Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Οκτ 22, 2023 5:42 pm
OldSchool92 έγραψε: Κυρ Οκτ 22, 2023 5:20 pm Τώρα πια δεν έχει νόημα τα δήλωσα. Οτι γίνει.
Καλησπέρα φίλε. Και εγώ από μυτιληνη. Αν έβαλες χαρτί εντοπιότητας δεν θα στο μετρήσει. Ήθελε χαρτι μόνιμης κατοικίας. Έτσι το ζητάς στο κεπ. Κατάλαβες; Η εμπειρία από τι δουλειά είναι αν επιτρέπεται;
Που ακριβώς να έβαλε το χαρτί του έστειλε το υπουργείο να παραδώσει φάκελο γιατί στην αίτηση απλά δηλωνες δεν έβαζες κάτι;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 12:34 pm
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Οκτ 22, 2023 5:42 pm
OldSchool92 έγραψε: Κυρ Οκτ 22, 2023 5:20 pm Τώρα πια δεν έχει νόημα τα δήλωσα. Οτι γίνει.
Καλησπέρα φίλε. Και εγώ από μυτιληνη. Αν έβαλες χαρτί εντοπιότητας δεν θα στο μετρήσει. Ήθελε χαρτι μόνιμης κατοικίας. Έτσι το ζητάς στο κεπ. Κατάλαβες; Η εμπειρία από τι δουλειά είναι αν επιτρέπεται;
Που ακριβώς να έβαλε το χαρτί του έστειλε το υπουργείο να παραδώσει φάκελο γιατί στην αίτηση απλά δηλωνες δεν έβαζες κάτι;
Ναι αυτό εννοούσα. Σορυ
Επισκέπτης

14.500 αιτήσεις έγιναν τελικά. Έτσι για την ιστορια.1 στους 29 δηλαδή θα περνάει
Juspol

Δημοσίευση από Juspol »

Ταπεινή μου άποψη η δικαστική αστυνομία θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα υπηρεσία και όταν περάσει ο καιρός της σύνταξης της και βρουν τα πατήματα τους θα είναι μια πολύ καλή υπηρεσία. Αρκεί βέβαια να την προσέξουν και να μη την πετάξουν στη θάλασσα με φουρτούνα και την παρκάρουν εκει...
DIMITRA91
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από DIMITRA91 »

Πιστεύω θα καλέσουν γύρω στους 2.000 με την υψηλότερη μοριοδότηση. Άλλωστε δεδομένου ότι θέλουν να επιταχύνουν τις διαδικασίες, αν καλέσουν πολύ περισσότερους θα έχουν σημαντική επιβράδυνση.
Kwlotoumpas

Δημοσίευση από Kwlotoumpas »

DIMITRA91 έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 9:48 pm Πιστεύω θα καλέσουν γύρω στους 2.000 με την υψηλότερη μοριοδότηση. Άλλωστε δεδομένου ότι θέλουν να επιταχύνουν τις διαδικασίες, αν καλέσουν πολύ περισσότερους θα έχουν σημαντική επιβράδυνση.
Ούτε εγώ πιστεύω ότι θα καλέσουν πολλούς, νομίζω ο αριθμός που λες είναι αρκετός. Πάντως θα γίνει τρελή σφαγή.
DIMITRA91
Λοχίας
Λοχίας

Kwlotoumpas έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 9:51 pm
DIMITRA91 έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 9:48 pm Πιστεύω θα καλέσουν γύρω στους 2.000 με την υψηλότερη μοριοδότηση. Άλλωστε δεδομένου ότι θέλουν να επιταχύνουν τις διαδικασίες, αν καλέσουν πολύ περισσότερους θα έχουν σημαντική επιβράδυνση.
Ούτε εγώ πιστεύω ότι θα καλέσουν πολλούς, νομίζω ο αριθμός που λες είναι αρκετός. Πάντως θα γίνει τρελή σφαγή.
Προτιμώ να μην είμαι στους 2000 εξαρχής παρά να είμαι σε χαμηλή κατάταξη και να παιδευτώ άδικα. Συν τα έξοδα, μετάβαση και διαμονή για όσους ταξιδέψουμε από επαρχία, χρειάζεται κι από πριν γνωματεύσεις από γιατρούς που λόγω πίεσης χρόνου δεν θα προλάβει κανείς ραντεβού στα δημόσια νοσοκομεία άρα θα πληρώσει ιδιώτες. Από το να μου φύγει ένα χιλιάρικο ευρώ και να φάω απογοήτευση μετά, ας την φάω εξαρχής με τους προσωρινούς πίνακες να τελειώνουμε.
Επισκέπτης

Εκεί στους 1500-2000 θα καλέσουν να έχουν μπακ απ να μη ξανά στήνονται επιτροπές μετά για άλλους επιλαχόντες! Όσοι με το καλό λάβουμε ι μέιλ για δικαιολογητικά είμαστε με το ένα πόδι μέσα. Μένουν τα αθληματα που όπως είπε ένας φίλος από πάνω θα πέσει πέλεκυς
Polemistis77

Δημοσίευση από Polemistis77 »

Σιγά μη πέσει πέλεκυς στα αθλήματα, σκορποχωρι θα είναι.
Μόνο γυναίκες θα πελεκυσουν για να μην γεμίσει γυναίκες.
DIMITRA91
Λοχίας
Λοχίας

Polemistis77 έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 10:25 pm Σιγά μη πέσει πέλεκυς στα αθλήματα, σκορποχωρι θα είναι.
Μόνο γυναίκες θα πελεκυσουν για να μην γεμίσει γυναίκες.
Δεν νομίζω ότι δεν θέλουν τις γυναίκες απλά όντως οι περισσότερες γυναίκες δεν μπορούν να βγάλουν τα αθλήματα. Είχε δώσει η αδερφή μου για αστυφυλάκων πριν λίγα χρόνια κι όντως ειδικά στο 1000αρι 1 στις 10 έπιασε τον χρόνο, κρατούσα κι εγώ χρονόμετρο και ήταν αντικειμενικοί.
Βέβαια δεν ξέρω αν εννοείς ότι στα αθλήματα κάνουν τα στραβά μάτια στους άντρες. Η αδερφή μου έδινε μόνο με κοπέλες οπότε για τους άνδρες δεν γνωρίζω.
Επισκέπτης

Και το χιλιάρι κουτσα στραβά να βγάλουν κόβονται σφαίρα. Ζήτημα να μπουν 40-50! Όπως κ να έχει αυστηροί θα είναι πάλι στα αθληματα όσοι δεν το έχετε αρχίστε
FF24
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από FF24 »

ΔΕ επικουρικό 870 μόρια, θέση σε ειδική κατηγορία με άτομα που έχουν άνθρωπο με 67% αναπηρία και έχοντας βάλει 9 φρουρές προτίμησης, πιστεύετε έχω ελπίδες?
Malesis321

Δημοσίευση από Malesis321 »

FF24 έγραψε: Τρί Οκτ 24, 2023 12:11 am ΔΕ επικουρικό 870 μόρια, θέση σε ειδική κατηγορία με άτομα που έχουν άνθρωπο με 67% αναπηρία και έχοντας βάλει 9 φρουρές προτίμησης, πιστεύετε έχω ελπίδες;
Να υποθέσω με εμπ τα μόρια που είπες; Έχεις αρκετές ελπιδες.
DIMITRA91
Λοχίας
Λοχίας

Παιδιά να σας ρωτήσω κάτι γιατί πήρα στο ΑΣΕΠ και δεν ήξεραν να μου απαντήσουν. Η προκήρυξη λέει ότι προτάσσονται όσοι έχουν εντοπιότητα για τις θέσεις με εντοπιότητα ανεξαρτήτως μορίων. Δηλαδή από αυτές τις 14.500 αιτήσεις θα βρουν όλους όσους έχουν εντοπιότητα; Ή π. Χ αν καλέσουν 2.000 υποψηφίους θα προτάξουν από αυτούς όσους έχουν εντοπιότητα?
Panagouleassssss94
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Panagouleassssss94 »

DIMITRA91 έγραψε: Τρί Οκτ 24, 2023 11:01 am Παιδιά να σας ρωτήσω κάτι γιατί πήρα στο ΑΣΕΠ και δεν ήξεραν να μου απαντήσουν. Η προκήρυξη λέει ότι προτάσσονται όσοι έχουν εντοπιότητα για τις θέσεις με εντοπιότητα ανεξαρτήτως μορίων. Δηλαδή από αυτές τις 14.500 αιτήσεις θα βρουν όλους όσους έχουν εντοπιότητα; Ή π. Χ αν καλέσουν 2.000 υποψηφίους θα προτάξουν από αυτούς όσους έχουν εντοπιότητα;
Ναι όσους έχουν εντοπιότητα τους πρώτους δλδ ανάλογο της θέσης που ζητάει θα καλέσει ποσοστιαία ουσιαστικά για αυτούς π έχουν εντοπιότητα συναγωνίζονται τους συντοπίτες τους
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες