Υγειονομικά - Ψυχοτεχνικά - Αθλητικές δοκιμασίες
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 43
Τελείωσαν τα αθλήματα σε όλα τα εξεταστικα κεντρα;
- andreas2021
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 5
Καλημέρα, εμένα σε Πολεμικό Ναυτικό και Στρατό Ξηράς μπαίνει κανονικά
Καποιος ειπε χθες οτι μεχρι και την Παρασκευη θα εξεταζονται στην ΣΣΕ.
28 τελείωσαν νομίζω
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 158
Sakis4321 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους παιδιά. Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω σχετικά με την προκήρυξη της Πολεμικής Αεροπορίας. Να σημειώσω εδώ ότι ειναι λίγο άσχετη με το θέμα και ζητώ συγνώμη γι΄αυτο. Στην προκήρυξη της ΠΑ λοιπόν σε κάποιες ειδικότητες ζητούσε ECDL για τις 6 ενότητες. Αν κάποιος είχε μόνο τις τρείς τότε τα έπαιρνε τα μόρια; Μήπως έπαιρνε τα μισά ή μήπως δεν έπαιρνε τίποτα; Γνωρίζει κάποιος κάτι ;
Κανονικά δεν παίρνεις τίποτα και είσαι αποτυχόν, ίδια περίπτωση σαν να βάλει κάποιος σπουδαστής οικονομικών ΑΕΙ ενώ ζητάει πτυχίο ΑΕΙ οικονομικών
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
andreas2021 έγραψε:Βασικά το να αλλάζουν οι θέσεις και να εμφανίζεται στον καθένα κάποιες θέσεις πιο κοντά στους επιτυχόντες έχει νόημα με βάση ότι κάποιος από τους πιο μπροστά κρίθηκε ακατάλληλος.
Αν γίνει το αντίθετο (π. Χ. Ήσουν 3ος και μετά σε βγάλουν 7ο), σε κάποιον ενώ έχει περάσεις τις ΠΚΕ ως κατάλληλος, αυτό θα σημαίνει βύσμα;
Όχι στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή Φίλε μου δεν μπορεί να γίνει αυτό γιατί θα έπρεπε να γίνετε καθ όλη την διάρκεια των ΠΚΕ από την πρώτη μέρα, σε συγγενή μου που έδωσε και κόπηκαν 7 άτομα ακόμα στην ίδια θέση είναι ή σε εμένα που ξέρω σίγουρα ότι κόπηκαν 14 άτομα Μπορεί να γίνει όπως είπα πριν οτι μπορεί το παλικάρι να ήταν 3ος και να υπάρχουν υποψήφιοι που έχουν κάνει αίτηση θεραπείας ώπος έχει πει ο ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ο δικηγόρος για μόρια που δεν τους μέτρησαν και μετα την αίτηση να τα υπολόγισαν ξανά
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
GiorgosM82 έγραψε:Πο ειχα ξεχασει οτι υπαρχουν και αυτα τα μαργαρηταρια στις ΕΔ, μυαλο μηδεν... Εσυ δεν ησουν που ελεγες να ευχοντε οι εποπ να μην σε πετυχουν μπροστα τους... Αφου εισαι και οβα δευτεραθλητης κανε και καμια αγγαρεια για μας που ειμαστε πεθαμενοι και θα παμε σε γραφειο
ε είσαι Μ@@@@@@ φιλικα στο λέω άστν λίγο ακόμα να εκτεθεί μας έχει πει οτι είναι ΟΒΑ ναυτικο οβα στην Αυλώνα 2θλητης με εισαγωγή στα τεφαα σε λιγο θα μας πει οτι είναι και ο Καλημέρης Θανάσης Καλημέρης
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Μάλλον αλλάζουν η σειρές έχετε το νου σας
άρχισες τις παπατζες σου εσύ ακού αλλάζουν σειρές δευτερο κεκαπενθημερο και εσυ σαν τον άλλο τον παπατζα
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Chris00 έγραψε:Μορταρ όχι φίλε εγώ δεν μπορώ
κανονικά μπαίνω δεν έχει αλλάξει κάτι
- andreas2021
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 5
Α μάλιστα, ευχαριστώ
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
LUNARET έγραψε:Τελείωσαν τα αθλήματα σε όλα τα εξεταστικα κεντρα;
νομίζω εχθές έγιναν τα τελευταία αθλήματα τα τελευταία
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 15
Εγω σημερα στην ευελπιδων ολοκληρωσα τις πκε ήμουν 2η μερα για αθληματα και υπηρχαν ατομα που εκαναν πρωτη μερα αθληματων
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 51
Anonymous πες μας πως πήγε Εισασταν όλοι ;Re pate kala ναι τώρα μπαίνει κανονικά Πριν όντως δεν έμπαινε
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
anonymous19970 έγραψε:Εγω σημερα στην ευελπιδων ολοκληρωσα τις πκε ήμουν 2η μερα για αθληματα και υπηρχαν ατομα που εκαναν πρωτη μερα αθληματων
Αρα στις 30 τελευταία μέρα
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 37
Φαντάζομαι θα είδατε την καταγγελία οβα που τον έκοψαν λόγω ηλικίας ενώ πληρουσε την ηλικία και... Οβα κιόλας φανταστειται τι έγινε με πολίτες όπως εγώ. Μακάρι η ποες και τα κόμματα να πιεσουν για επανάληψη της διαδικασίας εποπ από την αρχή. Δεν θα γίνει βέβαια όμως καλά κάνουν και βγαίνουν στα κανάλια στην ποες στα πρωτοσέλιδα. Έχει μείνει έξω κόσμος που άξιζε οβα και πολίτες αδικηθηκαν... Τα άρθρα έχουν πάρει φωτιά. Δεν θα βγάλουμε κάτι αλλά μην μας περνάνε για... Στο μέλλον ίσως νίκησει η αξιοκρατία. Για αυτό εγώ δίνω για οππι η οπουδήποτε αλλού. Είμαι και εθελοντης πυροσβεστης. Στα υπόλοιπα υπάρχει αξιοκρατία και είναι τιμή μου που με έκοψαν εδώ λόγω μη ύπαρξης βισματος. Θα προσπαθήσω εκεί που σέβονται τα μόρια όχι εκεί που φιλάνε τα ουρά του βισματος.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες