Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 161

Δημοσίευση από D.Y.K »

κ. Ο. Ν έγραψε:Γεια σας παιδια... Τι γινεται και δεν μοιραζουν τις προκηριξεις; Αν τις εκτυπωσουμε και τις στειλουμε, θα υπαρξει προβλημα η οχι; Η θα θελουν την αιτηση κανονικα απο την προκηριξη κ οχι εκτυπωμενη; Τι γινετα τελικα...

Το γιατι δεν τις μοιραζουν ακομη παραμενει ενα αλυτο μυστηριο

Απο εκει και περα μπορεις και να την εκτυπωσεις αλλα γιατι να μην περιμενεις να την παρεις απο καποιο Στρατολογικο Γραφειο ή ΚΕΠ, αφου αλλωστε θα πρεπει να ζητησεις και μια αιτηση την οποια θα πρεπει να στειλεις μαζι με τα υπολοιπα χαρτια

Οποτε καλυτερα να περιμενεις τις προκυρηξεις
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Τι αλλη αιτηση χρειαζεται δηλαδη;
Lion
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από Lion »

Την αιτηση της συμμετοχης σου στην προκυρηξ... Αλλα μολις μου ηρθε ενα ερωτημα μετα απο κατι που ειδα... Θα στειλουμε ΚΑΙ την προκυρηξη μαζι με τα δικαιολογιτικα μας και την αιτηση μας; Εικόνα
Lion
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από Lion »

Την αιτηση της συμμετοχης σου στην προκυρηξη (την οποια συμπληρωνεις 2 φορες, μια για σενα και την αλλη για να την στειλεις) ... Αλλα μολις μου ηρθε ενα ερωτημα μετα απο κατι που ειδα... Θα στειλουμε ΚΑΙ την προκυρηξη μαζι με τα δικαιολογιτικα μας και την αιτηση μας;:O
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Συμπληρωνεις μια αιτηση που την κρατας εσυ νομιζω και αλλη μια την οποια την στελνεις μαζι με τα υπολοιπα χαρτια

Διαβασε την προκυρηξη προσεκτικα και θα το δεις τι ζηταει
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Οχι την προκυρηξη δεν χρειαζεται να την στειλεις
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από illy »

Αποκλειεται Γκρεσια μου να μας μετρησουν στην συνεντευξη... Τους φανταζεσαι τους γαλονατους με μεζουρα και στυλο;ΕικόναΕικόναΕικόνα Τι να πω... Βασικα θα το προτιμουσα και θα το θεωρουσα σωστο αν ειναι να κοψουν να κοψουν εκεινη την στιγμη και οχι να περιμενουμε την μερα που θα εμφανιστουμε στην επιτροπη απαλλαγων διοτι οσοι μενουν μακρυα παλι θα κανουν περιττα εξοδα

Άβαταρ μέλους
stratiwtis2401
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από stratiwtis2401 »

Ρε παιδια να ρωτησω επειδη φοβαμαι μηπως κανω καποιο λαθος στην συμπληρωση της προκυρηξης μηπως γνωριζεται αν υπαρχουν καποιοι ειδικοι να μου την φτιαξουν;
thrakiotis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από thrakiotis »

Για οποιαδηποτε απορια για την συμπληρωση της προκυρηξης μπορεις να πας στο στρατολογικο γραφειο της περιοχης σου

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

stratiwtis2401 έγραψε:Ρε παιδια να ρωτησω επειδη φοβαμαι μηπως κανω καποιο λαθος στην συμπληρωση της προκυρηξης μηπως γνωριζεται αν υπαρχουν καποιοι ειδικοι να μου την φτιαξουν;

Εαν εχεις αποριες τοτε απευθυνσου στο Στρατολογικο Γραφειο στο οποιο ανηκεις.

Εφοσον συμπληρωσεις την προκυρηξη μπορεις αν θελεις να απευθυνθεις σε συμβολαιογραφο που να ασχολειται με προκυρηξεις για να τσεκαρει εαν εχεις συμπληρωσει και μαζεψει σωστα τα χαρτια σου.

Με το αζημιωτο φυσικα Εικόνα

Καλη επιτυχια Εικόνα
Anonymous

Ειμαι επιλαχων στους 1700 εποπ με 780 μορια. Αυτο τα λεει ολα. Ξερω τα παντα για τις επιτροπες τι γινεται κ τις διαδικασιες. Θα ξανακανω μια τελευταια τα χαρτια. Οτι αποριες εχετε σε μενα. Κ μη κολατε που προσθεσαν το υψος στην αιτηση. Εικονικα ειναι ολα. Πιστεψτε με. Μην ανχονεστε με ταθληματα γιατι θα δειτε πολλαααααα τρελα. Αλλη περπατουσε, αλλη σταματησε, σε αλλη κατεβασαν το πηχη, μεχρι εγκυος μπηκε που γνωρισα. Χαλαρα πολυ αυτη τη φορα. Ακουστε με. Εφαγα τρελη νειλα. Γνωριστηκα με πολλες. Μιλαμε ακομη. Βαζουν βυσματα μονο. Σπανια αξιζει με το σπαθι τη θεση. Εχω να σας πω σκηνικα κ αδικιες. Αλλα τι νοημα εχει. Τα ιδια κ χειροτερα θα δειτε. Προετοιμαστειτε να στε χαλαροι.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Χαχαχα, για την εγκυο το ξερω και εγω... Και μαλιστα δυο πηραν και τωρα ειναι σε αδεια που παιρνουν για την εγκυμοσυνη! Μετα απο 2 χρονακια τωρα θα δωσουν το παρον αυτες! Τελος παντων...
Anonymous

Να ρωτήσω κάτι; Τα χαρτιά που στείλαμε με την προηγούμενη προκήρυξη τα έχουν κρατήσει; Η τα έχουν πετάξει; Άκυρο τελείως αλλά το εχω απορία! Κ τι έλεγχο κάνουν στα χαρτιά μας; Βλέπουν αν όλα αυτα που στείλαμε είναι αλήθεια;
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Αν ειδες στην προηγουμενη προκηρυξη εγραφε οτι μετα απο την ολοκληρωση ολης της διαδικασιας τα χαρτια μας καταστρεφονται...
epopina87
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από epopina87 »

Γεια σας παιδιαααααααα

εχω μια απορια τα παιδια τον ομογενον εχοθν καπια μορια ;

ας απαντιση καπιος αν γνοριζει ευχαριστωωωωωωωωω
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση