Αποτελέσματα Συνοριοφυλάκων (2020)
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 111
Αλλα να μου πεις δεν ειναι το ίδιο Σ. Φ στην αθηνα με το να εισαι στον έβρο! Όπως κ το αντίστοιχο με τους Ε. Φ. Αλλα αυτοί ειναι χειρότερα πιστευω στην αθηνα
Σ. Φ Αθήνα= χοτ σποτ είσοδο- βολτα στην Γλυφάδα Σ. Φ Έβρο = περιπολία σε βουνά βάλτους χωράφια λαθρομετανάστες
Σ. Φ νησιά = χοτ σποτ είσοδο και περιπολία στο νησί
Σύμβαση 1 χρόνο για 5 χρόνια π. Χ αν θέλουν σε διώχνουν και στον πρώτο χρόνο
Από την άλλη
Ε. Φ Αθήνα = Δίας-κριπτον χ
Μόνιμη δουλειά 8 χρόνια πάνω σε μηχανάκι π. Χ αν πριν ησουν νταλιβερας και περάσεις ε. Φ είναι το ιδιο πράγμα και όσο αφορά πόσο επικίνδυνο είναι να είσαι σε 2 ρόδες και σε οτι περιστατικό υπάρχει με το που έρθει σήμα στον ασύρματο πρώτο παει το μηχανάκι Αθήνα είναι η άμεση δράση έχει μόνο ι. Χ τι να κάνουμε...
Σ. Φ νησιά = χοτ σποτ είσοδο και περιπολία στο νησί
Σύμβαση 1 χρόνο για 5 χρόνια π. Χ αν θέλουν σε διώχνουν και στον πρώτο χρόνο
Από την άλλη
Ε. Φ Αθήνα = Δίας-κριπτον χ
Μόνιμη δουλειά 8 χρόνια πάνω σε μηχανάκι π. Χ αν πριν ησουν νταλιβερας και περάσεις ε. Φ είναι το ιδιο πράγμα και όσο αφορά πόσο επικίνδυνο είναι να είσαι σε 2 ρόδες και σε οτι περιστατικό υπάρχει με το που έρθει σήμα στον ασύρματο πρώτο παει το μηχανάκι Αθήνα είναι η άμεση δράση έχει μόνο ι. Χ τι να κάνουμε...
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 18
Η mariaeleni ειναι αρσενικου γενους και παλιο μελος εδω μεσα, που δε το πιανει αλλο η ηλικια να περιμενει για εφ οποτε χωθηκε ΣΦ να κανει τη φιλππινεζα των λαθρο! Ετσι ψυχανεμιζομαι!
O border είναι ή Police ή Maria... Τώρα γτ το κάνει αυτό δικό του θέμα. Φρουρε 97 κάποιος πρέπει να τν κάνει και αυτή τν δουλειά.
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 162
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 149
Καλημέρα παιδιά. Τι θα γίνει με τα αποτελέσματα; Θα κλείσει καμία Αθήνα και μας βλέπω πκε από Ιανουάριο.
Βλέπουμε παιδιά και εγω φοβάμαι αμα κλείσει παμε Θεσσαλονίκη σιγα
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 162
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 74
Λέτε μέχρι Παρασκευή να βγουν;
Αυτό ελπίζουμε!
Παιδιά τους συνοριοφύλακες ορισμένου χρόνου λογικά θα τους κάνουν μόνιμους μετά τη 5 ετια, όσοι μπήκαν 1999-2000 θα έχουν σε λίγα χρόνια δικαίωμα συνταξιοδοτησεις και είναι πολλοι πιστεψε με.
Ο χρόνος δεν περναει, οι στιγμές περνανε.
Έχει ΔΜΣ στους συνοριοφύλακες και αν ναι; Εγώ που είμαι αθλητής άρσης βαρών λόγω μυικοτητας είμαι παραπάνω στο ΔΜΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ
-
Φίλε μου αν δεν φαίνεσαι υπερβολικά εύσωμος δεν θα έχεις θέμα. Και εγώ κάνω παλαιστικο άθλημα. Νομίζω κόβουν όσους είναι εξαιρετικά ευσωμους το λέω ευγενικά.
Φιλαράκι όχι να το παίξω αλλά είναι 1.80 94 κιλά με κοιλιακούς έξω λόγω αθλήματος
-
Και εγώ κάπου εκεί είμαι λίγο παρακάτω στα κιλά. Εδώ έχουν περάσει άλλοι και άλλοι που έχω δει και σε φώτο ορκομωσιας μην τρελαθούμε. Μια χαρά θα είσαι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες