Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
Η προπονηση γινεται το πρωι εποπ... Με την δροσουλα! Στις 8 το πρωι! Τετοια ωρα ειναι μεσημερι πια...
Δροσουλα; Που εισαι και εχει δροσούλα; Εδω καθε πρωι εχει καταδρομικό ΞΕΡΟ ψωφοκρυο... Μπρρρρρρρρ... 

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 62
ΑΑΑΑ Εγω κανω κανω προπονηση βραδακι με δροσουλα. Γκρρρρρ... ! Εχω φαει πολυ κρυο και βροχουλα... !
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 44
- Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
- Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ
Δεν πειραζει Εvaki προετοιμαζεσαι για το μεσα! 
δεν κολωνουν πουθενα τα commando!!

-
Tssssss... Λες να το γυρισω στα Ο. Υ. Κ Αγαπη; Με τοσα που κανω καθε μερα κ εκει θα την βγαλω την ακρη
Και ειματε πολλα τα commando Νανσυ μου οποτε ετοιμασου και εσυ.

-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 44
- Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
- Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ
Παμε πολεμοοοοοοοοο;

-
XA.XA.XA.XA.Eτοιμασουουουυ. ΟΡΜΑΜΕΕΕΕ!

Εγω 9 φευρουαριου μπαινω να κανω την θητια μου κανονικα στο μεγαλο πευκο. Αν γινει τιποτα και πεσει πανω σε αυτη την ημερομινια τα αθληματα θα τρεχω να παρω φυλλο παρειας και δεν θα προλαβαινω. Ελπιζω να μην γινει αυτο μονο. Επειδη καποιοι του πασοκ τα ξυνουν με το πατωσφτιαρο εκει μεσα θα την πληρωσουμε εμεις.
Παδια μηπως εχει δηλωσει κανεις ειδικοτητα ΟΧΟΜ (οδηγος χειριστης οχηματων μηχανηματων) ;
Δυστυχως δεν μπορουμε να κανουμε και αλλιως υπομονη, ειναι βεβαια λιγακι απαραδεχτοι αλλα αφου εχουμε αναγκη θα περιμενουμε... Τελοςπαντων στο δια ταυτα ευχομαι το γοργων και χαρην εχειν προς οφελος μας θα γυρισει η υπομονη μας τι να πω... !
Ανασταση και εγω αδελφε 9 φλεβαρη μπαινω πευκο και σκεφτομαι το ιδιο... Ειδικα αν το αργησουνε τοοσο ωστε να βγουν μετα το πεν πχ... Και να ειναι θετικα... ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ;
Θα τα πουμε μεσα φιλε!

Εγω ακουσα οτι θα ακυρωθουν οποτε ψαχνω δουλεια...
bily έγραψε:Εγω ακουσα οτι θα ακυρωθουν οποτε ψαχνω δουλεια...
ακουσες οτι θα ακυρωθουν; Απο ποιον; Εγκυρη πηγη η απο κανεναν που ειναι σε απογνωση λογω αναμονης κ απλα επειδη δεν ηξερε τι να πει;

-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 7
μην λετε οτι θελετε δεν θα ακυρωθουν. Οτον λετε ακουσα και ακουσα πια. Το λεει ενας ασχετος και το λετε. Βγηκε κανενας υπευθυνος να αναφερει επισημα κατι; Ενω ο υπουργος ειπε σε λιγες ημερες θα βγουν.bily έγραψε:Εγω ακουσα οτι θα ακυρωθουν οποτε ψαχνω δουλεια...
Περνω καθε βδομαδα τηλ αθηνα και προχθες μου ειπαν απο κει οτι ακουγεται πως θα ακυρωθουν και αν οχι οτι θα ναι σε αναμονη σιγουρα ως το πασχα. μου το παν κι αλλα ατομα που περνουν συχνα αθηνα. σιγουρα ειναι κοματικα απο πισω τοση αναμονη ελεος! δεν ελπιζω πια γιατι αυτα ειπωθηκαν απο αθηνα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης