA »

Αμα δεν βγουν να δειτε τι κραξιμο θα φατε απο τον dega
anastasia_ch
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από anastasia_ch »

Ξεκοληστε ρε με τη βλακεια που σας κολλησε για την αεροπορια. Ελληνικα δεν ξερετε να διαβαζετε; Ποιά αποτελεσματα βγηκαν; Η ημερομηνια για τις αθλητικες δοκιμασιες ανακοινωθηκε... Πωωωω... Πανικο απο το πουθενα σπερνετε. Και μπλα μπλα μπλα καθε μερα εδω για το τιποτα. Βεβαια αν εκτονωνει το αγχος και την αγωνια σας. Οκ. Αλλα παρτε το χαμπαρι. Ολοι την ιδια πηγη πληροφοριων εχουμε! Την ιστοσελιδα του στρατου! Αντε και κανα τηλεφωνακι σε κανα στρατολογικο γραφειο... Αντε να ηρεμισουμε λιγο. Και υπομονη πια... Ωωωωω
ειστεβλακεσ

Δημοσίευση από ειστεβλακεσ »

ειστε ζωα ολοι οσοι ειναι μεσα κ οσοι δεν ειναι οσοι γραφουν εδω μεσα ειναι ζωα μπεεεεεεεεεεεεεεε
manolis

Δημοσίευση από manolis »

Παιδιααααααααααααα βγηκαν βγηκαν ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε με πηρανε εποπππππππππππ
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες