Βύσμα για επαγγελματίες οπλίτες

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση

Βάλατε μέσο στην προκήρυξη;

Το δημοψήφισμα λήγει την Πέμ Ιουν 03, 2021 6:08 pm

Ναι, έβαλα πολιτικό βύσμα
256
44%
Ναι, έβαλα στρατιωτικό βύσμα
47
8%
Ναι, έβαλα άλλο βύσμα
8
1%
Όχι, αλλά θα βάλω αργότερα για μετάταξη κ.λπ.
13
2%
Όχι, γιατί δεν έχω
187
32%
Όχι, γιατί θέλω να μπω αξιοκρατικά
71
12%

Σύνολο ψήφων: 582

Στρατός και θητεία
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από takis2 »

Αιντε γκαρι ! Μπραβο! Σφιχτα λοιπον! Τι ειδικοτητα εβαλες; Να και ενας περασμενος!
Gary
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Gary »

takis2 έγραψε:Αιντε γκαρι ! Μπραβο! Σφιχτα λοιπον! Τι ειδικοτητα εβαλες; Να και ενας περασμενος!

κατσε δε ξερω αν ειμαι περασμενοςΕικόνα δηλωσα υπηρετης ελαφρου οπλισμου ΠΖ, δε θελει και ιδιετερο βισμα για την περιπτωση αυτη, διοτι εχει αρκετες θεσεις, και δι μαλιστα σε αυτη τη προκυρηξη με τις λιγες αιτησεις σε σχεση με περσυ
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από D.Y.K »

Αφού δεν ξέρεις άν είσαι περασμένος φίλε μου καλό θα ήτανε να μην λές μεγάλα λόγια!

Φιλική συμβουλή πάντα!
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από anna.nikos »

D.Y.K έγραψε: Αφού δεν ξέρεις άν είσαι περασμένος φίλε μου καλό θα ήτανε να μην λές μεγάλα λόγια! Φιλική συμβουλή πάντα!
+φωνω
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από takis2 »

Gary έγραψε:
takis2 έγραψε:Αιντε γκαρι ! Μπραβο! Σφιχτα λοιπον! Τι ειδικοτητα εβαλες; Να και ενας περασμενος!

κατσε δε ξερω αν ειμαι περασμενοςΕικόνα δηλωσα υπηρετης ελαφρου οπλισμου ΠΖ, δε θελει και ιδιετερο βισμα για την περιπτωση αυτη, διοτι εχει αρκετες θεσεις, και δι μαλιστα σε αυτη τη προκυρηξη με τις λιγες αιτησεις σε σχεση με περσυ

καλα... Περα απο αυτα το βισμα σου ειπε τιποτα για ημερομηνιες;
Gary
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Gary »

Δε λεω μεγαλα λογια, με ειδες πουθενα να γραφω οτι ειμαι μεσα σιγουρα; Ειπα οτι γινετε με τη περιπτωση μου μεχρι τωρα
Gary
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Gary »

takis2 έγραψε:
Gary έγραψε:

καλα... Περα απο αυτα το βισμα σου ειπε τιποτα για ημερομηνιες;

το ειχα ξαναπει πριν μερες, στο αρθρο με τα αποτελεσματα, και ναι το βισμα το στρατιοτικο ομως, μοπυ ειπε περιμενε τα αποτελεσματα μετα τις 13, ουτε αυτος ξερει, σας λεω, κανεις δε ξερει εκτος απο τον βενιζελο
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Gary έγραψε:
takis2 έγραψε:Γκαρι κοιτα να μη σε κοψουν για πολυβισματια και διπλοπροδοτη! Το σκεφτηκες αυτο καθολου;

Το σκευτηκα αλλα απο τη στιγμη που εχει επιγνωση περι αυτου το πρασινο βισμα μου και λεει δωσε μου την αιτηση σου οπωσδηποτε, αυτο παει να πει πως θα με χωσει, διοτι τα τηλεφωνα χτυπησανε απο κατω, ξερετε τι κανουνε; Πολυ απλα παγωσαν τις εξετασεις, περνουνε τηλεφωνα τωρα σε κεντρα του πασοκ πανω σε δημους χωρια και πολεις, και ρωτανε: Του ταδε το παιδι βλεπουμε οτι ηταν μεσα και ειχε περασει, τι κομμα ψηφησε; ΝΔ, ωραια, τον εχωσε ενας μπλε μεσα, κοφτε τον, το παιδι αυτου; Πασοκ και δεν εβαλε βισμα λογο μπλε κυβερνησης και μπηκε αξιοκρατικα, χωστε τον μεσα, δικος μας ειναι, ετσι γινετε και στη περιπτωση μου και στη περιπτωση σας και θα γινετε παντα, Ελλαδα και αξιοκρατια δεν συμβαδιζουν και δε προκειτε ποτε να συμβαδισουν, τελος, αν θελετε πιστεψτε το

Και ξαναλέω άσε να βγούν πρώτα τα αποτελέσματα φίλε μου και μετά μπορείς να κάνεις και παρτάκι.

takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από takis2 »

Κοιτα δυκ, μερικοι το χουν τι να κανουμε; Αλιμονο σε μας! Ε;
Gary
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Gary »

D.Y.K έγραψε:
Gary έγραψε:
takis2 έγραψε:Γκαρι κοιτα να μη σε κοψουν για πολυβισματια και διπλοπροδοτη! Το σκεφτηκες αυτο καθολου;

Το σκευτηκα αλλα απο τη στιγμη που εχει επιγνωση περι αυτου το πρασινο βισμα μου και λεει δωσε μου την αιτηση σου οπωσδηποτε, αυτο παει να πει πως θα με χωσει, διοτι τα τηλεφωνα χτυπησανε απο κατω, ξερετε τι κανουνε; Πολυ απλα παγωσαν τις εξετασεις, περνουνε τηλεφωνα τωρα σε κεντρα του πασοκ πανω σε δημους χωρια και πολεις, και ρωτανε: Του ταδε το παιδι βλεπουμε οτι ηταν μεσα και ειχε περασει, τι κομμα ψηφησε; ΝΔ, ωραια, τον εχωσε ενας μπλε μεσα, κοφτε τον, το παιδι αυτου; Πασοκ και δεν εβαλε βισμα λογο μπλε κυβερνησης και μπηκε αξιοκρατικα, χωστε τον μεσα, δικος μας ειναι, ετσι γινετε και στη περιπτωση μου και στη περιπτωση σας και θα γινετε παντα, Ελλαδα και αξιοκρατια δεν συμβαδιζουν και δε προκειτε ποτε να συμβαδισουν, τελος, αν θελετε πιστεψτε το

Και ξαναλέω άσε να βγούν πρώτα τα αποτελέσματα φίλε μου και μετά μπορείς να κάνεις και παρτάκι.

καλα σιγουρα, ετσι και το βισμα μου με χωσει μεσα θα δεις μεχρι που θα ακουστει το γλεντιΕικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Πρός Gary :Μακάρι φίλε μου να είμαστε όλοι τυχεροί, να γίνουμε συνάδελφοι και να το κάψουμε και together. Εικόνα

Πρός takis2 :Ποτέ δεν ξέρεις φίλε μου, όλα είναι πιθανά είτε με βύσμα, είτε χωρίς.Εικόνα
Gary
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Gary »

Θα γινει θα γινειιιιιιιιιιιιιιΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
roula24
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από roula24 »

Γεια σας παιδια! Καιρο εχω να στειλω! Θα ηθελα να ρωτησω κατι! Θα θυμαστε οι περισσοτεροι που ειχα πει σε παλαιοτερα ποστ μου οτι δε τα πηγα καλα στα αθληματα! Βυσμα εχω πολιτικο και γερο βυσμα του πασοκ! Τα μορια μου ειναι 470!(χωρις τη συνεντευξη) και εχω δηλωσει πληρωμα ερπυστριοφορων! Παρολο που λενε οτι η συνεντευξη καταργηθηκε για λογους αξιοκρατιας, πιστευετε οτι μπορει να με βαλει το βισμα μου μεσα εφοσον εχω τα απαραιτητα μορια;

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Marina2 »

Ρούλα όλα γινονται καμαρι μου, ακομη κ χωρίς την συνέντευξη!

Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Kostas13 »

Ακριβως. Ολα γινονται. Αν εχεις καλα μορια για την ειδηκοτητα σου μη φοβασαι
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης