Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Καλημερα απο χιο πηρα τηλ τωρα στην αθηνα και η απαντηση ηταν η ιδια '' παρτε απο την αλλη βδομαδα'' αρα μην περιμενουμε κατι αυτες τις μερες! Μηπως πηρε κανει ενθος σημερα μην γραφει κατι΄;
ΣΥΜΦΩΝΩ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!NIKH έγραψε:Α ρε κωστα. Αν δεν ειχαμε και σενα να μας ανεβαζεις λιγο θα ειχαμε πιασει πατο.

μπραβο φιλαρακι. Δωστε του ολοι συνχαρητηριαsatap έγραψε:Το ειπε η τσαπανιδου ε; Χαχαχαχαχαχα ηθελα να ξερα η τσαπανιδου ειναι υπουργος; Λοιπον η τσαπανιδου εφαγε πολλα μηνυματα στην μαπα για πολλους μηνες για να φτασει στο σημειο να μιλησει για τους εποπ εντος ιανουαριου! Απο 20/10 υπαρχει κοσμος που της στελνει κ αυτη απαντησε τωρα απλα για να δειξει οτι κατι κανει, να δουμε οταν θα τελειωσει ο μηνας τι θα σας λεει

Ω ρεεεεε συννεφιαααααα. συ συννεφια. την αλλη βδομαδα σου ειπανε;
ρε νικη μην πιστευεις τπτ. Την πρ φορα εδωσε ο αδερφος μου και παλι τα ιδια γινανε. Περναμε τηλ και λεγανε παρτε την αλλη εβδομαδα και καπακι την ιδια μερα βγηκανεNIKH έγραψε:Ω ρεεεεε συννεφιαααααα. Συ συννεφια. Την αλλη βδομαδα σου ειπανε;
Φιλε κωστα σε περιπτωση που ειρωνευεσαι θα ηθελα να ξερεις πως δεν κανεις κ πολυ καλα απλα δεν θελω αυριανοι συναδελφοι να ειναι με κατεβασμενα μουτρα για ακομη μια παρασκευη επειδη το ειπε ετσι απλα η τσαπανιδου
Ωρε καρκινο θα βγαλω. δεν θα προλαβο ουτε αποκριες να ντυθω φανταρος κωστη
Την παρασκευη ξαναμπες να μας πεις αν βγηκανε κωστα κωστα χαχαχαχαχααχαχα τσαπανιδιακε!
να σου πω και το τελευταιο... Η τσαπανιδου φιλε μου ειναι η μονη που λεει για τους εποπ. Εγω δεν ειδα να λεει καποιος αλλος δημοσιογραφος οτι παει για ακυρωση η να ακουσω το ραδιο η την εφημεριδα. Εγω το μονο που ξερω ειναι οτι ασχολειτε με τον πολιτη και απανταει στα μνμ. Εσυ που δεν πιστευεις απο που ακουσες για ακυρωση η αποτελεσματα το φεβρουαριο;
Μα δεν ειπα για ακυρωση διαβασε ολα τα ποστ μου δεν εχω πει ποτε για ακυρωση... Οσο για την τσαπανιδου σου λεω οτι πολλα παιδια απο εδω μεσα εστελναν απο τις 20/10 δεν απαντησε σε κανεναν κ αρχισε να ασχολειτε μετα απο δυο μηνες με το θεμα. Οσο θελεις εσυ να βγουν γρηγορα αλλο τοσο θελω κ εγω αλλα επειδη απο παρασκευη σε παρασκευη πηγαινουμε κ απο δευτερα σε δευτερα δεν θα ηθελα να κατσω κ να περιμενω ετσι επειδη το ειπε η τσαπανιδου στην τελικη τελος του μηνα ειναι σημερα οταν μπαινεις στο τελευταιο δεκαημερο καθε μηνα τελος θεωρειται αν ειναι ας τα βγαλουν τωρα
Η τσαπανιδου δε τα βγαζει απο το μυαλο της. Εχει δημοσιογραφους που ασχολουνται με το θεμα αμεσα.
ok παρασκευη θα τα ξαναπουμε αν θελετε σας δινω κ το σκ μηπως βγουνε τοτε!
αφου σας ειπαν οτι θα βγουν τελος του μηνα
δεν μιλαω για ακυρωση επειδη δεν πιστευω οτι θα βγουν εως το τελος την εβδομαδας αλλα πως θα βγουν αργοτερα
δεν μιλαω για ακυρωση επειδη δεν πιστευω οτι θα βγουν εως το τελος την εβδομαδας αλλα πως θα βγουν αργοτερα
εγινε φιλε μου. Και εαν δεν βγουν εχεις ολο το δικαιωμα να με βρισεισsatap έγραψε:ok παρασκευη θα τα ξαναπουμε αν θελετε σας δινω κ το σκ μηπως βγουνε τοτε!
Κωστα ειληκρινα δεν εχω τετοια προθεση το ειπα κ πριν απλα χαμηλα την μπαλα σκεφτειτε απο ποτε λεμε δευτερα θα βγουν παρασκευη θα βγουν κ επειδη δεν βγαινουν χαλιομαστε αυτο θελω να μην ξενερωσουμε για ακομη μια φορα στην τελικη εγω δεν θελω να περιμενω ουτε καν μεχρι την παρασκευη θελω να τα βγαλουν τωρα τι παει να πει παρασκευη αν εχουν την προθεση να τα βγαλουν παρασκευη ας τα βγαλουν τωρα δεν νομιζω να αλλαξει κατι σε δυο μερες κ σημερα Τελος Του Μηνα ειναι!
Καλημέρα παιδιά. Συμφωνώ για τη Τσαπανίδου. Και εγώ της έστειλα μνμ και δεν μου απάντησε ποτέ. Από την άλλη σίγουρα κάτι παραπάνω θα ξέρει από εμάς. Έγώ πάντως μίλησα με το Γραφείο Σχέσεων στο ΥΕΘΑ και μου είπαν (αν και είναι υπάλληλοι και δεν μπορούν να γνωρίζουν στα σίγουρα) ότι εφόσον θα προχωρήσει η προκύρηξη του ναυτικού και της αεροπορίας (αρχές Φεβρουαρίου θα βγουν οι ημερομηνίες για τα αγωνίσματα), το λογικό είναι ότι δεν θα ακυρωθεί και κάπου τότε θα βγουν και τα αποτελέσματα για τον στρατό ξηράς... Ας ελπίσουμε!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης