Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
KatadromeasAR!
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από KatadromeasAR! »

kyriakos155 έγραψε:
Naked Snake έγραψε:Ρε μάγκες! Σοβαρευτείτε επιτέλους δηλαδή! Η βάση θα είναι τουλάχιστον 2700 για τον απλουστατο λογο οτι περασαν 8 χρόνια απο το 2011 και εχουν μαζευτει ενα καρο σειρες απο τοτε! Οι αιτησεις ειναι επισης 19.000 και οχι 9.000 οπως τοτε. Κατι ακομα ειναι οτι το επιπεδο πλεον εχει ανεβει! Παρτε το χαμπαρι! Περασε σχεδον μια 10ετια απο τοτε και οι υποοψηφιοι πλεον δεν αστειευονται! Ηταν αρκετα ολα αυτα τα χρονια για να μαζεψουν πτυχια και διπλωματα. Επισης απο το 2011 μεχρι φετος, εχουν μαζευτει 400 Εφεδροι ειδικων δυναμεων που σιγουρα εχουν και τα διπλωματα οδηγησης.400 εφεδροι εδ αν υπολογισουμε οτι παιρνει 50 καθε χρονο. Καλη επιτυχια μαγκες.

Ορθή σκέψη αλλά είσαι τρολλάκι...

Οι αιτήσεις το 11 δεν ήταν 9000 φίλε αλλά 15723, το ότι τα μορια λογικά να είναι υψηλότερα από τότε ναι αλλά μην λες αριθμούς στους οποίους δεν είσαι σίγουρος και δεν ξέρεις, κάποιοι εδώ μέσα θελουμε να μάθουμε κάποια πράγματα από άλλους που γνωρίζουν 5 πράγματα παραπάνω από μας θα σε παρακαλούσα κι εγώ όπως και όλοι μας να μην μπαινεις και γράφεις ότι θες γτ έχεις τρολαρει αρκετά και το προηγούμενο νήμα κόπηκε εάν δεν σου αρέσει απλά μην μπαινεις..
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 174

Δημοσίευση από Xanthos »

Βάση το μέγιστο 2450... Για τον απλούστατο λόγο επειδή το λέω εγώ.. με διάφορα έβαλα το πολύ.. Ίσως κ πιο λίγο να πάει!!
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Όσο για τις αιτήσεις κ τα λάθη θα τα δείτε όταν με το καλό μάθετε ακριβός τον αριθμό αιτήσεων κ τον αριθμό που θα βγουν στους πίνακες.. Εκεί θα καταλάβετε τι εννοώ
Ο. Π. Κ. Ε
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 277

Δημοσίευση από TITO »

Naked Snake έγραψε:Να ξερετε οτι δεν υπαρχει καμια περιπτωση να υπαρχουν ακυρες αιτησεις απο ατομα ανω των 28 η κατω απο 1.70 γιατι πολυ απλα αυτες οι αιτησεις δεν εγιναν ΠΟΤΕ λογω του οτι οι αστυνομικοι στα αρμοδια τμηματα τους το απαγορευσαν εξαρχης να συμμετασχουν. Οι αιτησεις ειναι οσες ειπαν 19000 περιπου γιατι θα φανει στον πινακα ρε μαγκες. μετα δηλαδη θα γραφει 10.000 και θα πουν ε μπερδευτηκαμε και λεγαμε 19000; χααααχα. Εγω ειμαι 28 Εφεδρος ειδικων δυναμεων με 2830 και το ηθελα παρα πολυ εδω και χρονια. ειναι πολλοι οι υποψηφιοι, ανεβασμενο το επιπεδο. να περιμενετε υψηλη βαση.
μπράβο φίλε μου. Είσαι τέλειος. Εσύ θα μας πας μπροστά στο νήμα αλλά και γενικα.
Άβαταρ μέλους
Spyros D.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Spyros D. »

Θανος2468 έγραψε:Μακαρι να βγει και δευτερα να τελιωσει το ανχος να αρχησει μετα για τα πκε χαχα

Πράγματι, άντε γιατί κι εγώ με το άγχος έχω φορτώσει τη διαλειματική στον Κόκορα...
Επίσης πρέπει να βρω κάπου να δω πως είμαι κομπλέ και με τα άλματα μην αγοράσω κι εγώ χώμα από κανα γύφτο να φτιάξω αυτοσχέδιο σκάμμα στο σπίτι !
Sakisemk
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Sakisemk »

Μην λέτε Κάτι για να πειτε ρε παιδες... Και γω πηρα άποψη απο 3 Αστυνομικους, που ο ενας τους ηταν και αξιωματικος που έλεγχε τις αιτησεις. Αγνωστοι μεταξυ τους και ειχαν και οι 3 την ιδια αποψη για το τι θα συμβει... Τι παει να πει; Οτι θα αρχισω να διατυμπανίζω τι και πως; Λιγη υπομονη ακομη, αυτο θελει να κανετε Μονο.
Ραμπο Θ13

Δημοσίευση από Ραμπο Θ13 »

Slade7 έγραψε:
Ραμπο Θ13 έγραψε:Παιδια το υψος ειναι πολυ αδικο που ειναι στο 1.70 ατομα με προσοντα οπως εγω που ειμαι 1.67 δεν μπορεσα ουτε τα χαρτια δεν καταθεσα. Αλλα τι να πω στο Ελλαδισταν ζουμε προκοπη δεν προκεται να δουμε. Ολα τα βυσματα παλι θα μπουν με παραπιοιμενα απολυτιρια. Οσοι μπειται παντως θα καλοπερασεται.

Αυτό αποδεικνύει ότι οι αξιωματικοί ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ να κάνουν αίτηση άτομα κάτω από 1.70 Και άτομα πάνω από 28 Όχι που μου λέγανε κάποιοι κάνουν κανονικά και τους απορρίπτει μετά ο ΑΣΕΠ αν ήταν έτσι θα μαζεύαμε 30.000 αιτήσεις

Στην Μεγαλη Βρετανια δεν εχουν ορια υψους. Εγω πρωσοπικα εχω 2700 αλλα δεν πειραζει τουλαχιστον δεν θα φαω τη χλεπα κανενος ουτε θα ειμαι η φιλιπινεζα καπιου Καραβανεα ουτε θα με καλει ο καθε τρελος που θα εχει προβλημα με το γειτονα του. Μου το λεγε αδελφος φιλου που ηταν αστυφυλακας και παραιτιθηκε.

Υ. Γ. Μετα απο αυτα που μου διηγηθηκε και δεκτο να με κανανε δεν θα πηγαινα δεν αξιζει τοση ταλαιπωρια για ενα χιλιαρικο.

Υ. Γ.2Το παιδι δεν υπερετουμε ΜΑΤ ηταν σε Α. Τ.

TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 277

Δημοσίευση από TITO »

Xanthos έγραψε:Βάση το μέγιστο 2450... Για τον απλούστατο λόγο επειδή το λέω εγώ.. με διάφορα έβαλα το πολύ.. Ίσως κ πιο λίγο να πάει!!
ο ξανθός έριξε βόμβα μεγατόνων.
Dias

Δημοσίευση από Dias »

TITO έγραψε:
Xanthos έγραψε:Βάση το μέγιστο 2450... Για τον απλούστατο λόγο επειδή το λέω εγώ.. με διάφορα έβαλα το πολύ.. Ίσως κ πιο λίγο να πάει!!
ο ξανθός έριξε βόμβα μεγατόνων.
δώσει και το λιγοτερο
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Δημοσίευση από ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ »

2240 και ελπίζω πως θα μπω το θέλω πολύ!
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 28
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Ηθελα να ξερα που μαθαινετε ολοι εσεις πληροφοιες για τη βαση?; Εγω εβαλα το διευθυντη του γραφειου μεγαλου υπουργου και δε μπορεσε να μαθει, διοτι οι υπαλληλοι εκει φοβουνται να μη διαρευσουν πληροφοριες!

Ορεστης25
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Ορεστης25 »

Μια ερωτηση.. Ειναι πολλοι οι οποιοι εχουν κανει την αιτηση τους κανονικα αλλα εχουν τατουαζ το οποιο το εχουν κρυψει με καποιο τροπο ειτε με αλοιφη ειτε δε φαινοταν λογω ρουχων, αυτοι δε θα ελεγχθουν καπου καπως?;
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Δημοσίευση από ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ »

Δεν είναι χαζοί αυτοί που τα ελέγχουν δεν θέλει σε εμφανές σημεία...
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από wolver »

Οσοι ειναι επιτυχοντες, εννοειται οτι θα ελεγχθουν στις πκε. Εκει θα γελασει και ο καθε πικραμενος, δεν θα ειναι και λιγοι αυτοι με μανικια και τατοου στον λαιμο!
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Λαιμούς μπράτσα πάπιες αγκώνες καρπούς πάνε τα τατουάζ βιτσα..
Ο. Π. Κ. Ε
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης