Προκήρυξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Kris

Δημοσίευση από Kris »

Σιγουρα θα ειναι πολλες ακυρες αιτησεις! Αφου οι περισσοτεροι που πηγαν απο κοντα ειχαν καποιο προβλημα κ χρειαστηκε να συμπληρωσουν κατι! Εγω θα παω αυριο μεσημερι οποτε θα σας πω και αριθμο! Αν και ρωτησα και σε αλλο θεμα, επειδη το αναφερατε και εδω, περασατε απο γιατρους; Γιατι απο τοσο νωρις; Εχει τρεξιμο αυτο;
eva87
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από eva87 »

Παιδιά τα δικαιολογητικά με την αίτηση μαζί πρέπει να τα βάλουμε σε φάκελο Α4 και να τα δώσουμε στην επιτροπή; Ή επειδή θα τα ελέγξουν αρκεί μια διαφάνεια; Ευχαριστώ.
prasinos1966
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από prasinos1966 »

Απο τους τελευταιους κατεθεσα σημερα στις 2παρα, λιγο πανω απο 1200 μου εδωσαν.Μια ερωτηση ρε παιδια αν εχει καταλαβει καποιος με τα μορια και το 30% των γραπτων, αν εγω πχ εχω συνολο 5000 μορια απο τα πτυχια και γραψω αριστα 400/400 στα μαθηματα ποια θα ειναι τα τελικα μου μορια;

Άβαταρ μέλους
Diakos
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Diakos »

Συγνώμη για την έκφραση αλλα τα μόριά σου θα είναι αρχ@$*α. Προφανώς ο τρόπος εισαγωγής στο διαγωνισμό Αυτό εξυπηρετεί σκοπιμότητες. Με λίγα λόγια οιοσδήποτε έχει κάτω απο 6000 μόρια και άριστα να γράψει δέν έχει και πολλές πιθανότητες με τόσες λίγες θέσεις.
prasinos1966
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από prasinos1966 »

Καλα αυτο το ξερω και το εζησα απο 1ο χερι στην προκυρηξη των σημαιοφορων πριν λιγο καιρο οπου ειδα να ειναι επιτυγχοντες ατομα που δεν τερματισαν ποτε στο 1000αρι ή παθανε κραμπες στο 100αρι, και αλλα διαφορα οπως 100αρια στην εκθεση λες και εγραφε ο Λουντεμης. Γενικα αν δεν εισαι απο ΑΕΝ δυσκολα. Απλως ηθελα να μαθω αν ειναι να κοροιδεψω τον εαυτο μου και να αρχισω το διαβασμα...
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από Giorgospcline »

Θα μου πέσουν τα μαλλιά με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα! Μην γράφετε πράγματα που δεν ξέρετε, έλεος... Κρίνετε λες και έχετε πάρει όλοι το άγιο πνεύμα... Ξεκαβαλείστε λίγο το καλάμι μερικοί. Εικόνα
Άβαταρ μέλους
koumalex2
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από koumalex2 »

Giorgospcline έγραψε:Θα μου πέσουν τα μαλλιά με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα! Μην γράφετε πράγματα που δεν ξέρετε, έλεος... Κρίνετε λες και έχετε πάρει όλοι το άγιο πνεύμα... Ξεκαβαλείστε λίγο το καλάμι μερικοί.Εικόνα
σωστος τα γραπτα θα καθορισουν πολλα...

Άβαταρ μέλους
Diakos
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από Diakos »

Απατάσαι φίλε koumalex. Ο συντελεστής τους είναι πολύ μικρός που άν δέν είσαι στους 60 πρώτους της κατηγορίας σουμε βάση τα μόρια μετά τα αθλήματα, οι πιθανότητες δέν είναι με το μέρος σου. Εν ολίγοις θα γίνει μάχη με τα γραπτά για τις πρώτες θέσεις καθώς άν π. Χ. Ο πρώτος απέχει "μοριακά" απο τον εικοστό 100 μόρια και γράψει λίγο πάνω αποι 200 τότε μπορεί να βρεθεί και πιό κάτω στην κατάταξη, ίσως να χάσει και τη θέση του. Άρα να εύχεσαι να κοπούν στα αθλήματα πολλοί αριστούχοι... Και μήν ακούω για αξιοκρατία παρακαλώ. Αξιοκρατικό θα ήταν να μοριοδοτούνται όλα, ακόμα και οι αθλητικές επιδόσεις. Γκέγκε;

Άβαταρ μέλους
Diakos
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από Diakos »

Εγώ πάντως καρκινιάζω όταν βλέπω ορθογραφικά λάθη απο διαγωνιζομένους και εδώ στο φόρουμ... Μακάρι να είναι αυστηροί οι εξεταστές Εικόνα

eva87
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από eva87 »

Παιδιά να ρωτήσω όσοι καταθέσατε τα χαρτιά σας τα πήγατε σε φάκελο Α4; Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Ξέρουν στα ΕΛΤΑ... Να τους πεις για τι το θέλεις και θα σου δώσουν αυτοί... Πάντως δεν είναι λίγο αργά για να αποστείλετε με ΕΛΤΑ?
Nick the Greek
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 147

Δημοσίευση από Nick the Greek »

Eva δεν θέλουν φάκελο απλα τα καταθέτεις κ τα σιρραπτουν εκείνοι!!!
kotsos_dim
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από kotsos_dim »

Δεν εχω ξαναδωσει σε τετοιο διαγωνισμο ρε παιδια αλλα το να κοπει καποιος στο χιλιαρι και να ειναι μετα επιτυχων οπως ειπε ο φιλος prasinos1966 νταξει τι να πω. Υποτιθεται εβαλαν τα γραπτα για να ειναι πιο αξιοκρατικος ο διαγωνισμος. Συμφωνω με Diako να ευχεστε να κοπουν πολλοι αριστουχοι στα αθληματα γιατι και τελεια να γραψουμε, αν εχουμε 5000 μορια, τα 6000 και τα 7000 δεν τα φτανουμε με τιποτα... Κουραγιο!
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Συγνώμη έβα. Νόμιζα ότι ήθελες φάκελο για τα ΕΛΤΑ! Εικόνα
eva87
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από eva87 »

Giorgospcline έγραψε:Συγνώμη έβα. Νόμιζα ότι ήθελες φάκελο για τα ΕΛΤΑ!Εικόνα

Όχι θα τα παραδώσω αυτοπροσώπως. Θα τα βάλω σε διαφάνεια ή σε φάκελο με λάστιχο;

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες