roula24 έγραψε:Γεια σας παιδια! Καιρο εχω να στειλω! Θα ηθελα να ρωτησω κατι! Θα θυμαστε οι περισσοτεροι που ειχα πει σε παλαιοτερα ποστ μου οτι δε τα πηγα καλα στα αθληματα! Βυσμα εχω πολιτικο και γερο βυσμα του πασοκ! Τα μορια μου ειναι 470!(χωρις τη συνεντευξη) και εχω δηλωσει πληρωμα ερπυστριοφορων! Παρολο που λενε οτι η συνεντευξη καταργηθηκε για λογους αξιοκρατιας, πιστευετε οτι μπορει να με βαλει το βισμα μου μεσα εφοσον εχω τα απαραιτητα μορια;
Με 470 μόρια για πλήρωμα ερπυστριοφόρων είσαι σίγουρα μέσα!
Πιστεύω η βάση θα είναι χαμηλή στην συγκεκριμένη ειδικότητα...
Το θέμα είναι να βάλεις το βύσμα σου να σε περάσει στα αθλήματα άν αυτό είναι εφικτό...
Μην συγχιζεστε και μην απελπιζεστε για τα αποτελεσματα, οτι γινετε γινετε γιατι οι πρασινοι απο πισω χονουν δικους τους, οσοι εχετε πρασινο βισμα τρεχτε να το βαλετε, εμενα πλεον δε με χαλαει που αργουνε τα αποτελεσματα, το πρασινο βισματακι μου ζητησε τα στοιχεια μου προχτες και χτες τα πηρε πρωι πρωι και κανονιζει τωρα, αυτη η αργοπορια εμενα με οφελει, μπορει και εσας, τρεχτε οσο εχετε καιρο ακομη, νομιζω οτι η πληροφορια που σας δινω αυτη τη στιγμη ειναι η ποιο πολιτιμη μεχρι τωρα απο ολα τα θεματα στο φορουμ ολο αυτο το καιρο
takis2 έγραψε:Γκαρι, μαλλον δε καταλαβαινεις ρε συ! Πως να στο πω διαφορετικα; Δε ξερω; Εβαλες μπλε και τωρα πρασινο και περιμενεις να σε βαλουν επειδη γυρισες στο πρασινο; Εισαι τοσο σιγουρος; Και εισαι τοσο σιγουρος για τον δημαρχο; Τοσο σπουδαιος ειναι;
ξερω τι μου ειπες μην ανυσηχεις, οχι δεν ειχα βαλει μπλε βισμα, στρατιοτικο εβαλα, απλα ειχα μιλισει και στον Κιλτιδη της ΝΔ για το θεμα αλλα μεγραψε, γιαυτο και εχασε τη ψηφο μου, το στρατιοτικο μου βισμα που ειναι στρατηγος, εκανε ολη τη δουλεια, τωρα ομως θα σπρωχτει και απο πολιτικα το θεμα, και ναι μπορει να κανει πολλα, διοτι με τον Φλωριδη του πασοκ ο δημαρχος μου, παιζει μπατσες, και με βαζει ανετα
ΚΑΛΑ ΑΜΜΑ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟΝ ΚΙΛΤΙΔΗ ΣΩΘΗΚΕΣ... ΑΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
Gary έγραψε:Μην συγχιζεστε και μην απελπιζεστε για τα αποτελεσματα, οτι γινετε γινετε γιατι οι πρασινοι απο πισω χονουν δικους τους, οσοι εχετε πρασινο βισμα τρεχτε να το βαλετε, εμενα πλεον δε με χαλαει που αργουνε τα αποτελεσματα, το πρασινο βισματακι μου ζητησε τα στοιχεια μου προχτες και χτες τα πηρε πρωι πρωι και κανονιζει τωρα, αυτη η αργοπορια εμενα με οφελει, μπορει και εσας, τρεχτε οσο εχετε καιρο ακομη, νομιζω οτι η πληροφορια που σας δινω αυτη τη στιγμη ειναι η ποιο πολιτιμη μεχρι τωρα απο ολα τα θεματα στο φορουμ ολο αυτο το καιρο
ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΣΕ ΤΟΣΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ, ΑΜΜΑ ΕΧΕΙΣ ΒΥΣΜΑ ΒΑΛΤΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ.
Ολοι μιλανε για βυσματα και οτι τωρα που βγηκε το πασοκ θα πεταξουν τους νδ εξω και θα βαλλουν τους δικους τους. και λεω εγω, αφου οι γιατροι και οι εξετασεις και τα αθληματα εγιναν πριν τις εκλογες το ξεκαθαρισμα για τα δυνατα βυσματα θα εγινε τοτε και δεδομενου οτι εχουν μεινει λιγα ατομα για το τελος ολοι εχουν πολλες ελπιδες. φυσικα και θα περασουν και πασοκοι και πιστευω οτι το πασοκ δεν θα μπορει να κανει και πολλα για τους δικους τους γιατι τα ονοματα εχουν ηδη βγει και αν κανουν κατι η νδ παραμονευει απο πισω για να καταγκυλει καθε ειδους διαφθορα. αυτα και απο εμενα, αν θελετε πειτε την γνωμη σας.
κοζανιτισα έγραψε:Ολοι μιλανε για βυσματα και οτι τωρα που βγηκε το πασοκ θα πεταξουν τους νδ εξω και θα βαλλουν τους δικους τους. Και λεω εγω, αφου οι γιατροι και οι εξετασεις και τα αθληματα εγιναν πριν τις εκλογες το ξεκαθαρισμα για τα δυνατα βυσματα θα εγινε τοτε και δεδομενου οτι εχουν μεινει λιγα ατομα για το τελος ολοι εχουν πολλες ελπιδες. Φυσικα και θα περασουν και πασοκοι και πιστευω οτι το πασοκ δεν θα μπορει να κανει και πολλα για τους δικους τους γιατι τα ονοματα εχουν ηδη βγει και αν κανουν κατι η νδ παραμονευει απο πισω για να καταγκυλει καθε ειδους διαφθορα. Αυτα και απο εμενα, αν θελετε πειτε την γνωμη σας.
Δεν ισχύει. Ακόμη κι αν υπάρξουν παρατυπίες, ας μην ξεχνάμε ότι απόλυτος άρχοντας στο ΥΠΕΘΑ/ΓΕΕΘΑ είναι ο Βενιζέλος. Η δε ΝΔ στην κατάσταση διάλυσης που βρίσκεται, δεν πρόκειται να ασχοληθεί με "λεπτομέρειες" οπως διαγωνισμοί ή προκηρύξεις - εκτός του ότι όταν έχεις λερωμένη τη φωλιά σου, δεν μιλάς.
anna.nikos έγραψε:αποψη μου δεν υπαρχουν τοσα πολλα βυσματα οπως με την νδ. Και οσοι λενε οτι εχουν μπορει κ να τους πουλανε και παραμυθι
εννοεις οτι δεν θα πολλα βυσματα της νδ ή οτι δεν θα υπαρχουν τοσα πολλα βυσματα οπως στις προκυρ οταν ηταν η νδ στην εξουσια;
Aπο ΝΔ βύσμα δεν παίζει - υπάρχει παντοκρατορία ΠΑΣΟΚ αυτή την ώρα. Ολα περνάν από τον ΥΠΕΘΑ. Από εκεί και πέρα σαφώς κι εγώ πιστεύω ότι θα υπάρξει σαφώς λιγότερη αναξιοκρατία αυτή τη φορά - το μόνο που φοβόμουν πάντα ήταν καπέλωμα από άτομα με λιγότερα προσόντα από μένα.
anna.nikos έγραψε:αποψη μου δεν υπαρχουν τοσα πολλα βυσματα οπως με την νδ. Και οσοι λενε οτι εχουν μπορει κ να τους πουλανε και παραμυθι
εννοεις οτι δεν θα πολλα βυσματα της νδ ή οτι δεν θα υπαρχουν τοσα πολλα βυσματα οπως στις προκυρ οταν ηταν η νδ στην εξουσια;
Aπο ΝΔ βύσμα δεν παίζει - υπάρχει παντοκρατορία ΠΑΣΟΚ αυτή την ώρα. Ολα περνάν από τον ΥΠΕΘΑ. Από εκεί και πέρα σαφώς κι εγώ πιστεύω ότι θα υπάρξει σαφώς λιγότερη αναξιοκρατία αυτή τη φορά - το μόνο που φοβόμουν πάντα ήταν καπέλωμα από άτομα με λιγότερα προσόντα από μένα.
Ας σταματησουμε να μιλαμε για βυσματα, ολοι εχουμε βαλει καποιον αλλα δεν ξερουμε ποιος πραγματικα θα βοηθησει. εδω θα ειμαστε και σε λιγο καιρο θα δουμε τι θα γινει. παντως νε ειστε αισιοδοξοι γιατι εχουμε μεινει λιγα ατομα, και απο αυτους που θα περασουν καποιοι θα φυγουν, οπως γινεται, και θα μπουν οι επιλαχωντες. μην στεναχωριεστε δεν θα αφησουμε τον στρατο να μας χαλασει την διαθεση.
Παιδιά μην ακούτε τον καθένα, όσοι έχουν τα απαραίτητα προσόντα, έχουν ελπίδες, το μέσον αντε να βοηθήσει λίγο αν κάπου μπλοκάρει το πράγμα αλλα πρέπει τουλάχιστον να έχεις τα βασικά, σήμερα όλα αποκαλύπτονται πολύ εύκολα και κανείς δεν ρισκάρει αν και εσύ δεν έχεις κάποια εφόδια, εξάλλου αν όλοι είχαν μέσον τόσο δυνατό γιατί πάνε επ. Οπ; Τόσες ΔΕΚΟ Και υπουργεία υπάρχουν, στο στρατό θα κατέληγαν; Δεν εννοώ βέβαια ο, τι Ο στρατός είναι κάτι κακό, αλλα δεν είναι και το πρώτο πράγμα που θα επέλεγες αν μπορούσες να κάνεις αλλιώς... Επίσης και αυτό προς ενημέρωση όσων δεν έχουν κάνει στρατό, ο στρατός είναι μία μικρή κλειστή κοινωνία, καλά και τα βύσματα αλλά επειδή ως επ. Οπ Εκει δεν πας ως φαντάρος Οπού θα κάνεις τη θητεία και μετά άντε γειά, θα έρχεσαι σε καθημερινή επαφή με πολλους με Τους οποίους θα πρέπει να συνεργάζεσαι αρμονικά... Οπότε αν κάποιος πιστεύει ο, τι με το μέσον και το βύσμα θα καπελώνει τους άλλους μάλλον κάνει λάθος... Το βύσμα βοηθάει μια, δύο, τρεις και τέλος, αντίθετα στη μονάδα τους υπόλοιπους θα τους βλέπεις κάθε μέρα και για πολλά χρόνια... Αυτό το λέω με πάσα ειλικρίνεια...
μπατζής έγραψε: Παιδιά μην ακούτε τον καθένα, όσοι έχουν τα απαραίτητα προσόντα, έχουν ελπίδες, το μέσον αντε να βοηθήσει λίγο αν κάπου μπλοκάρει το πράγμα αλλα πρέπει τουλάχιστον να έχεις τα βασικά, σήμερα όλα αποκαλύπτονται πολύ εύκολα και κανείς δεν ρισκάρει αν και εσύ δεν έχεις κάποια εφόδια, εξάλλου αν όλοι είχαν μέσον τόσο δυνατό γιατί πάνε επ. Οπ; Τόσες ΔΕΚΟ Και υπουργεία υπάρχουν, στο στρατό θα κατέληγαν; Δεν εννοώ βέβαια ο, τι Ο στρατός είναι κάτι κακό, αλλα δεν είναι και το πρώτο πράγμα που θα επέλεγες αν μπορούσες να κάνεις αλλιώς... Επίσης και αυτό προς ενημέρωση όσων δεν έχουν κάνει στρατό, ο στρατός είναι μία μικρή κλειστή κοινωνία, καλά και τα βύσματα αλλά επειδή ως επ. Οπ Εκει δεν πας ως φαντάρος Οπού θα κάνεις τη θητεία και μετά άντε γειά, θα έρχεσαι σε καθημερινή επαφή με πολλους με Τους οποίους θα πρέπει να συνεργάζεσαι αρμονικά... Οπότε αν κάποιος πιστεύει ο, τι με το μέσον και το βύσμα θα καπελώνει τους άλλους μάλλον κάνει λάθος... Το βύσμα βοηθάει μια, δύο, τρεις και τέλος, αντίθετα στη μονάδα τους υπόλοιπους θα τους βλέπεις κάθε μέρα και για πολλά χρόνια... Αυτό το λέω με πάσα ειλικρίνεια...
Το πρεπον θα ηταν να μην πεις "παιδια μην ακουτε το καθενα" δεν νομιζω οτι ειμαι ο καθενας εδω γνωμες και αποψεις διατυπωνομαι και δεν επιβαλλουμε την αποψη μας καλο ηταν να κουγονται κια οι δυο πλευρες Που απορρεουν τουλαχιστο απο μενα απο εμπειριες και ακουσματα απο τη μικρη αυτη κοινωνια που λες