Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
Παιδια αν ειμαι οριακα στο μηκις λετε να με κοψουν; πιστευετε θα ειναι ελαστικοι στα Πκε; κανενα τροπο για αρχαριους να περασουν το μηκος ;
Καλησπερα σημερα πηγα σε γνωστο μου προπονητη και εκανα ενα τεστακι ολα. Το θεμα δεν ειναι ποσο τα πας μεμονομενα αλλα σαν συνολο πχ αμα ξεκινησει με 100ρι καλο ειναι αμα μπορεις να το κανεις 14 και οχι 12 για να μην καεις μετα. Τωρα υψος μηκος σφαιρα δεν ειναι κατι ιδιαιτερα ολοι τα περναμε. Τωρα στο 1000 δεν εχει σημασια αμα το κανεις 3.20 η 3.40 πρεπει να το κανεις σταθερα και με ασφαλεια σε εναν ρυθμο παντα πχ 3.50 με 3.55 αλλα ανετοτατα οχι απλα ανετα. Ειναι θεμα διαχειρισης δεν θα παμε να αποδειξουμε οτι ημαστε αθλητες οποτε οχι υπερβολες απλα να εχουμε τα ορια ανετα.
- Pezonauths 575
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 8
Driver 3:40 δε θα κοπεί; Ξέρετε κανένα βιβλίο με καλά ψυχοτεχνικα;
- Pezonauths 575
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 8
4:20 με 4:40 θα εννοείς
Παιδια ποτε λετε να ξεκινήσουν τα πκε ;22 ;23;
Οχι 3.20 με 3.40 εννοω ακομα και να το κανεις εκει δεν εχεις λογο να ρισκαρεις να το πας τοσο. Το θεμα ειναι να εισαι στο 3.50 με 3.55 και να σου φαινεται περιπατος.
driver έγραψε:Καλησπερα σημερα πηγα σε γνωστο μου προπονητη και εκανα ενα τεστακι ολα. Το θεμα δεν ειναι ποσο τα πας μεμονομενα αλλα σαν συνολο πχ αμα ξεκινησει με 100ρι καλο ειναι αμα μπορεις να το κανεις 14 και οχι 12 για να μην καεις μετα. Τωρα υψος μηκος σφαιρα δεν ειναι κατι ιδιαιτερα ολοι τα περναμε. Τωρα στο 1000 δεν εχει σημασια αμα το κανεις 3.20 η 3.40 πρεπει να το κανεις σταθερα και με ασφαλεια σε εναν ρυθμο παντα πχ 3.50 με 3.55 αλλα ανετοτατα οχι απλα ανετα. Ειναι θεμα διαχειρισης δεν θα παμε να αποδειξουμε οτι ημαστε αθλητες οποτε οχι υπερβολες απλα να εχουμε τα ορια ανετα.
Έχεις δίκιο αλλά φαντάσου να πας να κάνεις το 100αρι λίγο πιο χαλαρά και να κοπείς για 1 δευτερόλεπτο ξέρω γω... Δεν νομίζω να το ρισκάρουν πολλοί, όλοι θα τρέξουν με όλη τους την δύναμη νομίζω.
Ταα αθληματα παν με την σειρα 1 χιλιαρι 2 100αρι 3 αλμα εις ύψος 4 αλμα εις μήκος 5 σφαίρα
Και στα 4 λεπτά να βγαίνει το χιλιαρι είναι πολύ καλά. μην λέτε ότι πρέπει να βγεί σε 3.40- 3.50 γιατί είναι αρκετά δύσκολο για πολλούς. Για να γνωρίζετετ πρώτα το Χίλαρι θα δώσουμε και μετά τα υπόλοιπα!
Opel-gtc έγραψε:Ταα αθληματα παν με την σειρα 1 χιλιαρι 2 100αρι 3 αλμα εις ύψος 4 αλμα εις μήκος 5 σφαίρα
Όχι δεν πάνε με την σειρά μας χωρίζουν σε γκρουπ 20 ατόμων και το κάθε γκρουπ ξεκινάει από κάτι και πάει κυκλικά ωστόσο δεν ξέρει κανείς την σειρά
wolver έγραψε:Και στα 4 λεπτά να βγαίνει το χιλιαρι είναι πολύ καλά. Μην λέτε ότι πρέπει να βγεί σε 3.40- 3.50 γιατί είναι αρκετά δύσκολο για πολλούς. Για να γνωρίζετετ πρώτα το Χίλαρι θα δώσουμε και μετά τα υπόλοιπα!
Πάλι καλά που είναι πρώτο το χιλιάρι. Γνωρίζεις άμα το 100ρι είναι στο τέλος; Έτσι θα ήταν το ιδανικό.
Εγω ετσι τα θυμαμαι τουλαχιστον θυμαμαι οτι χωριζομαστεε σε γκρουπ οπως λες και ξεκιναμε το χιλιαρι και μετα οπω τα εγραψα τωρα αν τα αλαξουν αν κανω λαθος συγχωρεστε με αλλα ετσι τα θυμαμαι πριν δεκα χρονια θα με πεις ειναι και δεκα χρονια πριν...Slade7 έγραψε:Opel-gtc έγραψε:Ταα αθληματα παν με την σειρα 1 χιλιαρι 2 100αρι 3 αλμα εις ύψος 4 αλμα εις μήκος 5 σφαίρα
Όχι δεν πάνε με την σειρά μας χωρίζουν σε γκρουπ 20 ατόμων και το κάθε γκρουπ ξεκινάει από κάτι και πάει κυκλικά ωστόσο δεν ξέρει κανείς την σειρά
Καλημερα παλικαρια. Αντε τελευταια βδομαδα προπονησεων... Να ειμαστε καλα και να τελιωνουμε με επιτυχια ολοι μας. Καλη κυριακη και η παναγια μαζι μας
Καλά παίζεται απλά το 2011 ήταν όπως στο έγραψε τους χώριζαν σε 20αδες και ξεκίνησαν από κάτι και πήγαινε κυκλικά περίπου 10 15 λεπτά αναμονή είχε από την μια δοκιμασία στην άλλη θα δούμεOpel-gtc έγραψε:Εγω ετσι τα θυμαμαι τουλαχιστον θυμαμαι οτι χωριζομαστεε σε γκρουπ οπως λες και ξεκιναμε το χιλιαρι και μετα οπω τα εγραψα τωρα αν τα αλαξουν αν κανω λαθος συγχωρεστε με αλλα ετσι τα θυμαμαι πριν δεκα χρονια θα με πεις ειναι και δεκα χρονια πριν...
Κ εγω νομιζω κυκλικά παει.. ανάλογα Ε ποιο γκρουπ θα είσαι εγω το 10 έδωσα 1000 μήκος σφαίρα μήκος κ 100αριSlade7 έγραψε:Καλά παίζεται απλά το 2011 ήταν όπως στο έγραψε τους χώριζαν σε 20αδες και ξεκίνησαν από κάτι και πήγαινε κυκλικά περίπου 10 15 λεπτά αναμονή είχε από την μια δοκιμασία στην άλλη θα δούμεOpel-gtc έγραψε:Εγω ετσι τα θυμαμαι τουλαχιστον θυμαμαι οτι χωριζομαστεε σε γκρουπ οπως λες και ξεκιναμε το χιλιαρι και μετα οπω τα εγραψα τωρα αν τα αλαξουν αν κανω λαθος συγχωρεστε με αλλα ετσι τα θυμαμαι πριν δεκα χρονια θα με πεις ειναι και δεκα χρονια πριν...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες