Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
thanos1993

Δημοσίευση από thanos1993 »

Α δινεις εξετασεις δηλαδη πλεον για να παρεις βαθμο?
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

Την τεταρτη το πρωι θα παω κι εγω για την χαρτουρα. θα σας ενημερωσω για το poll του α. τ του νομου μας. αντε να τελιωνουμε γιατι τα μαλια μας πεφτουν και μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα μας κοβω γουλι!
Δελτας

Δημοσίευση από Δελτας »

Σήμερα στο τμήμα πέρασαν 20 άτομα 4 γυναίκες

5 τατουάζ στα χέρια

3 υπερβαρη

Άλλη 8 με όλους ειδικές δυνάμεις που κανένας όμως δεν ξεπέρασε τα 2300 μόρια...

Φεύγοντας ήρθε ένα παλικάρι με 2860 μόρια μας πέσαν τα αυτιά με τόσα μόρια.. όμως μόλις γύρισε στο πίσω χέρι είχε τατουάζ μέχρι τον αγκώνα.. πάει και αυτός.. Εάν εγώ προσωπικά στα Αθλήματα δω ανθρώπο με τατουάζ σε εμφανές σημείο μαζί με τον δικηγόρο θα το τρέξω στα άκρα...

Κάτι τελευταίο 2 φίλους με υψηλά μόρια έχουν τατουάζ χερι/λεμο.. προς το παρόν μόλις 1 άτομο έχει 2700+ μόρια και ο μόνος που με περνάει.. αυτά τα περί 3000+ μόρια θα είναι 200 αλλάξτε πλευρο άντε να είναι 50 μαξ. Επίσης τα 5 χρόνια και μετά στην πόλη σου πάλι άλλαξε πλευρό γιατί στάνταρ 8 χρόνια το λιγότερο Αθήνα.. Η αλήθεια είναι μία οποίος μπει τώρα από Ιανουαρίου θα είναι στα Εξάρχεια σε ομάδες Δίας και Δέλτα με κάποιους παλιούς και μισθό μαζί με επίδομα 800 ευρώ.. Μην μπούνε άτομα που δεν γουστάρουν και μετά την πρόσληψη μετά από λίγο καιρό φύγουν και μείνουν κενές θέσεις γιατί κάποιοι άλλη θα χάσουν την θέση στην αστυνομία για κάποιους ανεύθυνους.. επίσης μετά τα 3 χρόνια κάποιος μπορεί να φύγει αν φύγει ποιο νωρίς θα έχει επιπτώσεις και χρηματικές και δικαστικές... Δεν είναι όλα τόσα ρόδινα και αν δεν με πιστεύετε ρωτήστε στα τμήματα όταν κάνετε τα χαρτιά σας

Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Παιδιά πολυ ανχος και έχουμε ακόμα μηνα και... γαμησετα φίλοι μ όλο λέω να μην μπαίνω εδω και ανχονομαι και ολο μπαίνω χαχαχα
Άβαταρ μέλους
Pezonauths 575
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Pezonauths 575 »

Το Α2 πόσα μόρια πιάνει?;300 έχω ακούσει ισχύει?
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Καλά αν περάσει σε αθλήματα αυτός με τα τατουάζ πολύ ζημιά που θα του κάνεις... θα βάλεις κ δικηγόρο; πλάκα μας κάνεις ρε αδερφέ κ τι θα του κάνεις δηλαδή μήνυση; ρε πάτε καλά εδώ μέσα; κ τι θα κερδίσεις αν είσαι σε είδη θέση μέσα θα σ φάει την θέση; κοίτα μην στην φάει κάνεις εκεί με τα αθλήματα τότε κ άσε τα τατουάζ.. Όχι επειδή έχω κ το λέω για εμένα για όλους.. Κ αν γουστάρεις κιόλας αν με το καλό περάσω κ εγώ κ δίνουμε μαζί θα σ στείλω μήνυμα να φέρεις τον δικηγόρο.. Η τρομπαρετε η δεν ξέρετε τι λέτε.. εδώ βγάλατε κ τις μεταθέσεις ότι όλοι θα πάνε στα Εξάρχεια ξαφνικά.. Όσο για το να μπου άτομα που δεν το θέλουν κ μετά θα φύγουν κ θα έχουν επιπτώσεις αν κ αυτό παλι δεν με συμφέρει αλλά είσαι σοβαρός; θα κάνεις κουμάντο σε ποιον θα κάνει τα χαρτιά του κ πόσο θα κάτσει; ας μπει να φάει το σκατο να δει πως είναι κ αν δεν. γουσταρει θα φύγει πολύ απλά κ όσο για τα. λεφτα π θα είναι να δώσει θα τα βάλεις από την τσέπη σου; από τη δική του θα την βάλει τι σε ενδιαφέρει εσένα; ξαφνικά την είδατε εδώ κάπως μοιράζεται κ υπηρεσίες ξαφνικά.. Όσο για το τατουαζ θα σ πω το εξής... άσε τις μαγκιές γιατί μπορεί κ οι 1500 να είναι για Αθήνα.. Αλλά αν δώσεις κανέναν κ σε πάρει χαμπάρι αν έχει δοντάκι σε βλέπω να κάνεις σκοπιές στον Έβρο με τις αρκούδες!! φιλικά πάντα αδερφέ αλλά τέτοιες πιτες δεν μπορώ να ακούω όλα έχουν κ όρια
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

300 πιανει... Για ακομα μια φορα
Άβαταρ μέλους
Pezonauths 575
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Pezonauths 575 »

Οκ ευχαριστώ για ακόμα μια φορά...
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Καλά.wolver παίζει να το έχεις πει 1000000000 φορές από το 2018.. Αν έχουν το Θεό τους δηλαδή.. άντε το λες κ δεν σ. πιστευουν... αυτή η την έρημη την προκήρυξη Δεν την βλέπει κανείς;
Ο. Π. Κ. Ε
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ξανθε τι σκας εγω εχω καταλάβει ότι το 80 τις 100 η ειναι παιδακια Η κολοφλοροι μαμακιδες μονο απο αυτά που γράφουν εδώ μ έλεγαν γιατί ρωταω για επιδόματα και από λευτα λες και θα πάμε εθελοντικά η κατασκήνωση... λει είναι ονοιρο ζωης αλλα ρε βλάκα και για μένα ονοιρο ζωης είναι Αλλά το παιδί μ δεν ταΐζετε με ονοιρα ολα τα παιδάκια μαζεύτηκαν και κράζουν από ένα pc και αν σας δω εξω η μάνα σας θα έχει πιο πολλά ***** ! Κουραστικα να βλέπω να κράζουν Αυτοι που δεν έχουν κάνει ένα μεροκάματο στην ζωή τους ! αντί να λύνουμε απορίες βάζουμε περισοτερες
Δελτας

Δημοσίευση από Δελτας »

Ξανθέ εδώ θα ήμαστε μετά να τα λέμε αν αυτά που λέω δεν έχουν βάση... Και να σου πω και κάτι μόρια μπορεί να μην έχω τρέλα όμως έχω καλό δικηγόρο και μην αγχώνεσαι αν δω ανθρώπο με τατουάζ στα Αθλήματα θα κυνηγήσω την τριμελή ομάδα που τους πέρασε εννοείτε και μετά για τον Έβρο που είπες δεν παίζει ελπίζω να με πιάνεις.. Εάν είμαι επιλαχον όλα αυτά Ξανθέ όχι αν είμαι επιτυχόν εννοείτε... Εγώ θέλω να μπω και τόσα χρόνια δεν βαρεσα τατουάζ όσο και να το ήθελα γι'αυτό το λόγο και δεν θα αφήσω κανέναν να με φάει την θέση αρέσει δεν αρέσει.. Εσύ που έχεις τατουάζ ρε Ξανθε
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Θανο αν λες και για μενα επειδη και γω σου ειπα κατι σχετικο το πρωι... μια χαρα δουλευω και κανω και πιο επικυνδυνη δουλεια απο τη δικια σου. Αν δε το λες για μενα οκ απλα να μην τσουβαλιαζουμε!
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Σε κάποια δεν έχεις άδικο αλλά δυστυχώς έτσι είναι η νοοτροπία του site και του κάθε site.. Όταν συναναστρέφεσαι με πολλά άτομα λογικό να να τα βρεις με. καποιους με άλλους να λογομαχησεις... Τώρα πίσω από μια οθόνη καλά τα ψέματα γίνονται παρεξηγήσεις διότι μπορεί να πεις κάτι το οποίο μπορεί κάποιος να μην το καταλάβει έτσι όπως το έθεσες η ακόμη κ εσύ ο ίδιος να μη το μετέφερες με τον σωστό τρόπο.. Τώρα περί μεροκάματου εντάξει όπως έχει βολέψει η ζωή τον κάθε έναν δεν ειμαι εγώ αυτός που θα κρίνει. οσο για τα λεφτά λογικό να ρωτάτε κ λογικό να κάνεις κάτι το οποίο δεν θα πεινάσεις απλά το μόνο σίγουρο είναι ότι προκοπή κ να μαζέψεις λεφτά δε θα κάνεις.. Εκτός α είστε 2 άτομα με δουλειά.. Απλά ζεις.. όποιος έχει περάσει έτσι κ πορεύεται έχει καλος όποιος όχι καλος η κακός θα τα βρει κ λίγο σκούρα.. εύχομαι σ όλους να τα βρούμε όπως αυτοί γουστάρουν κ θέλουν.. Απλά πρέπει αν τα υπολογίζεις όλα όταν έχεις κ άλλες πλάτες από πίσω..
Ο. Π. Κ. Ε
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

I mak Όχι φίλε τεσπα δεν ξαναγράφω απλα θα μπαίνω να βλέπω καλη επιτυχία σ όλους
DOKIMOS 334
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από DOKIMOS 334 »

Στην δικια μου πολη που αποτελειται απο 50.000 κατοικους οπως ειπα πριν σημερα το πρωι ηταν ετσι. Ηταν 2-3 με μορια στον Θεο. Δεν ειπα ομως οτι ηταν και κατι περιστερια που πηγαν να καταθεσουν χαρτια που συνολο εβγαζαν 1200,1800. Μην σας φαινεται παραξενο το οτι υπαρχουν ατομα με πολλα μορια. Εγω ημουν ΔΕΑ ΕΔ το 14 και το σχολειο το βγαλαμε 50 που απο τους 50 οι μισοι συζητουσαμε αυτο το πραγμα καθημερινα και μιλαμε για ατομα που τωρα ειναι 26-27. Δεν ειπε κανεις σε κανεναν να μην κανει τα χαρτια του.Πιο πολυ παραδεχομαι τον φιλο που ειπε οτι πηγε και εβγαλε απολυτηριο 19 και μπραβο του και μαγκια του. Γιατι απο οσο φαινεται ειδε τι ζηταει μια προκηρυξη ΕΦ και κινηθηκε καταλληλα, αφου δεν μπορω ετσι ειπε ας το κανω αλλιως. Αλλα κανενας δεν υπολογιζει τον αγωνα του, ολοι κοιτατε πολυτεκνιες, τριτεκνιες και τι γινεται στο εξωτερικο κτλπ. Οσοι ηθελαν να μπουν γνωριζαν τα βηματα τωρα αν δεν πιστευατε οτι θα εβγαινε προβλημα σας. Και ο φιλος για την μια στο εκατομμυριο πηγε και δικαιωθηκε. Απο εκει και περα τα πολλα λογοα ειναι φτωχεια. Η βαση δεν θα ειναι σαν του 11 ξεκαθαρα λογο της 200ρας που δινει η 3τεκνια και αφου το 11 ηταν 2200 και ετρεχαν 3 προκηρυξεις, τωραμεμ μιαμονο και με τοση ανεργια και αναμονη τοσων χρονων θα παει ανετα πανω απο 2500-2600. ο

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες