Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)
Η πιο προσφατη αναφορα εγινε εδω http://www.mikresagelies.gr/3-454-%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CF%82-%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CF%80%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B5-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%BC%CE%B5/ Αυτο που διαφαινεται απο το συνολο των σχετικων δημοσιευσεων ειναι πως η προκηρυξη θεωρειται κατι σιγουρο. Ευελπιστω πως θα βγει κατι στο μπαραζ προκηρυξεων που λεγεται πως θα υπαρξει μετα το Πασχα, αν κ με σκεπτικισμο τα βλεπω ολα αυτα
- dartanikos
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 15
Μακάρι φίλος, μόνο μην το παν καλοκαίρι μετά και στο τέλος δεν τη βγάλουν και καθόλου...
Άποψη μου... Προκήρυξη με τις βουλευτικές εκλογές όποτε αυτές γίνουν. Δεν έχω στοιχεία ή μου το είπε κάποιος, απλά άποψη μου.
- zoupis
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 87
Εμενα αποψη μου ειναι οτι θα βγουν μαλλον αυτες τις ημερες γιατι θα σκεφτουν να τις βγαλουν τωρα που ειναι πασχα για να μην προλαβει κανενας να δωσει... Υπαρχει και ενα τετοιο ενδεχομενο
- dartanikos
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 15
Μάγκες κανονικά πρέπει να βγουν τώρα μετά το Πάσχα, πριν τις εκλογές, γιατί μετά δύσκολα...
- observer
- Posts in topic: 48
Λογικα θα βγει Μ. Σαββατο πρωι με διορια εως την αναστασηzoupis έγραψε:Εμενα αποψη μου ειναι οτι θα βγουν μαλλον αυτες τις ημερες γιατι θα σκεφτουν να τις βγαλουν τωρα που ειναι πασχα για να μην προλαβει κανενας να δωσει... Υπαρχει και ενα τετοιο ενδεχομενο

Κατά τον αύγουστο θα βγεί όπως και τις προηγούμενες φορές
Καποιο νεο, οτιδηποτε.
Τιποτα φιλε, υπομονη, καλη Ανασταση σε ολουςjimjim έγραψε: Καποιο νεο, οτιδηποτε.
- zoupis
- Posts in topic: 87
Καλη ανασταση και να μας βοηθησει ο θεος να βγουμε απο αυτη την αναμονη που εχουμε ολοι.
Χρονια πολλα σε ολους χριστος ανεστη! τωρα που περασε και το πασχα ευχομαι να εχουμε νεα!
Χρόνια πολλα σε όλους σας. Ευχομαι να έρθουν έτσι τα πράγματα ώστε να καταφέρουμε όλοι το καλήτερο... ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
Τι γινεται με την προκυρηξη ρε γμτ μας τα πρηξαν καλα καλα απο τον ιανουαριο οτι θα βγει σιγουρα μεχρι τελη μαρτιου και οι προσληψεις Πριν το πασχα κ τωρα περασε το πασχα και ουτε λογος
Αστα ρε φιλε καποιοι παιζουν με τον πονο μας.. πολυ κοροιδια εχει πεσει..
Ρε παιδια. Χρονια πολλά καταρχην... Είναι πολυ κουλο να βγαλει το ΣΕΦΕΕΑ ανακοινωση χωρίς να ισχυει. Καθυστέρηση θα υπαρχει στην Ελλάδα είμαστε... Δείτε το λιμενικό τον Σεπτέμβρη ήταν να βγει και ακόμα δεν βγήκε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες