Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
νεος2011
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από νεος2011 »

Τι πιστευεται για τη βαση;
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από hackertom »

Δεν ξέρω γιατί αλλά τα νούμερα που είπε ο LEW σε ακόμη μια Διασταύρωση πληροφοριών που είχα σήμερα έπεσε μέσα.

Ξέρει κανείς πότε θα έχουμε τα επίσημα να τελειώνει αυτό το πανηγύρι;
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από 35M.K 310 lele »

Καλημερα ρε παιδια... Αντε να δουμε τι θα γινει και σημερα... Θα βγουν επιτελους τα τελικα αποτελεσματα η θα μας τρελανουν... ;
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
νεος2011
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από νεος2011 »

Δηλαδη 2360;
ΔΕΑ(ΕΜ)
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από ΔΕΑ(ΕΜ) »

Βαση; Πονεμενο θεμα αυτες οι βασεις!
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από 35M.K 310 lele »

Κοιτα επειδη μονο προβλεψεις μπορουμε να κανουμε κατα την δικια μου την προβλεψη μεχρι την παρασκευη θελω να πιστευω να εχουνε βγει... ! ΜΑΚΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ! Και το 2360 για την Α' ειπαμε οτι ειναι σιγουρο... Το δικο μου το βισμα στην ΓΑΔΑ το μονο που ακουσε (δν ειναι σιγουρο ομως μην παρω ατομα στο κεφαλι μου περι αποφυγης παρεξηγησεων) ειναι για την Β' το 2680... Αλλα ξαναλεω ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ... Εικόνα
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
χρηστος

Δημοσίευση από χρηστος »

Παιδια μιλησα πριν λιγο με σεφεεα και μου ειπαν οτι θα βγουν σημερα αυριο μεχρι τις 10 του μηνα... Αυτη ακριβως ηταν η απαντηση τους... Τα συμπερασματα δικα σας... Καλη επιτυχια σε ολους!
ΕΦ.ΑΝΘ\ΛΓΟΣ

Δημοσίευση από ΕΦ.ΑΝΘ\ΛΓΟΣ »

Καλησπερα γνωριζει κανει ποτε θα εχουμε τα αποτελεσματα περασε ενας μηνας να περιμενουμε απο μερα σε μερα και μαζευω 2030 περναω ξερετε...

ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Ρε παιδες τα βυσματα δεν μπορουν να συνενωηθουν να λενε μια βάση όλοι μαζι;
Καραϊσκάκης

Δημοσίευση από Καραϊσκάκης »

Χαίρετε πρωτοπαλίκαρα! Εδώ στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης για τους παλαιούς.

Όπως προείπα οι πίνακες έχουν δοθεί στην αρμόδια υπηρεσία πληροφορικής, ώστε να καταχωρηθούν και να ανακοινωθούν στο internet, πιθανόν έως το βράδυ. Φίλε LEW, ναί, εκπαιδευτικός έχω τελειώσει, όμως δεν μπορώ να βλέπω τα προσωπικά μηνύματα που μου στέλνεις λόγω διαγραφής.

Με αποσύνδεσαν απ'το forum και γράφω πλέον ως πολίτης... Φίλε ΣΙΜΕΩΝ υπομονή έως το βράδυ θα έχει τελειώσει το παραμύθι. Οι βάσεις είναι οι εξείς: Α' κατηγορία 2360 μόρια και Β' κατηγορία 2645 μόρια κατά 99,99%

Άβαταρ μέλους
darkwolf8
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από darkwolf8 »

Ποπο εχει πλακα αυτη η ιστορια!
dim 35 mk
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από dim 35 mk »

Γεια σας και απο μενα! Ειμαι καινουργιος στο φορουμ. Ηθελα να ρωτησω αν και σε περιπτωση με παρουν στο σωμα μετα η εκπαιδευση που γινεται; Ξερει κανεις;

L.S 1871

Δημοσίευση από L.S 1871 »

Η βαση εχουμε πει εχει κληδωσει στο 2360! Αυτο μου απαντησαν κ την ωρα που τραβαγα τον κληρο (αν διαβαζει το παιδι που ειμασταν μαζι θα καταλαβει κ ποιος ειμαι). Τωρα γιατι απαντησαν σε μενα κ σε αλλους οχι δεν ξερω... ! Κ απο το 2360 μεχρι το 2310 (που με ενδιαφερει για επιλαχον) τα ατομα ειναι παρα μα παρα πολλα! Και αυτο το συμπερανα απο την κληρωση! Απο την στιγμη που μπηκε ατομο με 2360 φωναξαν πανω απο 100 ονοματα... Μεχρι να φωναξουν εμενα! Οποτε 100 που φωναξαν κ αλλοι τοσοι που ισως δεν ισοβαθμουσαν, πιστευω πως εγω προσωπικα δεν εχω ελπιδες! Αλλα δεν παυω να ελπιζω... !
δατς ολ... !
ΕΛΛΗΝΑΣ

Δημοσίευση από ΕΛΛΗΝΑΣ »

Ακομα δεν ανακοινωνουν τιποτα επισημα εσεις πως ξερετε τις βασεις αφου τελευταια στιγμη βγαινουν με ηλεκτρονικο τροπο. που τα ξερετε ολα εσεις; αυτο μου ειπαν απο το σεφφεα και το τμημα καταταξης πρωσοπικου του υπουργειου μην παραπληροφορειτε. σιγουρα οι βασεις δεν θα ειναι χαμηλεσ αυτο ειναι ξεκαθαρο δεν θα υπαρχουν βασεις τυπου 2250 στην α κατηγορια η 2600 στην β αυτο ξεχαστετο.για αυτην την εποχη, ειναι λιγα τα μορια. ανεξαρτητα με τα αποτελεσματα. στο σεφφεα κανουν κουβεντα για οικονομικες δυσχερειες και πιθανοτατα παγωμα. σιγουρα το κρατος εχει αναγκες απο μειωσεις οικονομικων δαπανων. πρεπει βεβαια να λαβουμε ολοι υποψιν την ανοδικη ταση της εγκληματικοτητας, που υπαρχει και ειναι αυξανομενη.η ασφαλεια για μια χωρα ειναι βασικη προυποθεση. αλλα βεβαια οταν δεν εχεις χρηματα δεν μπορεις να κανεις διαφορετικα.συμβαδιστε με την πραγματικοτητα.
Παναγιώτης Α.

Δημοσίευση από Παναγιώτης Α. »

Ενημερωτικα σας λεω πως αυτος που εχει 2360 ειναι 960ος και αυτος που εχει 2270 ειναι 1400 θεση στην καταταξη. Αυτο για τα παιδια που ρωταγαν με 2270 και 2250 τι κανουν. Σημερα θα τα βγαλουν λογικα τα αποτελεσματα. Ειναι τροματκικα τα νουμερα, δεν εχει ξαναγινει αυτο. Τα 90 μορια ειναι 400 τοσο θεσεισ...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες