Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Boost

Δημοσίευση από Boost »

Παιδια αν ειμαι οριακα στο μηκις λετε να με κοψουν; πιστευετε θα ειναι ελαστικοι στα Πκε; κανενα τροπο για αρχαριους να περασουν το μηκος ;
driver
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από driver »

Καλησπερα σημερα πηγα σε γνωστο μου προπονητη και εκανα ενα τεστακι ολα. Το θεμα δεν ειναι ποσο τα πας μεμονομενα αλλα σαν συνολο πχ αμα ξεκινησει με 100ρι καλο ειναι αμα μπορεις να το κανεις 14 και οχι 12 για να μην καεις μετα. Τωρα υψος μηκος σφαιρα δεν ειναι κατι ιδιαιτερα ολοι τα περναμε. Τωρα στο 1000 δεν εχει σημασια αμα το κανεις 3.20 η 3.40 πρεπει να το κανεις σταθερα και με ασφαλεια σε εναν ρυθμο παντα πχ 3.50 με 3.55 αλλα ανετοτατα οχι απλα ανετα. Ειναι θεμα διαχειρισης δεν θα παμε να αποδειξουμε οτι ημαστε αθλητες οποτε οχι υπερβολες απλα να εχουμε τα ορια ανετα.
Άβαταρ μέλους
Pezonauths 575
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Pezonauths 575 »

Driver 3:40 δε θα κοπεί; Ξέρετε κανένα βιβλίο με καλά ψυχοτεχνικα;
Άβαταρ μέλους
Pezonauths 575
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Pezonauths 575 »

4:20 με 4:40 θα εννοείς
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 152

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Παιδια ποτε λετε να ξεκινήσουν τα πκε ;22 ;23;
driver
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από driver »

Οχι 3.20 με 3.40 εννοω ακομα και να το κανεις εκει δεν εχεις λογο να ρισκαρεις να το πας τοσο. Το θεμα ειναι να εισαι στο 3.50 με 3.55 και να σου φαινεται περιπατος.
Άβαταρ μέλους
Spik
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Spik »

driver έγραψε:Καλησπερα σημερα πηγα σε γνωστο μου προπονητη και εκανα ενα τεστακι ολα. Το θεμα δεν ειναι ποσο τα πας μεμονομενα αλλα σαν συνολο πχ αμα ξεκινησει με 100ρι καλο ειναι αμα μπορεις να το κανεις 14 και οχι 12 για να μην καεις μετα. Τωρα υψος μηκος σφαιρα δεν ειναι κατι ιδιαιτερα ολοι τα περναμε. Τωρα στο 1000 δεν εχει σημασια αμα το κανεις 3.20 η 3.40 πρεπει να το κανεις σταθερα και με ασφαλεια σε εναν ρυθμο παντα πχ 3.50 με 3.55 αλλα ανετοτατα οχι απλα ανετα. Ειναι θεμα διαχειρισης δεν θα παμε να αποδειξουμε οτι ημαστε αθλητες οποτε οχι υπερβολες απλα να εχουμε τα ορια ανετα.

Έχεις δίκιο αλλά φαντάσου να πας να κάνεις το 100αρι λίγο πιο χαλαρά και να κοπείς για 1 δευτερόλεπτο ξέρω γω... Δεν νομίζω να το ρισκάρουν πολλοί, όλοι θα τρέξουν με όλη τους την δύναμη νομίζω.

Opel-gtc
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Opel-gtc »

Ταα αθληματα παν με την σειρα 1 χιλιαρι 2 100αρι 3 αλμα εις ύψος 4 αλμα εις μήκος 5 σφαίρα
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από wolver »

Και στα 4 λεπτά να βγαίνει το χιλιαρι είναι πολύ καλά. μην λέτε ότι πρέπει να βγεί σε 3.40- 3.50 γιατί είναι αρκετά δύσκολο για πολλούς. Για να γνωρίζετετ πρώτα το Χίλαρι θα δώσουμε και μετά τα υπόλοιπα!
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 232

Δημοσίευση από Slade7 »

Opel-gtc έγραψε:Ταα αθληματα παν με την σειρα 1 χιλιαρι 2 100αρι 3 αλμα εις ύψος 4 αλμα εις μήκος 5 σφαίρα

Όχι δεν πάνε με την σειρά μας χωρίζουν σε γκρουπ 20 ατόμων και το κάθε γκρουπ ξεκινάει από κάτι και πάει κυκλικά ωστόσο δεν ξέρει κανείς την σειρά

Άβαταρ μέλους
Spik
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Spik »

wolver έγραψε:Και στα 4 λεπτά να βγαίνει το χιλιαρι είναι πολύ καλά. Μην λέτε ότι πρέπει να βγεί σε 3.40- 3.50 γιατί είναι αρκετά δύσκολο για πολλούς. Για να γνωρίζετετ πρώτα το Χίλαρι θα δώσουμε και μετά τα υπόλοιπα!

Πάλι καλά που είναι πρώτο το χιλιάρι. Γνωρίζεις άμα το 100ρι είναι στο τέλος; Έτσι θα ήταν το ιδανικό.

Opel-gtc
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Opel-gtc »

Slade7 έγραψε:
Opel-gtc έγραψε:Ταα αθληματα παν με την σειρα 1 χιλιαρι 2 100αρι 3 αλμα εις ύψος 4 αλμα εις μήκος 5 σφαίρα

Όχι δεν πάνε με την σειρά μας χωρίζουν σε γκρουπ 20 ατόμων και το κάθε γκρουπ ξεκινάει από κάτι και πάει κυκλικά ωστόσο δεν ξέρει κανείς την σειρά

Εγω ετσι τα θυμαμαι τουλαχιστον θυμαμαι οτι χωριζομαστεε σε γκρουπ οπως λες και ξεκιναμε το χιλιαρι και μετα οπω τα εγραψα τωρα αν τα αλαξουν αν κανω λαθος συγχωρεστε με αλλα ετσι τα θυμαμαι πριν δεκα χρονια θα με πεις ειναι και δεκα χρονια πριν...

PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 106

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

Καλημερα παλικαρια. Αντε τελευταια βδομαδα προπονησεων... Να ειμαστε καλα και να τελιωνουμε με επιτυχια ολοι μας. Καλη κυριακη και η παναγια μαζι μας
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 232

Δημοσίευση από Slade7 »

Opel-gtc έγραψε:Εγω ετσι τα θυμαμαι τουλαχιστον θυμαμαι οτι χωριζομαστεε σε γκρουπ οπως λες και ξεκιναμε το χιλιαρι και μετα οπω τα εγραψα τωρα αν τα αλαξουν αν κανω λαθος συγχωρεστε με αλλα ετσι τα θυμαμαι πριν δεκα χρονια θα με πεις ειναι και δεκα χρονια πριν...
Καλά παίζεται απλά το 2011 ήταν όπως στο έγραψε τους χώριζαν σε 20αδες και ξεκίνησαν από κάτι και πήγαινε κυκλικά περίπου 10 15 λεπτά αναμονή είχε από την μια δοκιμασία στην άλλη θα δούμε

ΕΦ ΑΞΙΩΜ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από ΕΦ ΑΞΙΩΜ »

Slade7 έγραψε:
Opel-gtc έγραψε:Εγω ετσι τα θυμαμαι τουλαχιστον θυμαμαι οτι χωριζομαστεε σε γκρουπ οπως λες και ξεκιναμε το χιλιαρι και μετα οπω τα εγραψα τωρα αν τα αλαξουν αν κανω λαθος συγχωρεστε με αλλα ετσι τα θυμαμαι πριν δεκα χρονια θα με πεις ειναι και δεκα χρονια πριν...
Καλά παίζεται απλά το 2011 ήταν όπως στο έγραψε τους χώριζαν σε 20αδες και ξεκίνησαν από κάτι και πήγαινε κυκλικά περίπου 10 15 λεπτά αναμονή είχε από την μια δοκιμασία στην άλλη θα δούμε

Κ εγω νομιζω κυκλικά παει.. ανάλογα Ε ποιο γκρουπ θα είσαι εγω το 10 έδωσα 1000 μήκος σφαίρα μήκος κ 100αρι
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες