Νέα προκήρυξη για ΕΠΟΠ το 2022;

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Ren.1
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Ren.1 »

Μα και εγω αυτης της άποψης ειμαι... Να έχουμε ολη την ιδια μεταχείριση... Οσο για το ετος δίκιο εχεις αλλα καποιοι έχουν ακομα αυτες τις απόψεις. Γιαυτο ρωτησα. Πολλα εχω ακούσει
Ren.1
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Ren.1 »

Εγω προσωπικά δεν θελω να ειμαι σε γραφείο γιαυτο ρωτάω... Αλλα απο πολλους ακουω οτι τις γυναίκες τις βαζουν σε γραφεία κλπ
Άβαταρ μέλους
espapadaki
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από espapadaki »

Αρα σονι και ντε πρεπει να εχουμε πιστοποιηση σωστα; Γιατι μονο για νοσηελυτες θα με ενδιαφερε. Εχω 2 ετη προυπηρεσια Κ. Α. Αλλα δεν ειχε βγει προκηρυξη για τον εοππεπ οταν πηρα τη βεβαιωση παρακολουθησης και δε μπορουσα να δωσω χωρις αυτη... Αρα παπαλα.ΕικόναΕικόναΕικόνα
Renia25
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Renia25 »

espapadaki έγραψε:Αρα σονι και ντε πρεπει να εχουμε πιστοποιηση σωστα; Γιατι μονο για νοσηελυτες θα με ενδιαφερε. Εχω 2 ετη προυπηρεσια Κ. Α. Αλλα δεν ειχε βγει προκηρυξη για τον εοππεπ οταν πηρα τη βεβαιωση παρακολουθησης και δε μπορουσα να δωσω χωρις αυτη... Αρα παπαλα.ΕικόναΕικόναΕικόνα

https://www.militaire.gr/epop-grammatikes-gnoseis-ti-orizei-i-apofasi-ana-eidikotita-sto-polemiko-naytiko/. Εδώ βρήκα τις τροποποιήσεις ό

Που έχουν γίνει στις γραμματικές γνώσεις για το ΠΝ .

Renia25
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Renia25 »

Ren.1 έγραψε:Εγω προσωπικά δεν θελω να ειμαι σε γραφείο γιαυτο ρωτάω... Αλλα απο πολλους ακουω οτι τις γυναίκες τις βαζουν σε γραφεία κλπ

Χωρίς να υπηρετώ κάπου πιστεύω ότι αυτό έχει αλλάξει και κάνεις ότι αντιστοιχεί στην ειδικότητα σου

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από D.Y.K »

Οι γυναίκες έχουν ευνοϊκότερη μεταχείριση. Τους λόγους θα τους ανακαλύψετε όταν με το καλό εισέλθετε στην υπηρεσία όσοι με το καλό, χωρίς να θέλω να επεκταθώ. Σε πρώτο χρόνο ο στόχος είναι να περάσετε. Τα υπόλοιπα εν καιρώ.
Άβαταρ μέλους
espapadaki

Δημοσίευση από espapadaki »

Renia25 έγραψε:
espapadaki έγραψε:Αρα σονι και ντε πρεπει να εχουμε πιστοποιηση σωστα; Γιατι μονο για νοσηλευτες θα με ενδιαφερε. Εχω 2 ετη προυπηρεσια Κ. Α. Αλλα δεν ειχε βγει προκηρυξη για τον εοππεπ οταν πηρα τη βεβαιωση παρακολουθησης και δε μπορουσα να δωσω χωρις αυτη... Αρα παπαλα.ΕικόναΕικόναΕικόνα

https://www.militaire.gr/epop-grammatikes-gnoseis-ti-orizei-i-apofasi-ana-eidikotita-sto-polemiko-naytiko/. Εδώ βρήκα τις τροποποιήσεις ό

Που έχουν γίνει στις γραμματικές γνώσεις για το ΠΝ.

παλι τα ιδια βλεπω γραφει... Η πιστοποιηση η τει/αει βεβαιωση παρακολουθησης πουθενα... Ευχαριστω πολυ παντως :)

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από D.Y.K »

Αντιγράφω από το εν λόγω ΦΕΚ για τις ειδικότητες 62,63,64,65 και το οποίο είναι ξεκάθαρο:

β. Δίπλωμα επαγγελματικής ειδικότητας, εκπαίδευσης και κατάρτισης, επιπέδου 5,ή βεβαίωση επαγγελματικής κατάρτισης ΙΕΚ μπλα μπλα μπλα...

Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Navy »

Υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια όσον αφορά το θεσμό των ΕΠΟΠ για το ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ. Ας ελπίσουμε ότι τα πραγματα θα βελτιώθουν.
Άβαταρ μέλους
Hulk1999
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Hulk1999 »

Κάτσε να μπούμε και βλέπουμε για σύνταξη.
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Navy »

Εννοείται, φίλε μου αλλά δεν παυει ως τώρα να υπάρχει θέμα. Ας ελπίσουμε ότι οι ιθύνοντες θα μεριμνησουν.
Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: ΕΦ

Δημοσίευση από Coyote »

Γνωριζει καποιος πληροφοριακα για το νομικο σωμα λεπτομερειες, προυποθεσεις;
Άβαταρ μέλους
TRK
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από TRK »

Navy όλα θα φανούν σε λίγο καιρό που η πρώτη σειρά θεωρητικά θα βγει στην σύνταξη (όσοι είναι στο όριο των 50 δλδ) αλλά δε βλέπω φως στο τούνελ με το συνταξιοδοτικο, ο ένας πετάει το μπαλάκι στον άλλο.
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Navy »

TRK έγραψε:Navy όλα θα φανούν σε λίγο καιρό που η πρώτη σειρά θεωρητικά θα βγει στην σύνταξη (όσοι είναι στο όριο των 50 δλδ) αλλά δε βλέπω φως στο τούνελ με το συνταξιοδοτικο, ο ένας πετάει το μπαλάκι στον άλλο.
ΔΥΣΤΥΧΩς,TRK. Για να δουμε, το θέμα είναι οι ΕΠΟΠ να μην καταλήξουν με συντάξεις εξαθλίωσης.

vagg34
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από vagg34 »

Καλησπέρα παιδια! Ξερετε αν υπαρχουν ειδικότητες για ΠΑ η ΣΞ που να ειναι μονιμα για Αθηνα; Εκτος απο τραυματιοφορέας για την ΠΑ που το ξερω...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: NikhtasK και 4 επισκέπτες