Σχολή Αστυφυλάκων - Γενικές Πληροφορίες
Λοιπον... Εγω του χρονου μπαινω στην σχολη ωραια; Αρα στα 21 εχω τελειωσει την σχολη. Αν θελω να δωσω στα 22 πανελληνιες για αξιωματικων και περασω, μπαινω παλι σε σχολη; Αν ναι, κανω κανονικα Τα 4 χρονια την σχολης αξιωματικων;
Τα 3 χρονια κανεις μπαινεις στο 2ο
Εγινε φιλε μου σε ευχαριστω!
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 45
Ποτε με το καλο ειναι η καταταξη;
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 78
Κατάταξη επιτυχόντων του 2014 και του 2015.
Καλή αρχή σε όλους! ΕΛΑΣ!
http://policenet.gr/article/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CF%85%CF%87%CF%8C%CE%BD%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%AD%CF%82
Καλή αρχή σε όλους! ΕΛΑΣ!
http://policenet.gr/article/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CF%85%CF%87%CF%8C%CE%BD%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%AD%CF%82
Για την καταταξη σε μια απο τις 3 (τρεχουσες) σχολες, προηγουνται στην επιλογη οι πολυτεκνοι ή οχι;
Αυτο το εχω και εγω απορια. Στην σειρα καταταξη οι ειδικες κατηγοριες (πολυτεκνοι, τριτεκνοι κλπ) ειναι μετά ή πριν τη γενική σειρά; Θέλω να πιστεύω μετά γιατί έχουν και χαμηλότερη βάση γενικά.
Ναι ρε παιδιά όποιος γνωρίζει ας απαντήσει σε αυτό το ερώτημα. Αν και νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρος ότι οι ειδικές κατηγορίες έχουν προτεραιότητα λόγω οικογενειακής κατάστασης (και οικονομικής κατάστασης). Αλλά μην λέω βλακείες. Ας απαντήσει κάποιος που ξέρει πραγματικά.
Κανεις που να ξερει; Γιατι καποια ατομα ειπαν οτι οι πολυτεκνοι διαλεγουν πρωτα αλλα θελω να το σιγουρεψω.
-
- Ταγματάρχης
Απαντάω με σχετική επιφύλαξη. Απ' όσο γνωρίζω στην επιλογή προτίμησης ΤΔΑ προηγούνται οι τρίτεκνοι-πολύτεκνοι. Επίσης έχω ακουστά ότι όσοι είναι με 10% πάνε συνήθως Διδυμότειχο.
- johnny13
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 135
- Ενδιαφέροντα: Ζωγραφικη,βολτες,γυμναστικη και parkour
- Επάγγελμα: Μαθητής
Ρε παιδια μολις τελειωσεις την πρακτικη εκπαιδευση δινεις τελικες εξετασεις; Και αν ναι σε τι; Δυσκολες ειναι;(Για οσους περασαν απο Σχολη Αστυφυλακων)
-
- Ταγματάρχης
1. Ναι μετά την πρακτική ξανά γυρνάς στο ΤΔΑ δίνεις τις εξετάσεις και τέλος.
2. Χωρίς παρεξήγηση είναι πολύ νωρίς για να σκέφτεσαι αν τα μαθήματα στην Σχολή είναι δύσκολα ή εύκολα. Όπως σου έχουν πει και άλλοι ασχολήσου με τα μαθήματα που σκοπεύεις να δώσεις στις Πανελλήνιες. Δηλαδή θα έπρεπε να ρωτάς αν είναι δύσκολα τα αρχαία ή τα μαθηματικά. Πρέπει να πάρεις τις βάσεις από τώρα που είσαι μικρός και να έχεις μια συνέχεια στο διάβασμα. Αυτό είναι το κλειδί. Μην νομίζεις ότι είναι εύκολο να γράψεις 16.500 μόρια, ίσα-ίσα αρκετά δύσκολο θα το έλεγα. Να θυμάσαι ότι οι Αστυνομικές και οι Στρατιωτικές Σχολές είναι περιζήτητες σχολές και θα συνεχίσουν να είναι.
Είναι καλό να παρακολουθείς το forum και να ρωτάς αλλά μην αποπροσανατολίζεσαι. Έχεις χρόνο, όλα θα έρθουν στην ώρα τους.
Φιλικά.
2. Χωρίς παρεξήγηση είναι πολύ νωρίς για να σκέφτεσαι αν τα μαθήματα στην Σχολή είναι δύσκολα ή εύκολα. Όπως σου έχουν πει και άλλοι ασχολήσου με τα μαθήματα που σκοπεύεις να δώσεις στις Πανελλήνιες. Δηλαδή θα έπρεπε να ρωτάς αν είναι δύσκολα τα αρχαία ή τα μαθηματικά. Πρέπει να πάρεις τις βάσεις από τώρα που είσαι μικρός και να έχεις μια συνέχεια στο διάβασμα. Αυτό είναι το κλειδί. Μην νομίζεις ότι είναι εύκολο να γράψεις 16.500 μόρια, ίσα-ίσα αρκετά δύσκολο θα το έλεγα. Να θυμάσαι ότι οι Αστυνομικές και οι Στρατιωτικές Σχολές είναι περιζήτητες σχολές και θα συνεχίσουν να είναι.
Είναι καλό να παρακολουθείς το forum και να ρωτάς αλλά μην αποπροσανατολίζεσαι. Έχεις χρόνο, όλα θα έρθουν στην ώρα τους.
Φιλικά.
Εγω δηλαδη που ειμαι πολυτεκνος και μπηκα με το 10% μαλλον παω διδυμοτειχο;
-
- Ταγματάρχης
Σ' αυτήν την περίπτωση φαντάζομαι θα μετράει περισσότερο η προτίμηση σου καθώς είσαι πολύτεκνος. Τώρα με σιγουριά δεν ξέρω να σου απαντήσω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες