Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)
Μπροστά σε όλους λένε πόσο τους μέτρησαν... Ούτε ασεπ ούτετίποτα γιολο καλά κάνουν μην κλαίτε... Η περίπτωση που πέτυχα εγώ για έναν πόντο ασ τον περάσουν... μόνο αποβάλλεται το άγχος που έχετε όλοι όσοι είναι ικανοί θα περάσουν οι υπόλοιποι σπίτι τους
Στο χαρτί που υπογράψαμε το ύψος το συμπλήρωνε ένας κύριος που ήταν από τον ΑΣΕΠ. Μόνο που έγραφε ότι του έλεγαν δεν έλεγχε
τι αποκλείεται με μέτρησαν 1.80 και με έφτανε στον ώμοLiontarina έγραψε:Αποκλειεται να πέρασαν άτομο 165. Θα κάνει μπαμ ανάμεσα στους υπόλοιπους.
Έκοψαν κανέναν ή μπα;
Διήρκησε πολυ η διαδικασία;
2 λεπτά με το ρολόι. Λες ποιος είσαι δίνεις ταυτοτητα βγάζεις μασκα να σε δουν μπαίνεις μέσα βγάζεις παπούτσια υπογράφεις φεύγεις
Giannikos έγραψε:2 λεπτά με το ρολόι. Λες ποιος είσαι δίνεις ταυτοτητα βγάζεις μασκα να σε δουν μπαίνεις μέσα βγάζεις παπούτσια υπογράφεις φεύγεις
Εκοψαν άτομα; είχαν έρθει όλοι όσοι είχαν καλέσει σήμερα;
Δε γίνεται να τους περνούσαν με 1.68 στους σημαιοφόρους το 1.68 κοβόταν το είδα με τα μάτια μου
Σε ευχαριστώ φίλε!!Giannikos έγραψε:2 λεπτά με το ρολόι. Λες ποιος είσαι δίνεις ταυτοτητα βγάζεις μασκα να σε δουν μπαίνεις μέσα βγάζεις παπούτσια υπογράφεις φεύγεις
- Perasmenos
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 70
Ναι καλά που δεν θα περάσουν... Η προκήρυξη βρομαει από μακριά ότι είναι ξεφιαντροπα βυσματικη...
Δε νομίζω
- Perasmenos
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 70
Να το πιστέψεις στα κιλά να δεις τι θα γίνει...
Ε τι να σου πω άμα είναι έτσι στα αθλήματα να δεις τι θα γίνει...
Παιδιά λέτε να καλέσουν δευτερο κυκλο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες