Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης

- Posts in topic: 41
Υποβάλλεις παραίτηση, και δηλώνεις κανονικά για ΕΦ. Ενα χρόνο δεσμεύεσαι να μείνεις στην υπηρεσία, αν θες να φύγεις νωρίτερα θα υπάρχει κάποιο μικρό πρόστιμο.
Τα κενά που θα δημιουργηθούν θα καλύπτονται από επιλαχόντες, οι οποίοι ισχύουν για 5 χρόνια. Το λέει στο πρώτο φεκ που είχε βγει για τους συμβασιούχους ΣΦ.
Τα κενά που θα δημιουργηθούν θα καλύπτονται από επιλαχόντες, οι οποίοι ισχύουν για 5 χρόνια. Το λέει στο πρώτο φεκ που είχε βγει για τους συμβασιούχους ΣΦ.
Λευτερη εγω πιστευω οτι αν υπαρχουν αναγκες και αν στη κυβερνηση ειναι η Νεα Δημοκρατια.. μπορει μετα απο την 5ετια να τους απορροφησει ως ειδικους φρουρους! Δε πιστευω οτι μετα απο 5 χρονια υπηρεσιας θα τους διωξει ετσι απλα! Απλα μια υποθεση κανω!
ναι αδερφέ μουLefterios έγραψε:αξιζει το ρισκο , τι πιστεύεις εσυ police;
θα τους κάνει μόνιμους εγώ πιστεύω, θα αναζητήσει και ψήφους προεκλογικά 😉Ranger94 έγραψε:Λευτερη εγω πιστευω οτι αν υπαρχουν αναγκες και αν στη κυβερνηση ειναι η Νεα Δημοκρατια.. μπορει μετα απο την 5ετια να τους απορροφησει ως ειδικους φρουρους!
Δε πιστευω οτι μετα απο 5 χρονια υπηρεσιας θα τους διωξει ετσι απλα! Απλα μια υποθεση κανω!
Ισχυει δε νομιζω ετσι απλα να τους διωξει! Ειδικα για ψηφοθηρικους λογους!
-
Lefterios
μακάρι παιδιά και εγώ αυτό πιστεύω άντε να δούμε..
- TB
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 90
Για την νεα προκηρυξη Συνοριοφυλακων στην Αθηνα ειστε σιγουροι οτι θα μπορουν να κανουν ολοι αιτηση η μονο ο νομός Αττικης; Γιατι οι συνοριακοι φυλακες προσλαμβανονται απο υποψηφιους της περιφερειας. Λογικο ειναι να μην εχει εντοπιοτητα σε αυτην την προκηρυξη γιατι η Αττικη ειναι μια περιφερεια απο μόνη της.
Αυτο δε το ξερουμε ακομα, θα φανει! Καλυτερα να μπορουν μονο οι Αθηναιοι να κανουν!
Παίδες έχω ρωτήσει ξανά αν με 2390 μόρια στην Α κατηγορία για Λέσβο κάποιος έμπειρος θεωρεί ότι έχω πιθανότητες αλλά δε βλέπω απάντηση και γενικά βλέπω ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερη κινητικότητα ως προς αυτή την προκήρυξη.. γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω ; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και συγγνώμη αν επαναλαμβάνομαι αλλά το άγχος όσο πλησιάζει ο καιρός ολοένα και αυξανεται
-
StefanosPap
- Δεκανέας - Έφεδρος

- Posts in topic: 20
Police ανέφερες πιο πάνω ότι έγιναν 1400 αιτήσεις για την προκήρυξη των 400 συνοριοφυλάκων στον Έβρο, ισχύει όντως κάτι τέτοιο και αν ναι ποια είναι η πηγή σου;
kampjonh στη Λεσβο παιρνει 240 ατομα. Εγω θεωρω οτι μπαινεις με αυτα τα μορια, δε νομιζω οτι θα βρεθουν 240 ατομα με περισσοτερα μορια απο σενα ωστε να μεινεις απεξω. Τα πολλα μορια εφυγαν με του Ε. Φ! Γνωμη μου...
Και εγώ αυτό πιστεύω ότι τα πολλά μόρια τα απορρόφησαν οι Ε. Φ.. Ωστόσο έχω 2390 με τα μόρια της εντοπίοτητας μέσα και επειδή όσο να ναι το έχω άγχος ήθελα και μια τρίτη γνώμη.. σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου !
αδερφέ μου, πάνω κάτω τόσες είναι, ο θείος μ είναι στην διεύθυνση στην Αλεξανδρούπολη...StefanosPap έγραψε:Police ανέφερες πιο πάνω ότι έγιναν 1400 αιτήσεις για την προκήρυξη των 400 συνοριοφυλάκων στον Έβρο, ισχύει όντως κάτι τέτοιο και αν ναι ποια είναι η πηγή σου;
Επιβεβαιωθηκα και από το policenet
-
Aston Martin 013
Εχω 1400 το ξερω οτι ειναι λιγα αλλα λετε να γινουν λιγες αιτησεις;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 18 επισκέπτες