Νέα προκήρυξη για ΕΠΟΠ το 2022;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Η δικιά μου γνώμη μια και έχω να γράψω καιρό. Καταρχήν χρόνια πολλά για τις γυναίκες που γιόρταζαν προχθές... Και μια και θα αναφέρω τις γυναίκες ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι βλέπω της γυναίκες ίσα και όμοια εκτός από ένα σώμα... Τις ειδικές δυνάμεις... Όχι μη μου φάει την θέση στην επόμενη προκήρυξη που περιμένουμε τώρα το 22... Αλλά λόγω σωματικής διάπλασης δεν μπορεί να ανταγωνιστεί έναν άντρα... Πώς θα κουβαλήσει τον όλμο; Πώς σε μια πορεία βολή θα κουβαλάει Μπέργκιν ασύρματο 9200 και το μαγκ που θα πηγαίνουν εναλλάξ... Όποιος έχει υπηρετήσει καταλαβαίνει τι θέλω να πω... Να ξεκαθαρίσω ότι αγαπάμε τις γυναίκες... Ειρήνη ημίν!
Ρambo No8 έγραψε:Η δικιά μου γνώμη μια και έχω να γράψω καιρό. Καταρχήν χρόνια πολλά για τις γυναίκες που γιόρταζαν προχθές... Και μια και θα αναφέρω τις γυναίκες ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι βλέπω της γυναίκες ίσα και όμοια εκτός από ένα σώμα... Τις ειδικές δυνάμεις... Όχι μη μου φάει την θέση στην επόμενη προκήρυξη που περιμένουμε τώρα το 22... Αλλά λόγω σωματικής διάπλασης δεν μπορεί να ανταγωνιστεί έναν άντρα... Πώς θα κουβαλήσει τον όλμο; Πώς σε μια πορεία βολή θα κουβαλάει Μπέργκιν ασύρματο 9200 και το μαγκ που θα πηγαίνουν εναλλάξ... Όποιος έχει υπηρετήσει καταλαβαίνει τι θέλω να πω... Να ξεκαθαρίσω ότι αγαπάμε τις γυναίκες... Ειρήνη ημίν!
Ο ξάδερφος μου είχε πάει αλεξίπτωτα και όταν έπαιρνε πουλαδα και είχαμε πάει να τον δούμε (μιλάω για αρκετά χρόνια πριν) ήταν και μια γυναίκα η οποία με το ζόρι να ήταν 60 κιλά κ όμως μας έλεγε ότι ήταν θηρίο. Πιστεύω ότι είναι στον άνθρωπο και τι θέλει να κάνει...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Μαρ 10, 2022 10:07 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kOriopolisS
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 45
Η εξαίρεση στον κανόνα δυστυχώςRenia25 έγραψε:Ρambo No8 έγραψε:Η δικιά μου γνώμη μια και έχω να γράψω καιρό. Καταρχήν χρόνια πολλά για τις γυναίκες που γιόρταζαν προχθές... Και μια και θα αναφέρω τις γυναίκες ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι βλέπω της γυναίκες ίσα και όμοια εκτός από ένα σώμα... Τις ειδικές δυνάμεις... Όχι μη μου φάει την θέση στην επόμενη προκήρυξη που περιμένουμε τώρα το 22... Αλλά λόγω σωματικής διάπλασης δεν μπορεί να ανταγωνιστεί έναν άντρα... Πώς θα κουβαλήσει τον όλμο; Πώς σε μια πορεία βολή θα κουβαλάει Μπέργκιν ασύρματο 9200 και το μαγκ που θα πηγαίνουν εναλλάξ... Όποιος έχει υπηρετήσει καταλαβαίνει τι θέλω να πω... Να ξεκαθαρίσω ότι αγαπάμε τις γυναίκες... Ειρήνη ημίν!
Ο ξάδερφος μου είχε πάει αλεξίπτωτα και όταν έπαιρνε πουλαδα και είχαμε πάει να τον δούμε (μιλάω για αρκετά χρόνια πριν) ήταν και μια γυναίκα η οποία με το ζόρι να ήταν 60 κιλά κ όμως μας έλεγε ότι ήταν θηρίο. Πιστεύω ότι είναι στον άνθρωπο και τι θέλει να κάνει...
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 18
Πιστεύετε θα γίνουν και του χρόνου προσλήψεις;
Αν ισχυει αυτο που ανακοινωσαν περυσι λογικα ναι
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 25
Παιδιά η θαλάσσια υπηρεσία στο εμπορικο ναυτικό (μπαρκο) μπορούν Να μετρηθούν Ως μόρια για το πολεμικό ναυτικό σε ειδικότητες όπως ο αρμενιστης ή φαροφυλακας
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 17
Αν ισχυει αυτο το που λενε το 2Ο22,23,24,25 θα εχουμε προκηρηξεις;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 25
Ερώτηση ήταν εάν μπορεί κανείς να μου απαντήσει
-
- Ταγματάρχης
Αν ισχυει αυτο το που λενε το 2Ο22,23,24, θα εχουμε προκηρηξεις;HYPOTONIC έγραψε:Αν ισχυει αυτο που ανακοινωσαν περυσι λογικα ναι
- chrusa
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 4
αυτο εξαρταται κ απο την κυβερνηση που θα εχουμε, δεν θελουν ολοι να προσλαμβανουν ενοπλες δυναμεις. Δεν υπαρχουν συνορα στην θαλασσα they said...xDKostantinos2017 έγραψε:Αν ισχυει αυτο το που λενε το 2Ο22,23,24, θα εχουμε προκηρηξεις;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Μαρ 11, 2022 3:04 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κανένα νέο για το πότε θα βγει έχουμε;
-
- Ταγματάρχης
Οχι. ΔυσκολαHulk1999 έγραψε:Η μοριοδότηση υπάρχει περίπτωση να αλλάξει;
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 49
τα παντα ειναι πιθανα, σκεψου περυσι δημοσιευσανε φεκ με τη νεα μοριοδοτηση και μετα στη προκηρυξη προσθεσανε 50 μορια στους τριτεκνουςHulk1999 έγραψε:Η μοριοδότηση υπάρχει περίπτωση να αλλάξει;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης