Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Παιδιά καλησπέρα σε όλους... εύχομαι καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά... απλά η ταπεινή μ γνώμη είναι να μην τρελένεστε με τα μόρια και με το οτιδήποτε ανούσιο... κανεις μας δεν ξέρει πως θα εξελιχθεί η όλη διαδικασία και το μόνο π έχουμε να κάνουμε εμείς είναι να καταθέσουμε τα χαρτιά μας και να αναμένουμε το αποτέλεσμα... δεν χρειάζεται ούτε να τσακώνεστε εδώ μέσα ούτε τίποτα... κ εγώ έχω 2840 πολλά είναι το ξέρω αλλά μεψρι τελικού αποτελέσματος ποτε δεν ξέρεις τ γίνεται... εύχομαι τα καλύτερα σε όλους και κάνετε και κανένα μπανάκι και αραξτε... καλή συνέχεια μάγκες μην μασάτε
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 97
1.73 έχω μετρηθεί άπειρες φορές.. με έβγαλε 1.71 αυστηρά.. δίχως καλτσες
Φίλε μου ενημερωτικά αυτό με την υατ και Υ. ΜΕ. Τ ήταν πιο παλιά... μετά την κατάργηση της δελτα τοποθετήθηκαν πολλοί ειδικοί φρουροί στην υατ... και τώρα γίνεται κανονικά να ενταχθείς ναι υατ και Υ. ΜΕ. Τ σαν φρουρός, είναι ο αδερφός μου υπαστυνόμος στην υατ και σου τ λέω...
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Τι παει να πει δλδ σε βγαζει λιγοτερο επιτηδες; Μηπως για να ειναι σιγουροι για τις ΠΚΕ. Αν ομως καποιος ειναι 1.71 δλδ μπορει να τον κοψουν; Σε καθε τμημα τα κανουν αλλιως απο τι φαινεται!
Guppie έγραψε:Γεια σας. Σημερα κατέθεσα τα χαρτιά μου και γω. Στο τύπου Α έλεγε μεταταχθηκε Στις καταδρομες και απολύθηκε οριστικά ως στρατιώτης καταδρομων. Και μου λέει ο τύπος Γιατί βάζεις ειδικές δυνάμεις; Τεσπα βάλε ότι θες. Χαχαχα.ΥΓ. Μπροστα μου είπαν σε κοπέλα 169.5 έφυγες.
Δυστυχώς ή ευτυχώς από την στιγμή που υπάρχουν όρια ύψους, πρέπει να τηρούνται. Τώρα αυτό πάλι για τις ειδικές δυνάμεις τι να πω...
-
- Λοχίας
Για τις ειδικές δυνάμεις μου είπε δεν βλέπω να γράφει κάπου ειδικές δυνάμεις.. Γιατί όντως Δεν γράφει κεεδ καθώς παρουσιάστηκα Αυλώνα Και πήγα εθελοντικά στις ειδικές.. Γράφει μεταταχθηκε σε καταδρομες από τεθωρακισμένα και απολύθηκε οριστικά ως στρατιώτης καταδρομων.. ετσι μου είπε Γιατί βάζεις Ειδικές; Και λέω Δεν βλέπετε καταδρομες; Και μου λέει Καλά βάλε ότι θελεις
Guppie έγραψε:Για τις ειδικές δυνάμεις μου είπε δεν βλέπω να γράφει κάπου ειδικές δυνάμεις.. Γιατί όντως Δεν γράφει κεεδ καθώς παρουσιάστηκα Αυλώνα Και πήγα εθελοντικά στις ειδικές.. Γράφει μεταταχθηκε σε καταδρομες από τεθωρακισμένα και απολύθηκε οριστικά ως στρατιώτης καταδρομων.. ετσι μου είπε Γιατί βάζεις Ειδικές; Και λέω Δεν βλέπετε καταδρομες; Και μου λέει Καλά βάλε ότι θελεις
Οι αστυνομικοί δεν πάνε στρατό.. κάνουν μια τυπική στρατιωτική εκπαίδευση στην αστυφυλάκων. Οπότε και δεν γνωρίζουν τι γίνεται στον στρατό
Βρε παιδια ξερει κανεις ποια θα ειναι οι επιτροπη. Σε ενα site γραφει οτι τρια ατομα θα κανουν την επιλογη.
Παντός εχω 2 φίλους σειρες μ δόκιμοι ειδικων ο ένας με 3200 Μόρια και ο αλλος 3100 Και δεν θα κάνουν τα χαρτιά τους ο ένας Καβάλα ο αλλος Χανιά οποτε πολλοί από μακριά δεν θα τα κάνουν
-
- Λοχίας
Τεσπα πιστεύω να μην γίνει βλακεία καθώς σίγουρα δεν θα είμαι και ο μοναδικός που πήγε εθελοντικά.. πιστευω να τα μετρησουν
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Guppie ούτε να το σκέφτεσαι αυτό... Εννοείται πως μετράνε κανονικά.
Guppie έγραψε:Τεσπα πιστεύω να μην γίνει βλακεία καθώς σίγουρα δεν θα είμαι και ο μοναδικός που πήγε εθελοντικά. Πιστευω να τα μετρησουν
Αν γράφει πως απολύθηκες ως ικανός Ι1 με 2η ειδικότητα ειδικών δυνάμεων θα τα πάρεις, οτιδήποτε άλλο γράφει είναι ύποπτο.
Ας πούμε γράφει πχ Παρουσιάστηκες στο ΚΕΠΒ και απολύθηκες με 2η ειδικότητα από το ΚΕΕΔ.
Απευθυνόμενος στον Capten fan και σε όλους τους υποψηφίους,Χρειάζεται:
Πιστοποιητικό Στρατολογικής Κατάστασης από το ΚΕΠ (μέσα να γράφει ότι υπηρέτησες μέχρι και την τελευταία μέρα Πεζοναύτης, Καταδρομέας, Αλεξιπτωτιστής).
Το Ι1 το ψάχνουν αυτεπάγγελτα εκείνοι, αφού υπογράψατε υπεύθυνη δήλωση υπόδειγμα (Δ) της προκήρυξης.
Υπεύθυνη δήλωση σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα Δ, ότι έχουν τα προσόντα που αναφέρονται στις περιπτώσεις 1 έως 13 της ενότητας Α΄ του προηγούμενου Κεφαλαίου II (προσόντα υποψηφίων - προϋποθέσεις), χωρίς να απαιτείται η αναλυτική περιγραφή αυτών και ότι δέχονται να αναγραφεί η σωματική τους ικανότητα στα πιστοποιητικά στρατολογικής κατάστασης τύπου Α΄ που τυχόν αναζητηθούν αυτεπαγγέλτως από τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές (ισχύει για άνδρες υποψήφιους και γυναίκες υποψήφιες, που δήλωσαν ότι έχουν προηγούμενη στρατιωτική θητεία).
. Οι αξιωματικοί δεν έχουν μελετήσει καλά την προκήρυξη.
Καλή επιτυχία!
Πιστοποιητικό Στρατολογικής Κατάστασης από το ΚΕΠ (μέσα να γράφει ότι υπηρέτησες μέχρι και την τελευταία μέρα Πεζοναύτης, Καταδρομέας, Αλεξιπτωτιστής).
Το Ι1 το ψάχνουν αυτεπάγγελτα εκείνοι, αφού υπογράψατε υπεύθυνη δήλωση υπόδειγμα (Δ) της προκήρυξης.
Υπεύθυνη δήλωση σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα Δ, ότι έχουν τα προσόντα που αναφέρονται στις περιπτώσεις 1 έως 13 της ενότητας Α΄ του προηγούμενου Κεφαλαίου II (προσόντα υποψηφίων - προϋποθέσεις), χωρίς να απαιτείται η αναλυτική περιγραφή αυτών και ότι δέχονται να αναγραφεί η σωματική τους ικανότητα στα πιστοποιητικά στρατολογικής κατάστασης τύπου Α΄ που τυχόν αναζητηθούν αυτεπαγγέλτως από τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές (ισχύει για άνδρες υποψήφιους και γυναίκες υποψήφιες, που δήλωσαν ότι έχουν προηγούμενη στρατιωτική θητεία).
. Οι αξιωματικοί δεν έχουν μελετήσει καλά την προκήρυξη.
Καλή επιτυχία!
Guppie έγραψε:Τεσπα πιστεύω να μην γίνει βλακεία καθώς σίγουρα δεν θα είμαι και ο μοναδικός που πήγε εθελοντικά.. πιστευω να τα μετρησουν
Στις ειδικές Δυνάμεις όλοι πάνε εθελοντικά.. ακόμα και αυτοί που τους καλούν ειδικές δυνάμεις, στην ουσία είναι πεζικό.. αν δεν θέλουν να συνεχίσουν κόβονται.. ακόμα θυμάμαι το "αν δεν μπορείτε κοπειτε και πάτε πεζικό".
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες