Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)
- Tasos2aMAL
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 22
Και ανά δυο χρόνια, μόλις θα μαθαίνει τη δουλειά ο ΜΟΜΑ-ΟΒΑ, θα απολύεται! Και μετά άντε να ξαναεκπαιδεύεις νέους και ούτω καθεξής! Αντί να προσληφθούν 1000 άτομα με γνώση στο αντικείμενο ή ακόμα και πτυχιούχοι (ιεκ, τει, αει) για τη συγκρότηση της ΜΟΜΑ, πάλι τη χειρότερη επιλογή προτιμούν οι κυβερνόντες. Δε μας τα λέει καλά ο ψεκασμένος. Χαχα,george, ΜΟΜΟΒΑ!
Φίλε να πούμε όμως μία πολύ σημαντική λεπτομέρεια σύμφωνη το σωστό ήταν αυτό που λές 1000 μόνιμους πτυχιούχους όλων τον τεχνικών ειδικοτήτων που χρειάζεται, αλλά βλέπεις ότι μπορούνε να γλυτώσουν το γλυτώνουν, να σου πω το πολύ καλό για τον ΟΒΑ της ΜΟΜΑ που λές κι εσύ, θα φύγει απο το στράτευμα με προϋπηρεσία που θα του είναι χρήσιμη έξω φαντάσου απο τους νέους τώρα πόσοι έχουν προϋπηρεσία σχεδόν κανένας... Είτε είσαι οδηγός, πολιτικός μηχανικός, υδραυλικός, ηλεκτρολόγος κτλπ κτλπ... Τα πάντα είναι χρήσιμα έξω... Άν όμως πάρει και ΟΒΑ γενικά στο στράτευμα αντί για ΕΠΟΠ σε ειδικότητες καθαρά στρατιωτικές ξέρεις πολύ καλά ότι σχεδόν ότι προϋπηρεσία και να έχεις αφου σε διώξει απο ΟΒΑ αφού δεν θα πέρνουν ΕΠΟΠ έξω σου θα σου είναι άχρηστη... Επομένως υπάρχει μεγάλο κίνητρο πιστεύω για τον ΟΒΑ στην ΜΟΜΑ πέρα απο το 800ρι το μήνα...
Δεν λεει οτι θα παιρνουν μορια γ να τους βοηθησει σε καποια μονιμοποιηση η διαγωνισμο απλως λεει γ βεβαιωση π θα τους βοηθησει εξω οπως γινοταν παλια π βγαζανε διπλωματα φορτηγων και αλλων μηχανηματων απο τον στρατο!
DEAP λέει:
Μετά το πέρας και της δίχρονης αυτής εργασίας-θητείας η νέα ΜΟΜΑ θα δίνει πιστοποιητικά εργασίας και διπλώματα ειδικότητας.
δέν είναι αυτό θετικό για την αγορά εργασίας;
Μετά το πέρας και της δίχρονης αυτής εργασίας-θητείας η νέα ΜΟΜΑ θα δίνει πιστοποιητικά εργασίας και διπλώματα ειδικότητας.
δέν είναι αυτό θετικό για την αγορά εργασίας;
Βεβαια ειναι αυτο π λεω οτι δεν εχει σχεση με οβα αυτος ειναι αλλος θεσμος π δινει μορια κυριως γ καποια προκυρηξη σωματων ασφαλειας!
Δε το νομίζω αυτό που λές φίλε, εγώ πιστεύω θα δίνει στην συγκεκριμένη ειδικότητα πιστοποιητικά εργασίας και διπλώματα ειδικότητας όπως λέει γιατί να δίνει και μόρια για σώματα ασφαλείας;
Παιδεία σιγά μην έχουν ανάγκη τους Μ. Ο. Μ. Α από τους εποπ εγώ πιστεύω ότι αν βγει για αυτούς τότε θα βγει και για εποπ... όλα είναι στο παιχνίδι αν σκάσει και λίγο η ΓΕρμανια θα γίνουν ακόμα ποιο γρήγορα...
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 145
Υποδεχόμενος τον κ. Παυλόπουλο, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος -αφού αναφέρθηκε στην ιδιότητα τού Προέδρου της Δημοκρατίας ως συμβόλου ενότητας, παραστάτη των πολιτειακών θεσμών πέραν πολιτικών και ιδεολογικών σκοπιμοτήτων- διαβεβαίωσε ότι ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση είναι αποφασισμένοι να ενισχύσουν τις Ένοπλες Δυνάμεις και την αποτελεσματική λειτουργία τους.
- Jimmy8
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 15
Αν και τα βλέπω θετικά στη ζωη μου.Εδω τα βλέπω λιγο χλωμά τα πράγματα.
Και αυτοί που θέλουν κρέμασμα ειναι οι δημοσιογράφοι, γιατι παιζουν με τον πόνο μας και την υπομονή μας. και κατι μου λεει πως γράφουν μονο και μονο για να πουλήσουν το ένθετο εργασια.
Το ίδιο λουκούμι ειχαμε φαει εμεις που ψάχνωμαστε με τους σωφρονιστικούς υπ. οι εφημεριδες γράφανε ερχεται προκηρυξη ετοιμαστείτε.
Νταν πέρνει δημοτικούς αστυνομικους ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥΣ! υουτε σχολη ουτε τιποτα!
Λιμενικο ειδικων δυνάμεων προεκλογικα! κομμαντο ετοιμαστητε! την ξέχασανε και αυτη! λουκουμακι...
Τωρα λενε για εποπ, το γυρίσαμε στο οβα!
Παιδια ας κανουμε υπομονή λιγο ακομα, να φαμε το αρνί μας και μετα ξεχάστε το!
Μη κανουμε ονειρα θερινής νυκτως...
Με βλέπω κορυδαλο...
Και αυτοί που θέλουν κρέμασμα ειναι οι δημοσιογράφοι, γιατι παιζουν με τον πόνο μας και την υπομονή μας. και κατι μου λεει πως γράφουν μονο και μονο για να πουλήσουν το ένθετο εργασια.
Το ίδιο λουκούμι ειχαμε φαει εμεις που ψάχνωμαστε με τους σωφρονιστικούς υπ. οι εφημεριδες γράφανε ερχεται προκηρυξη ετοιμαστείτε.
Νταν πέρνει δημοτικούς αστυνομικους ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥΣ! υουτε σχολη ουτε τιποτα!
Λιμενικο ειδικων δυνάμεων προεκλογικα! κομμαντο ετοιμαστητε! την ξέχασανε και αυτη! λουκουμακι...
Τωρα λενε για εποπ, το γυρίσαμε στο οβα!
Παιδια ας κανουμε υπομονή λιγο ακομα, να φαμε το αρνί μας και μετα ξεχάστε το!
Μη κανουμε ονειρα θερινής νυκτως...

Με βλέπω κορυδαλο...

- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Καταρχην Γιωργο ποιος ειπε εποπ για μομα; και καταδευτερον Δημητρη ποιος σου ειπε για οβα; μονοι σας βγαζεται συμπερασματα; μην γραφετε εδω μεσα οτι θελεται γιατι υπαρχει και κοσμος που μπαινει τυχαια μεσω google και μπορει να πληροφορουντε λαθος με αυτα που λετε.
dimitri αυτός που το είπε είναι το ΒΉΜΑ ορίστε και το λίνκ...
αν προσέξεις και πρίν κάποιες σελίδες εδώ, την έχει γράψει και ο ΔΥΚ την συγκεκριμένη φήμη...
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=681360&Wordsinarticle=%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%82
λές να έχω καμία διάθεση να πώ πράγματα της φαντασίας μου; ...
αν προσέξεις και πρίν κάποιες σελίδες εδώ, την έχει γράψει και ο ΔΥΚ την συγκεκριμένη φήμη...
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=681360&Wordsinarticle=%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%82
λές να έχω καμία διάθεση να πώ πράγματα της φαντασίας μου; ...
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Ασε τι ειπε ο δυκ. Εσυ απο αυτο που διαβαζεις καταλαβαινεις 1000 εποπ για τον στρατο γενικα και 1000 εποπ για μομα; Αν θες κοιτα τι εγραψα και εγω γ'αυτο το δημοσιευμα! Δεν θελω να σε θιξω απλα εχω γραψει οτι δεν λεει το αρθρο για 1000 εποπ για μομα και το συνεχιζετε. Μην γραφετε συνεχεια τα ιδια. Η μομα θα φτιαχτει απο υπαρχον προσωπικο και στρατιωτες που εχουν γνωσεις πανω στο αντικειμενο και στρατιωτες που θελουν να αποκτησουν γνωσεις πανω στο αντικειμενο. Τελος!
Οι προσληψεις ΑΝ Γινουν, θα γινουν για να κλεισουν μεγαλες τρυπες που υπαρχουν αυτη την στιγμη στον στρατο μας! Η μομα δεν ειναι κατι αναγκαιο ουτε για να γινουν προσληψεις ουτε γενικα για να δημιουργηθει. Το τι θελουμε εμεις, ειναι αλλο θεμα. Αν και πολλοι εδω μεσα δεν θα πηγαιναν στην μομα, γιατι εκει θα εχει πολυ δουλεια. Αυτος ειναι ενας λογος να μην γινουν μονιμες προσληψεις για την μομα! Δεν εχει να κανει με (στρατιωτικη μοναδα).
Οι προσληψεις ΑΝ Γινουν, θα γινουν για να κλεισουν μεγαλες τρυπες που υπαρχουν αυτη την στιγμη στον στρατο μας! Η μομα δεν ειναι κατι αναγκαιο ουτε για να γινουν προσληψεις ουτε γενικα για να δημιουργηθει. Το τι θελουμε εμεις, ειναι αλλο θεμα. Αν και πολλοι εδω μεσα δεν θα πηγαιναν στην μομα, γιατι εκει θα εχει πολυ δουλεια. Αυτος ειναι ενας λογος να μην γινουν μονιμες προσληψεις για την μομα! Δεν εχει να κανει με (στρατιωτικη μοναδα).
dimitri όπως σου έχω πεί ήδη φίλε ίσως αυτό που κατάλαβες εσύ να είναι το σωστό... Αλλά το ξανα λέω λίγο μας ενδιαφέρει αυτό ας είναι και 1000 άτομα... Για το δικαίωμα και μόνο να κάνουμε χαρτιά φαντάζομαι θέλουμε όλοι μας και ας μήν περάσουμε... 

George 777 ποσο με καταλαβαινεις ετσι νιωθω κι εγω να πω τουλαχιστον πως εκανα χαρτια!
Θέλει να προσλάβει περί τα 1.000 άτομα για ΕΠΟΠ, άλλους τόσους για να στελεχώσει τη ΜΟΜΑ, ενώ τον Μάρτιο πρόκειται να πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Ουάσιγκτον αλλά και στη Μόσχα. Δεν λεει πουθενα εποπ γ μομα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης