Guardian έγραψε:Δεν εχει σημασια... η προκηρυξη ειδικων φρουρων βγηκε 6 Αυγουστου περσι... οποτε δε παιζει ρολο ο Αυγουστος!
Πραγματικά εμένα με αγχώνει πιο πολύ το όριο ηλικίας δεν μπορεί να βγει και του 21.. αλλά αν είναι το όριο ηλικίας όπως των ειδικών φρουρών με πιάνει μέχρι Δεκέμβρη αν είναι 32 όπως ήταν πέρσι μέσω ΑΣΕΠ δεν έχω θέμα..
28 αδελφέ δεν παιζει να παει με τπτ. Στη χειρότερη να είναι 30. Δεν είναι σώματα ασφαλείας. Ειναι πολιτικό προσωπικό. Λογικα μιλάω έτσι. Τωρα κανεις δεν ξερει. Παντως και πριν που ηταν εκτός ΑΣΕΠ το 2007 το όριο ηλικίας ηταν 30.
Politis32 έγραψε:28 αδελφέ δεν παιζει να παει με τπτ. Στη χειρότερη να είναι 30. Δεν είναι σώματα ασφαλείας. Ειναι πολιτικό προσωπικό. Λογικα μιλάω έτσι. Τωρα κανεις δεν ξερει. Παντως και πριν που ηταν εκτός ΑΣΕΠ το 2007 το όριο ηλικίας ηταν 30.
Παρακολουθούσα χθες κάτι ανακοινώσεις του χρυσοχοΐδη το πώς θα είναι η μοριοδότησης για εξωτερικούς φρουρούς σωφρονιστικούς και γενικά φυλακές σε υπουργεία και σε δημόσιους φορείς
Στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείας 5 μόρια x100
Ειδικές δυνάμεις προεδρική φρουρά κτλπ 4 x100
Και οι υπόλοιποι μοριοδότηση ως έχει με τις ξένες γλώσσες.. επίσης όριο ηλικίας 30 και να έχουν συμπληρώσει το 21..
Ναι το ξέρω αλλά είπε γενικά για φύλακες αυτή θα είναι η μοριοδότηση... Και επειδή ρώτησα αστυνομικό φίλο τι ακριβώς θέλουν να κάνουν να τους εκπαιδεύει αστυνομία και να του στέλνει τα πόστα π. χ. θέλει το υπουργείο υγείας ξέρω γω υποθετικά μιλάμε τώρα 30 άτομα θα τους έχει εκπαιδεύσει αστυνομία και θα του ς στέλνει π. χ. θα θέλει υπουργείο δικαιοσύνης τριακόσιους φυλακές λέω εγώ τώρα να κόψω θα τους εκπαιδεύσει αστυνομία και θα τους στείλει.. αυτό το μήνυμα πάνε να περάσουν..
Βγηκε μια υπουργικη αποφαση για ιδιωτες ενοπλους σε δημοσιους οργανισμους με οριο ηλικιας 30! Δε ξερουμε αν ειναι και για τα καταστηματα κρατησης απλα λεμε!
Ειναι οι ενοπλοι που επαιρναν και παλια οι τραπεζες!