Player7 έγραψε:Ναι ενω εμεις που ειμαστε 2 αδερφια ημασταν ανετοι και ζησαμε μεσα στα πλουτη. Ασε ρε μεγαλε.. εγω το lower και το διπλωμα μηχανης το εβγαλα με δικα μου λεφτα απο τη δουλεια μου!
Ακου λεει δυσκολα ζουν μονο οι τριτεκνοι, εμεις που λες ειμαστε 2 παιδια ημασταν παμπλουτη!
Εφαγα και δυο χρονιαχρόνια στο δημοσιο ιεκ, και με προσπερασε ο τριτεκνος που του χαρησαν το 200αρι.
Για να μη παρεξηγηθω, δε μιλαω για ολους τους τριτεκνους, μονο για αυτους που ηταν πανω απο το οριο ηλικιας που κατηργησαν!
Βεβαια θα επρεπε να υπαρχει ποσοστο για τριτεκνια αλλα οκ αλλου παπα ευαγγελιο αυτο!
Το σωστο Στελιος92 θα ηταν να υπαρχει ποσοστο για τριτεκνους-πολυτεκνους οπως και στις πανελληνιες... οπως κ στην προκηρυξη του λιμενικου κλπ κλπ!!! Οχι να μπαινουν ολοι. Δειτε αυτιο στον πινακα, οι μισοι θα ειναιμπουν τριτεκνοι και πολυτεκνοι!
Άμα το πάμε έτσι θα έπρεπε να περνει έξτρα μόρια και ένας με κάρτα ανεργίας η ένας ορφανος από τον ένα γονεα και πόσα αλλά παραδείγματα έτσι δεν είναι τι να το κάνω άμα είστε τριτεκνοι και είναι η μισή οικογένεια στο δημόσιο στην τελική ναι να ελέγχεται και η οικογενειακή κατάσταση και εισόδημα ρε μάγκα να έχει ένα μικρό πριμ κάποιος που όντως στις συγκεκριμένες περιπτώσεις το αξίζει! Παραδείγματα και προτάσεις υπάρχουν πολλές κράτος δεν υπάρχει
Lefteris 2αμαλ έγραψε:Οπως τα λεει ο driver. Προσωπικα διπλωμα αυτοκινητου + μηχανης 1000 κυβικα τα ειχα ολα μεχρι τα 22 και οχι για προκηρυξεις κτλπ, αλλα λογω δουλειας. Αργοτερα πηγα Ε. Δ λογο καυλας και για τα λεφτα που δινουν στα αλεξιπτωτα, αγγλικα τα ειχα απο γυμνασιο. Μη λεμε χαζα και η κουτση μαρια εχει διπλωματα και αγγλικα. Ειδικες δυναμεις πλεον ειναι κατασκηνωση, τη γιαγια να βαλεις θα της δωσουν μπερε. Μη ριχνουμε το φταιξιμο λοιπον εκει που θελουμε, μη κοιτατε το δεντρο και χανετε το δασος !
Τι δουλέιά είναι αυτη που χρειάζεται δίπλωμα για μηχανης 1000 κυβικα;
Player7 έγραψε:Οχι δε πηγα Δεα ΕΔ διοτι μετα το 9μηνο με περιμενε δουλεια ετοιμη και δε μπορουσα να καθυστερησω γιατι θα την εχανα!
Κάποιες επιλογές όμως φίλε μου κρίνουν και κάποιο μέλλον. Ουτε εγ ήξερα ότι θ βγει πρόκυρηξη και δούλευα σε καράβι. Προνοησα όμως κάποια πράγματα. Καταλαβαινω το θέμα σου αλλά τώρα τελείωσε ρε μεγάλε όλη η ιστορία. Αν το ήθελες πραγματικά θα είχες προνοήσει και εσύ. Αρκετοι είναι στις υψηλές βάσεις λόγω Δεα Εδ. και όχι μονάχα απολυτηρίου.
Αν σε παίρνει ηλικιακά κυνήγησε το και πότε δν ξέρεις. Νες δημοκρατία είναι αυτή.
Δεν ειναι η δουλεια που χρειαζεται τα 1000 κυβικα, ειναι η αποσταση της δουλειας, το σημειο της δουλειας, τα λεφτα της δουλειας η βενζινη κτλπ. Τα βαζεις κατω και αγοραζεις οτι σε συμφερει. Βεβαια μη ξεφευγουμε απτο θεμα, δεν νομιζω η δουλεια που εκανα να ειναι επι του θεματος.