Κι εγω αυτο πιστευω θα μπουμε μαζι με την καινουρια εσσο η λιγακι πιο μετα. Επισης αποστρατος του στρατου ξηρας μου ειπε οτι δεν ειναι αναγκη να σας καλεσουν μια βδομαδα πριν... μετον στρατο ποτε δεν ξερεις... Μπορει να βγουν τα αποτελεσματα και να πρεπει να μπειτε σε 2-3 μερες! Με αγχωσε βεβαια αλλα αν εχει δικιο;
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
Δε γινεται αυτο... Υπαρχουν κ ανθρωποι που δουλευουν. Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα στον ιδιωτικο τομεα, δηλ. Να πεις ενα πρωι "ξερετε κατι, γεια σας... " μπορει να υπαρξουν ποινικες κυρωσεις
Φυσικα και ετσι θα γινει. Θα βγουν ξαφνικα και θα μας παρουν επισης ξαφνικα. Τους νοιαζει αν εσυ δουλευεις η οχι. Απο την στιγμη που εχεις δωσει και περιμενεις αποτελεσματα θα πρεπει να εισαι ετοιμος ανα πασα στιγμη. Αν το διαστημα που περιμενες επιασες δουλεια ή ειχες δουλεια απο πριν αυτο ειναι Δικο σου προβλημα. Καθε τι στην ζωη εχει επιπτωσεις ρισκο εχει να περιμενεις τα αποτελεσματα ρισκο εχει να πιασεις δουλεια τωρα και να βγουν την αλη εβδομαδα. Ποινικες κυρωσεις; Σιγα μην μας ρωτησουν κιολας!
Ο εργοδοτης, αν υποβαλλεις παραιτηση κ το περιθωριο που θα δωσεις ειναι μικροτερο απο 2 βδομαδες, αν θελει μπορει να σου κανει μηνυση για διαφυγοντα κερδη. κ μη γελας γιατι ειναι κατι αρκετα σοβαρο... Κ ειναι βασει νομου...
Ειδατε που τα ελεγα... Αποτελεσματα δεν βγαινουν. Ειτε θελετε να το πιστεψετε ειτε οχι. Ακομα και η Τσαπανιδου, που την πιστευατε οι Πιο πολλοι, σημερα τα αλλαξε και ειπε δεν υπαρχουν νεα. Μεχρι και το Πασχα δεν θα βγει τιποτα, ουτε ανακοινωση
Εγω θα ελεγα εστω με το ζορι οι δηθεν πληροφοριες που δινονται Απο τουσ Αχαρακτηριστους να λενε κ επωνυμο απο τους ιδιους κ τα βισμα τα τους αν εχουν τα... ΑΡΝΗΤΙΚΑ Κ ΘΕΤΙΚΑ!
Καλησπερα σας! Η παρασκευη η 1 Φεβρουαριου θα ανακοινωθουν τα αποτελεσματα. Καλη επιτυχια!(εδω θα ειμαστε κ θα τα συζητησουμε μετα, μην ακουτε τα υπολοιπα που λενε για ακυρωση κτλ.) καλη συνεχεια σε οτι κ αν κανετε!
Τατι εγω αυτα που λες τα ξερω, ειναι κλαδος του δουλειας μου Για αυτο δεν δουλευω αυτην την εποχη Και περιμενω τα αποτελεσματα. Καλα θα κανεις να την κανεις σιγα σιγα γιατι θα βγουν αργα η γρηγορα και θα χασεις και τα λεφτα που εβγαλες τοσο καιρο. Οταν εννοω σιγα μην μας ρωτησουν εννοω αυτους που βγαζουν τα αποτελεσματα οχι τους εργοδοτες. Ο εργοδοτης ειναι δικο σου προβλημα και καλα θα κανεις να το λυσεις γρηγορα.
χρηστος έγραψε:Μην αγχωνεστε ρε πρωτη του μηνα θα βγουν αεροπορια. Σχεδον ολοι εχουμε κανει χαρτια και στα δυο σωματα. Μπορει να περασαμε και μετα στα @@ μας Ποτε θα βγει για στρατο. Εξαλου αν δεν το σκεφτομαστε περνανε πιο γρηγορα οι μερες. Θα ρθει η ωρα να βγουν. Αφου δεν ακυρωνονται τοτε μη σκατε. Τουλαχιστον ετσι Το σκεφτομαι εγω το θεμα.
και πες οτι βγαινουν για αεροπορια κ εχεις περασει, και βγαινουν κ Του στρατου μετα κ εχεις περασει κ κει, ποσο σιγουρος μπορει να εισαι Για αεροπορια γιατι Εχεις να δωσεις τοσες εξετασεις. Κι αμα κοπεις; Το ρισκαρεις;
χρηστος έγραψε:Μην αγχωνεστε ρε πρωτη του μηνα θα βγουν αεροπορια. Σχεδον ολοι εχουμε κανει χαρτια και στα δυο σωματα. Μπορει να περασαμε και μετα στα @@ μας Ποτε θα βγει για στρατο. Εξαλου αν δεν το σκεφτομαστε περνανε πιο γρηγορα οι μερες. Θα ρθει η ωρα να βγουν. Αφου δεν ακυρωνονται τοτε μη σκατε. Τουλαχιστον ετσι Το σκεφτομαι εγω το θεμα.
και πες οτι βγαινουν για αεροπορια κ εχεις περασει, και βγαινουν κ Του στρατου μετα κ εχεις περασει κ κει, ποσο σιγουρος μπορει να εισαι Για αεροπορια γιατι Εχεις να δωσεις τοσες εξετασεις. Κι αμα κοπεις; Το ρισκαρεις;
Σ ε αυτη Την περιπτωση παιζεις μπαλα με αυτο το αποτελεσμα που θα σου ρθει πρωτο γιατι σιγουρο δεν ειναι τιποτα στη ζωη μας ! ΤΙΠΟΤΑ