Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

ΣΤΑΤΟΠΕΔΑΡΧΗ εισαι καποιο μελος στ ελας η εστω κ ειδ φρουρ! Μπορει να απαντησει καποιος με σιγουρια! ΕικόναΕικόναΕικόνα
TEO

Δημοσίευση από TEO »

Κανενα νεο΄;
alexissak
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από alexissak »

Ρε παιδια δεν καταλαβενετε οτι κ υποστρατηγος να εισαι αν δεν εισαι σε υπηρεσια που ασχολειτε με προσληψεις που να ξερεις οτι θα βγει προκυρηξη... θα παρεις τηλεφωνο τον αρχηγο; αλλα κ αυτοι μια μερα πριν το μαθαινουν. κανεις δεν ξερει ποσο μαλλον αν εισαι ε. φ η κατωτερος αστυνομικος.
Άβαταρ μέλους
TasosOPC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από TasosOPC »

Οι φήμες που επικρατούν δεν είναι και τόσο καλές, όπως πολλοί από εσάς έχετε δεί. Το να αναμασούμε τις ίδιες εικασίες (δεν θα πάρει κόσμο - η προκήρυξη ακυρώθηκε), κάθε άλλο παρά βοηθητικό είναι. Άλλωστε το θέμα μας είναι αν θα βγεί και όχι άν δεν θα βγει προκύρηξη. Περιμένουμε λοιπόν να μάθουμε μια κάπως πιο έγκυρη και κατα προτίμηση θετική είδηση.
TEO

Δημοσίευση από TEO »

Ρε παιδια και αυτα που εβγαλαν οι εφημεριδες τι ειναι ψεματα; το υπ. οικονομικων εκοψε 1000 ατομα΄; δεν ειναι τοσο λογικο γι'αυτο ας μην πιστευουμε φημες
TEO

Δημοσίευση από TEO »

Παιζει αυριο να εχουμε κανενα νεο΄;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

Θα δούμε από τις εφημερίδες.
panos

Δημοσίευση από panos »

Ρε παιδιά...
Όταν θα βγει θα βουίξει ο τόπος. Μην αγχώνεστε!
TEO

Δημοσίευση από TEO »

Μια ερωτηση πως ελγαν οτι εχουν σιγουρα νεα τα παιδια και απο τον μαρτιο ελεγαν 10 μερες, την αλλη εβδομαδα...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Στηρίχτηκαν στα λεγόμενα των εφημερίδων.
TEO

Δημοσίευση από TEO »

Εγω πιστευω παιδια μεχρι τελους του μηνος. Ρωτησα επισης για την υποτηθεμενη συναντηση τησ Δι. Ας με τον υπουργο και μου ειπαν πως δεν εγινε
Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Καλησπερα σε ολους...
Εχω τελειωσει τεε με 17.8 εχω διπλωμα μηχανης απεριοριστων κυβικων και διπλωμα αυτοκινητου β κατηγοριας.
Εχω υπηρετησει στη προεδρικη φρουρα, αλλα δεν γνωριζω αν παίρνουμε μορια απο αυτην!
Επειδη εχω τελειωσει τεε νομιζω οτι ανηκω σε διαφορετικη κατηγορια απο αυτη του ενιαιου λυκειου.
Σε μια μελλοντικη προκύρηξη εχω καμια πιθανοτητα; Αν γνωρίζει καποιος ας μου απαντησει... Σας ευχαριστω!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Γιάννης έγραψε:Καλησπερα σε ολους...
Εχω τελειωσει τεε με 17.8 εχω διπλωμα μηχανης απεριοριστων κυβικων και διπλωμα αυτοκινητου β κατηγοριας.
Εχω υπηρετησει στη προεδρικη φρουρα, αλλα δεν γνωριζω αν παίρνουμε μορια απο αυτην!
Επειδη εχω τελειωσει τεε νομιζω οτι ανηκω σε διαφορετικη κατηγορια απο αυτη του ενιαιου λυκειου.
Σε μια μελλοντικη προκύρηξη εχω καμια πιθανοτητα; Αν γνωρίζει καποιος ας μου απαντησει... Σας ευχαριστω!

1780 μόρια από το απολυτήριο τεε
100 μόρια από το δίπλωμα αυτοκινήτου
200 μόρια από την μηχανή
μόρια από την θητεία σου στην φρουρά δεν παίρνεις
Ανήκεις στην Β κατηγορία η οποία παίρνει το 20% από τις θέσεις που θα βγούνε και με 2080 μόρια που συγκεντρώνεις δεν νομίζων ότι έχεις πολλές ελπίδες
TEO

Δημοσίευση από TEO »

Καλησπερα. Απο οτι εμαθα πηραν λιγοτερα ατομα απο πανελαδικες απο 1500 που εγραφαν οι εφημεριδες πηραν 900 και απο 150 αξιωματικων 100. Λογικα πρεπει να ειναι αληθεια
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ναι ισχύει βγήκε και η προκήρυξη για τις αστυνομικές σχολές
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες