Ρε παιδια δεν καταλαβενετε οτι κ υποστρατηγος να εισαι αν δεν εισαι σε υπηρεσια που ασχολειτε με προσληψεις που να ξερεις οτι θα βγει προκυρηξη... θα παρεις τηλεφωνο τον αρχηγο; αλλα κ αυτοι μια μερα πριν το μαθαινουν. κανεις δεν ξερει ποσο μαλλον αν εισαι ε. φ η κατωτερος αστυνομικος.
Οι φήμες που επικρατούν δεν είναι και τόσο καλές, όπως πολλοί από εσάς έχετε δεί. Το να αναμασούμε τις ίδιες εικασίες (δεν θα πάρει κόσμο - η προκήρυξη ακυρώθηκε), κάθε άλλο παρά βοηθητικό είναι. Άλλωστε το θέμα μας είναι αν θα βγεί και όχι άν δεν θα βγει προκύρηξη. Περιμένουμε λοιπόν να μάθουμε μια κάπως πιο έγκυρη και κατα προτίμηση θετική είδηση.
Ρε παιδια και αυτα που εβγαλαν οι εφημεριδες τι ειναι ψεματα; το υπ. οικονομικων εκοψε 1000 ατομα΄; δεν ειναι τοσο λογικο γι'αυτο ας μην πιστευουμε φημες
Καλησπερα σε ολους... Εχω τελειωσει τεε με 17.8 εχω διπλωμα μηχανης απεριοριστων κυβικων και διπλωμα αυτοκινητου β κατηγοριας. Εχω υπηρετησει στη προεδρικη φρουρα, αλλα δεν γνωριζω αν παίρνουμε μορια απο αυτην! Επειδη εχω τελειωσει τεε νομιζω οτι ανηκω σε διαφορετικη κατηγορια απο αυτη του ενιαιου λυκειου. Σε μια μελλοντικη προκύρηξη εχω καμια πιθανοτητα; Αν γνωρίζει καποιος ας μου απαντησει... Σας ευχαριστω!
Γιάννης έγραψε:Καλησπερα σε ολους... Εχω τελειωσει τεε με 17.8 εχω διπλωμα μηχανης απεριοριστων κυβικων και διπλωμα αυτοκινητου β κατηγοριας. Εχω υπηρετησει στη προεδρικη φρουρα, αλλα δεν γνωριζω αν παίρνουμε μορια απο αυτην! Επειδη εχω τελειωσει τεε νομιζω οτι ανηκω σε διαφορετικη κατηγορια απο αυτη του ενιαιου λυκειου. Σε μια μελλοντικη προκύρηξη εχω καμια πιθανοτητα; Αν γνωρίζει καποιος ας μου απαντησει... Σας ευχαριστω!
1780 μόρια από το απολυτήριο τεε 100 μόρια από το δίπλωμα αυτοκινήτου 200 μόρια από την μηχανή μόρια από την θητεία σου στην φρουρά δεν παίρνεις Ανήκεις στην Β κατηγορία η οποία παίρνει το 20% από τις θέσεις που θα βγούνε και με 2080 μόρια που συγκεντρώνεις δεν νομίζων ότι έχεις πολλές ελπίδες
Καλησπερα. Απο οτι εμαθα πηραν λιγοτερα ατομα απο πανελαδικες απο 1500 που εγραφαν οι εφημεριδες πηραν 900 και απο 150 αξιωματικων 100. Λογικα πρεπει να ειναι αληθεια