Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 182

Δημοσίευση από Pyr »

Pezonautis194 έγραψε: Γιατί ανέφεραν ότι θα μπουν όλοι οι εποχικοί και δεν το άκουσα εικασίες κάνετε απλά είστε φαντασιόπληκτοι! Αρε Έλληνα αθανατε οποίος σου χαϊδεύει τα αυτιά είναι θεός και όποιος λέει κάτι κατά σου πέφτεις να τον φας!

Ηρέμησε τώρα κάνε κάτι άλλο στη ζωή σου μην έχεις ως χόμπι την Κακια...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Πέμ Ιούλ 22, 2021 12:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Pezonautis194
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από Pezonautis194 »

Pyr έγραψε:
Pezonautis194 έγραψε: Γιατί ανέφεραν ότι θα μπουν όλοι οι εποχικοί και δεν το άκουσα εικασίες κάνετε απλά είστε φαντασιόπληκτοι! Αρε Έλληνα αθανατε οποίος σου χαϊδεύει τα αυτιά είναι θεός και όποιος λέει κάτι κατά σου πέφτεις να τον φας!

Ηρέμησε τώρα κάνε κάτι ξάλλο στη ζωή σου μην έχεις ως χόμπι την Κακια...

αα είμαι και κακός επειδή δεν συμβαδίζω με αυτά που υποστηρίζετε! Είναι κοινό μυστικό ότι δεν θα μπουν όλοι οι εποχικοί το λέω για τελευταία φορά
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από mikeangel »

Ακυρο
Pezonautis194
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

mikeangel έγραψε:Ακυρο
Εικόνα
Iason911
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Iason911 »

Pezonautis194 έγραψε: Αα είμαι και κακός επειδή δεν συμβαδίζω με αυτά που υποστηρίζετε! Είναι κοινό μυστικό ότι δεν θα μπουν όλοι οι εποχικοί το λέω για τελευταία φορά
Ακυρο και παρε και 50. Απογοητευμενε απ τη ζωη, και στειλε κανα βιογραφικο σε κανα πακιστανο μπας και σε παρει να κανεις ζευγαρια τις καλτσες που πουλαει, γιωτομπαλο θες και πυροσβεστικη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Πέμ Ιούλ 22, 2021 12:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Pezonautis194
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Iason911 έγραψε:
Pezonautis194 έγραψε: Αα είμαι και κακός επειδή δεν συμβαδίζω με αυτά που υποστηρίζετε! Είναι κοινό μυστικό ότι δεν θα μπουν όλοι οι εποχικοί το λέω για τελευταία φορά
Ακυρο και παρε και 50. Απογοητευμενε απ τη ζωη, και στειλε κανα βιογραφικο σε κανα πακιστανο μπας και σε παρει να κανεις ζευγαρια τις καλτσες που πουλαει, γιωτομπαλο θες και πυροσβεστικη
τελειωμένε να ευχαριστείς τον Θεό που μπήκες εποχικός γιατί θα πειναγες που πήγες μόνο ειδικές και νομίζεις κάτι έκανες άχρηστε!
Arcantia
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Arcantia »

Κύριοι καλημέρα σας, παρακολουθώ πάρα πολύ καιρό το forum και βλέπω ότι παρά πολλοί γράφετε πράγματα που δεν βασίζονται πουθενά. Θα προσπαθήσω να σας βοηθήσω εξηγοντας σας κάποια πράγματα. Πρώτα απ όλα δεν μπορεί να βγει προκήρυξη μονιμων όπως πολλοί γράφετε. Από την στιγμή που το σώμα της Πυροσβεστικης έχει μπει στις πανελλαδικές εξετάσεις απαγορεύεται να βγει προκήρυξη μονιμων εκτός πανελλαδικών. Οπότε μιλάμε για μια προκήρυξη Συμβασιούχων (7ετων ή 5ετων). Άρα ότι παράδειγμα φέρνετε για τις προϋποθέσεις που ίσχυαν στις προκηρύξεις μονιμων είναι άκυρο. Η μοναδική προκήρυξη 5ετων που έχει βγάλει το Π. Σ είναι αυτή του 2011 που αφορούσε στην πρόσληψη 4000 5ετων. Η προσλήψεις εκεί έγιναν σύμφωνα με τον Ν.3938 όπου το όριο ηλικίας ήταν τα 45 έτη για τους εποχικούς και τα 28 έτη για τους πολίτες. Πάμε τώρα να σας πω για την επικείμενη προκήρυξη των Ειδικών πυροσβεστων που ακούγεται ότι θα βγει Σεπτέμβριο με Οκτώβρη. Η προκήρυξη:1ον) θα είναι ανοιχτή για συμβασιούχους και πολίτες. 2ον) Η μοριοδότηση για τους συμβασιούχους του 19 και 20 θα είναι τέτοια που δεν θα κινδυνεύουν από τον ανταγωνισμό με τους πολίτες.

3ον) Αθλήματα θα δώσουν όλοι, απλά θα υπάρξει μια ανοχή όσον αφορά τους συμβασιούχους.

4ον) Το όριο ηλικίας για τους πολίτες θα είναι τα 28-29 έτη.

5ον) Το μόνο ανοιχτό και προς συζήτηση θέμα είναι το που θα κλειδώσει το ηλικιακο όριο των Συμβασιούχων.

6ον) Οι πληροφορίες που έχουμε κάνουν λόγο για μια προκήρυξη της τάξης των 3000-3200 ατόμων.

Ελπίζω σας βοήθησα. Καλή σας μέρα...

Iason911
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Pezonautis194 έγραψε:
Iason911 έγραψε:
τελειωμένε να ευχαριστείς τον Θεό που μπήκες εποχικός γιατί θα πειναγες που πήγες μόνο ειδικές και νομίζεις κάτι έκανες άχρηστε!
Χαχαχ ετσι κοψου... Γιωτομπαλο εχω και δουλεια εξω αλλα με παιρνει να εχω και μια θεση στο δημοσιο και να μην ακουκπαω καθολου το μισθο μονο και μονο για να κανω το χομπι μου και να στερω τη θεση απο κατι γιωταδες σαν εσενα. Ετσι κοψου κ αλλο... 🤣🤣🤣🤣🤣
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Player7 »

Η προκηρυξη θα ειναι ανοιχτη για ολους και οι εποχικοι θα παιρνουν εξτρα μορια προυπηρεσιας.

Πειτε μου που ειναι η κακια σε αυτο που λεω; Αφου εκει προσανατολιζεται το Υπουργειο και οχι σε αυτοματη απορροφηση των εποχικων.

το καταλαβαινω να μη συμφωνειτε αλλα που ειναι το κομπλεξ και η κακια σε αυτο που ειπα;

Iason911
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Pezonautis194 έγραψε:
Iason911 έγραψε:
Και οσο για τις ειδικες δυναμεις ας πηγαινες και εσυ να μη μπαινεις να κλαις στα φορουμ μπας και σε λυπηθει ο θεος... Οσο και να κλαις. Δε θα μπεις... Θα μου πεις γιατι; Γιατι εισαι βλακας
Iason911
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Player7 έγραψε:

Η προκηρυξη θα ειναι ανοιχτη για ολους και οι εποχικοι θα παιρνουν εξτρα μορια προυπηρεσιας.

Πειτε μου που ειναι η κακια σε αυτο που λεω; Αφου εκει προσανατολιζεται το Υπουργειο και οχι σε αυτοματη απορροφηση των εποχικων.

το καταλαβαινω να μη συμφωνειτε αλλα που ειναι το κομπλεξ και η κακια σε αυτο που ειπα;

Μια παρενθεση, τα εξτρα μορια προυπηρεσιας των εποχικων θα ειναι τετοια ωστε να μπουν ολοι... Αρα θα αποροφηθουν αλλα θα αποροφηθουν με νομιμες διαδικασιες. Οσο νωριτερα το χωνεψετε τοσο πιο ελαφρια θα ειναι τα ψυχοφαρμακα που θα χρειαστει να παρετε το φθινωπορο ορισμενοι κακιασμενοι κομπλεκικοι πολιτες.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ιάσωνα,

Πρόσεξε λίγο τις εκφράσεις σου αδερφέ. Μπορείς να καταθέτεις τις απόψεις σου με επιχειρήματα και χωρίς επιθετικούς προσδιορισμούς.

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Player7 »

Τα μορια θα τα εχουν, τα αθληματ αθα τα περασουν και υγειονομικα; Ποια ψυχοφαρμακα ρε κωλοτρυπιδι εγω εχω εξασφαλισμενη θεση στα καταστηματα κρατησης, σιγα μη κλαψω!

Iason911
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

D.Y.K έγραψε: Ιάσωνα,

Πρόσεξε λίγο τις εκφράσεις σου αδερφέ. Μπορείς να καταθέτεις τις απόψεις σου με επιχειρήματα και χωρίς επιθετικούς προσδιορισμούς.

Εχεις δικιο αδερφε γιατι τα διαβαζει και ενας που δε φταιει αλλα οπως θα δεις ορισμενοι κοσμια δε καταλαβαινουν δυστυχως, βγαζουν κακια και εχθρα προς τους εποχικους χωρις λογο, οποτε λογικο ειναι να εισπραξουν το ιδιο. Επειδη ομως θα σεβαστω μοκο εσενα και τα μελη που σεβονται και εκτιμανε τους εποχικους θα αλλαξω τον τροπο μου.
Iason911
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Player7 έγραψε: Τα μορια θα τα εχουν, τα αθληματ αθα τα περασουν και υγειονομικα;Ποια ψυχοφαρμακα ρε κωλοτρυπιδι εγω εχω εξασφαλισμενη θεση στα καταστηματα κρατησης, σιγα μη κλαψω!

Εσυ συγκεκριμενα εχεις πλαταξει ηδη στο κλαμα. Αλλα επειδη σεβομαι τα αλλα μελλη δε θα ασχοληθω με τα χαλια σου αλλο. Ας φαγωθεις με τα ρουχα σου
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες