Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Χαχαχα ε ναι γιατί να κάνει τη ζωή του δύσκολη τσιιιλ! Ας τους κόψει άλλος!!!
Και συγκεκριμένα μου ειπε ότι αν ήταν θα έλεγε μέσα η προκυρηξη όσοι είστε πάνω από 25 φερτε βεβαίωση σπουδών...
Mathiou1995 φιλάκια και σε σένα αγόρι μου, από όλους τους τριτεκνους που πήραν τα μόρια ανεξαρτήτου ηλικίας... Φιλάκια στα μαγουλάκια!!
Και στο γράφω εγώ που δεν έχω ανάγκη τα μόρια τριτεκνιας...
Και στο γράφω εγώ που δεν έχω ανάγκη τα μόρια τριτεκνιας...
- Mathiou1995
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 87
Και σας ξανά εξηγώ για τελευταία φορά ότι η ίδια η προκυρηξη αναφέρει τον νόμο και τον έχει θέσει σε εφαρμογή τον έχει θέσει σε ισχύ... ρωτήστε και δικηγόρο δεν θα κάτσω να το αναλύσω 1000 φορές... Εντάξει τα έχετε πάρει όλοι τα 200 μόρια παιδιά μην αγχώνεστε, χαλαρά...
- Pezonauths 575
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 41
Έχουν δικαίωμα και οι εν ενεργεία στρατιωτικοί να δώσουν; Αυτοί κύριοι είχαν επιλογή και μπήκαν τώρα είναι οι σειρά μας κύριοι..
Ρε φίλε μουρλος είσαι; δηλαδή μας λένε ψέμματα οι αξιωματικοί του Αρχηγείου; είσαι τρελός για δέσιμο κοίτα τη πάρτη σου και μην ασχολείσαι με τριτεκνους τα μόρια τα πήραμε τραβα πιες ένα καφε να ηρεμήσεις
Mathiou1995 έχεις μπει να διαβάσεις το φεκ του νόμου αυτού που επικαλείσαι,36 σελίδες είναι... Διάβασε τον και μετά τοποθετήσου δημόσια, όχι ότι έχει καμία σημασία, απλά για να μην κουράζεσαι και σπαταλας το χρόνο σου άδικα
Βρε κεφτε.. Απολυτήριο 16-17-18 κ. ο. κ νομίζεις ότι βγαίνει μόνο από τους βαθμούς που σου έβαλαν οι χαρτινοι καθηγητές σου στο σχολειο;
Παιδί που έχει δυνατό απολυτήριο επειδή υπάρχει ποσοστό βαθμού από τις Πανελλαδικές σίγουρα έχει γράψει καλά άρα λογικά θα πέρασε και σε κάποια σχολή και πιθανώς δουλεύει και στο αντικείμενο του ή έχει φύγει και στο εξωτερικό..
Μην αποπροσανατολιζετε κόσμο..
Οι Δ. Ε. Α ειδικών δυνάμεων είναι τα φαβορί της προκυρηξη με βασικό προσόν και μετά όσα παιδιά δούλεψαν σκληρά να βγάλουν χαρτιά και πιστοποιήσεις στα παρεμφερή..
Καλή τύχη σε όλους!!
Παιδί που έχει δυνατό απολυτήριο επειδή υπάρχει ποσοστό βαθμού από τις Πανελλαδικές σίγουρα έχει γράψει καλά άρα λογικά θα πέρασε και σε κάποια σχολή και πιθανώς δουλεύει και στο αντικείμενο του ή έχει φύγει και στο εξωτερικό..
Μην αποπροσανατολιζετε κόσμο..
Οι Δ. Ε. Α ειδικών δυνάμεων είναι τα φαβορί της προκυρηξη με βασικό προσόν και μετά όσα παιδιά δούλεψαν σκληρά να βγάλουν χαρτιά και πιστοποιήσεις στα παρεμφερή..
Καλή τύχη σε όλους!!
Μερικοί είστε τόσο ανιδεοι και θέλετε να τρομοκρατειτε... Ειμαι τοσο απλό και τα κάνετε τόσο δύσκολο... Τα μόρια τα παίρνουμε οι τριτεκνοι ανεξαρτήτου ηλικίας... Αν πάτε στο. Σύλλογο τρίτεκνων θα σας το πουν ξεκάθαρα... Και εσείς κάθεστε και ακούτε το. Κάθε εδώ μέσα κομπλεξικό... Φιλακια
guest έγραψε:Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Σημασια εχει να ειναι αυστηροι στα αθληματα και να μη χαριζουν ουτε ποντο, ουτε δευτερολεπτο!Εκει θα ξεκαθαρισει το τοπιο!
καλά ηρέμησε usain Bolt
ΕΣΥ ηρέμησε αν δεν μπορείς να περάσεις θα κοπείς οπός δεν θα ανεχτείς να μπει κάποιος με εάν λιγότερο μόριο γιατί να ανεχτώ εγώ να μπεις εσύ χωρίς να πιάσεις τα όρια σε εάν άθλημα
Οι Ε. Φ. ποσες μερες αδειας εχουν; Στα ποσα χρονια συνταξιοδοντουνται προωρα;
Ειμαι αποφοιτος ΤΕΙ μπορω να κανω μεταπτυχιακο εγκληματολια και να μπω σε καποια σχετικη υπηρεσια στο σωμα;
Απολυτηριο ΓΕΛ 16,57
Διπλωμα αυτοκινητου
Διπλωμα μηχανης
Αγγλικα C2
Γαλλικα Β2
2457 συνολο
Ειμαι αποφοιτος ΤΕΙ μπορω να κανω μεταπτυχιακο εγκληματολια και να μπω σε καποια σχετικη υπηρεσια στο σωμα;
Απολυτηριο ΓΕΛ 16,57
Διπλωμα αυτοκινητου
Διπλωμα μηχανης
Αγγλικα C2
Γαλλικα Β2
2457 συνολο
Operative0516 ο πρόλογος σου δεν είναι και ο ιδανικότερος... Χαρακτηρισμοι όπως "κεφτέδες, μπιφτέκια μπριαμ" τα λένε τα παιδάκια...
Εάν αναφέρεσαι σε παλαιότερη ανάρτηση μου που αναφέρει περιπτώσεις ισοβαθμιας, θα σου ξαναπώ το εξής...
Σε περίπτωση ισοβαθμιας προτεραιότητα και πλεονέκτημα έχουν οσοι εχουν υψηλό απολυτήριο και είναι στο όριο ηλικίας δλδ 27-28...
Οι Δεα Εδ έχουν πιθανότητές αλλά μόνο αυτοί που έχουν αξιοπρεπη απολυτήρια...
Αυτοι που έχουν κάτι 9 κάτι 10 κάτι 11 και 12 σε και φτάνουν 2500-2600 μόρια στην κατάταξη θα είναι τελευταίοι σε σχέση με τους άλλους που ισοβαθμούν...
Και αν η βάση κυμανθεί στα 2500 π. χ τότε θα είναι επιλαχοντες τα τρελά αυτά κομάντα...
Άσε λοιπόν το μέλλον, μάντη με την κρυστάλλινη σφαίρα και κάτσε κάνε κάναν υπολογισμό να δεις αν έχω δίκιο η όχι...
Υ. Γ Όσο αναφορά τη βάση που αναφέρω, είναι καθαρά για χάρη λόγου και δεν υποστηρίζω ότι θα κυμανθεί εκεί...
Όλα τα άλλα αν έχεις λίγο μυαλό τα βγάζεις πιστεύω...
Εάν αναφέρεσαι σε παλαιότερη ανάρτηση μου που αναφέρει περιπτώσεις ισοβαθμιας, θα σου ξαναπώ το εξής...
Σε περίπτωση ισοβαθμιας προτεραιότητα και πλεονέκτημα έχουν οσοι εχουν υψηλό απολυτήριο και είναι στο όριο ηλικίας δλδ 27-28...
Οι Δεα Εδ έχουν πιθανότητές αλλά μόνο αυτοί που έχουν αξιοπρεπη απολυτήρια...
Αυτοι που έχουν κάτι 9 κάτι 10 κάτι 11 και 12 σε και φτάνουν 2500-2600 μόρια στην κατάταξη θα είναι τελευταίοι σε σχέση με τους άλλους που ισοβαθμούν...
Και αν η βάση κυμανθεί στα 2500 π. χ τότε θα είναι επιλαχοντες τα τρελά αυτά κομάντα...
Άσε λοιπόν το μέλλον, μάντη με την κρυστάλλινη σφαίρα και κάτσε κάνε κάναν υπολογισμό να δεις αν έχω δίκιο η όχι...
Υ. Γ Όσο αναφορά τη βάση που αναφέρω, είναι καθαρά για χάρη λόγου και δεν υποστηρίζω ότι θα κυμανθεί εκεί...
Όλα τα άλλα αν έχεις λίγο μυαλό τα βγάζεις πιστεύω...
Υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει χαρτιά για την προκήρυξη ενώ είναι εν ενεργεία ΟΒΑ ειδικών δυνάμεων ; Γιατί ρωτήσαμε στ στρατολογικό της μαναδος δεν ξέρουν κάτι. Ρωτησαμε στην αστυνομία της περιοχής δεν ξέρουν ούτε αυτοί. Λενε δεν το διευκρινίζει η προκήρυξη ; Υπάρχει κάποιος που να έκανε χαρτιά ;
- Storm
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 136
Καλα operative κοιμασαι ορθιος το παιζεις και πονηρος... Δυνατο απολυτηριο 16-17 σημαινει και το να μη δωσεις καθολου πανελλαδικες αλλα μονο ενδοσχολιες με αποτελεσμα επειδη να εχεις δυνατο απολυτηριο χωρις τον κίνδυνο να πεσει ο βαθμος αμα δε γραψεις καλα στις πανελλαδικες που ειναι και σιγουρα τα θεματα 100% πιο δυσκολα απο τις ενδοσχολικες...
Ενας που κυνηγαει προκηρυξεις ΔΕ εκπαιδευσης οπως εφ, λιμςνοφυλακες κτλ γτ ξερει στις πανελλαδικες θα φαει ηττα, αμα εβγανε οπως εβγαινε η προκηρυξη καθε χρονο σχεδον πριν το 11 δεν παει να δωσει πανελλαδικες αλλα μενει μονο με τις ενδοσχολικες και εχει υψηλο απολυτηριο...
Οποτε υπαρχει και αυτη η κατηγορια και οχι μονο αυτοι που εγραψαν καλα στις πανελλαδικες και κρατησαν με τους καλους βαθμους τους το απολυτηριο ψηλα.
Το προαπαιτουμενο ειναι το απολυτηριο και η ηλικια ουσιαστικα γτ με αυτη αποκλειεσαι η οχι απο τον διαγωνισμο, οπως πανω απο αυτα τα 2 ειναι και αν εισαι εγγαμος η αγαμος...
Οποτε στις ισοβαθμιες πιαζουν ρολο πρωτα η οικογενειακή κατασταση, απολυτηριο και ηλικια...
Οι δεα ειδικων δυναμεων συμφωνα με την προκηρυξη του 11 παντα γτ μονο μ αυτη μπορεις να συγκρινεις σωνονται απο τα 1000 μορια τους γτ οι περισσοτεροι εχουν απολυτηρια χαμηλα, οι περισσοτεροι... τωρα που ειδες το δεαεδ βασικο προσον εσυ το ξερεις
Ενας που κυνηγαει προκηρυξεις ΔΕ εκπαιδευσης οπως εφ, λιμςνοφυλακες κτλ γτ ξερει στις πανελλαδικες θα φαει ηττα, αμα εβγανε οπως εβγαινε η προκηρυξη καθε χρονο σχεδον πριν το 11 δεν παει να δωσει πανελλαδικες αλλα μενει μονο με τις ενδοσχολικες και εχει υψηλο απολυτηριο...
Οποτε υπαρχει και αυτη η κατηγορια και οχι μονο αυτοι που εγραψαν καλα στις πανελλαδικες και κρατησαν με τους καλους βαθμους τους το απολυτηριο ψηλα.
Το προαπαιτουμενο ειναι το απολυτηριο και η ηλικια ουσιαστικα γτ με αυτη αποκλειεσαι η οχι απο τον διαγωνισμο, οπως πανω απο αυτα τα 2 ειναι και αν εισαι εγγαμος η αγαμος...
Οποτε στις ισοβαθμιες πιαζουν ρολο πρωτα η οικογενειακή κατασταση, απολυτηριο και ηλικια...
Οι δεα ειδικων δυναμεων συμφωνα με την προκηρυξη του 11 παντα γτ μονο μ αυτη μπορεις να συγκρινεις σωνονται απο τα 1000 μορια τους γτ οι περισσοτεροι εχουν απολυτηρια χαμηλα, οι περισσοτεροι... τωρα που ειδες το δεαεδ βασικο προσον εσυ το ξερεις
Καλα ειναι η πιπιλα με τα μορια οποιος ειναι να μπει θα μπει οσο για τις βασης ειπαρχουν απιροι παραγοντες που θα καθορισουν τη βαση
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες