Σχολή Αστυφυλάκων - Γενικές Πληροφορίες
Ούτε εμένα με έχουν ειδοποιήσει ακόμα για βεβαίωση (επιτυχών του 2016) και σε μια ομάδα στο φβ που έχει ανοίξει για του επιτυχόντες του 16 κανέναν δεν έχουν πάρει. Ένας νομίζω είπε ότι άμα θες να την πάρεις πρέπει να απευθυνθείς στην αστυνομική διεύθυνση (όχι τμήμα) εκεί δηλαδή που πήραμε και τη βεβαίωση ικανότητας.
Πως λεγεται η ομαδα φιλε μου;
Επιτυχοντες αστυνομικης ακαδημιας 2016
και να παρεις την βεβαιωση δεν χρησιμευει πουθενα, σαν ανεργος φαινεσαι, εκτος αν δουλευεις πουθενα.AlexG7 έγραψε:Ούτε εμένα με έχουν ειδοποιήσει ακόμα για βεβαίωση (επιτυχών του 2016) και σε μια ομάδα στο φβ που έχει ανοίξει για του επιτυχόντες του 16 κανέναν δεν έχουν πάρει. Ένας νομίζω είπε ότι άμα θες να την πάρεις πρέπει να απευθυνθείς στην αστυνομική διεύθυνση (όχι τμήμα) εκεί δηλαδή που πήραμε και τη βεβαίωση ικανότητας.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 3
Πηγα σημερα για την βεβαιωση αυτη στην αστυνομια (μολις πηγα μου ειπανε να ξανα παω Δευτερα διοτι ελειπε αυτος που ασχολουνταν με τις βεβαιωσεις) , μου ειπαν επισης οτι δεν επειγει η βεβαιωση αυτηεπιτυχων αξ. Αστ 2016
Για επιλαχοντες εχουμε κανενα νεο; Αν βγηκαν;
Ποσα μορια εχεις; Αν εχεις πανω απο 50 μορια διαφορα με τη βαση δεν εχεις ελπιδες (και πολλα λεω)
- johnny13
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 135
- Ενδιαφέροντα: Ζωγραφικη,βολτες,γυμναστικη και parkour
- Επάγγελμα: Μαθητής
Καθιστε καθιστε... Αμα η βαση ειναι π. Χ.16.500 μορια και εσυ παρεις 16.520 ας πουμε παιζει να μην περασεις;
...
αυτος ρωταει για τους επιλαχοντες, δλδ δεν εχει περασει και ελπιζει να μην παει καποιος απο αυτους που περασαν ωστε να πανε οι αμεσως επομενοι που δεν περασαν για λιγο.
Δλδ αν η βαση ειναι 16500 αυτος εχει 16450 ξερω γω, και ελπιζει να μη πει καποιος ωστε να μπει αυτος.
αυτος ρωταει για τους επιλαχοντες, δλδ δεν εχει περασει και ελπιζει να μην παει καποιος απο αυτους που περασαν ωστε να πανε οι αμεσως επομενοι που δεν περασαν για λιγο.
Δλδ αν η βαση ειναι 16500 αυτος εχει 16450 ξερω γω, και ελπιζει να μη πει καποιος ωστε να μπει αυτος.
- johnny13
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 135
- Ενδιαφέροντα: Ζωγραφικη,βολτες,γυμναστικη και parkour
- Επάγγελμα: Μαθητής
Αααααα οκ. Κατατρομαξα
Γινεται απο την σχολη αστυφυλακων, μεσω κατατακτηριων εντος της σχολης, να περασει καποιος στην σχολη αξιωματικων; Αν ναι, σε ποιο ετος?
Σε οποιο θελεις! Αλλα καλυτερα να τελειωσεις την σχολη αστυφυλακων ωστε να εχεις την ιδιοτητα του αστυνομικου οι οποιοι εχουν αλλη βαση για να μπουνε στην σχολη αξιωματικων
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 225
pasos98 έγραψε:Γινεται απο την σχολη αστυφυλακων, μεσω κατατακτηριων εντος της σχολης, να περασει καποιος στην σχολη αξιωματικων; Αν ναι, σε ποιο ετος;
στο δευτερο ετος μπαινουν κ μπορουν μεσω πανελληνιων με την ειδικη κατηγορια των αστυνομικων ειτε μπορουν να πανε τεμα που ειναι σχολη μετεκπαιδευσης κ γινονται αξιωματικοι κ μπορουν να φτασουν μεχρι τον βαθμο του αστυνομικου υποδιευθυντη ενω απο την αξιωματικων σιγουρα μεχρι αστυνομικοι διευθυντες
Απο επαλ ειμαι 17600 εβγαλα, περσυ κοπηκαν-δεν πηγαν 60 ατομα απο τα 500 που ειχαν αναμονη 2 χρονια.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 78
ΤΕΜΑ πάνε οι Ανθυπαστυνόμοι και συνήθως πάνε όσοι είναι από Αρχιφυλάκων. Οπότε για να γίνει ένας Αστυφύλακας πιο σύντομα Υπαστυνόμος πρέπει να δώσει πρώτα για Σχολή Αρχιφυλάκων και ύστερα, αφότου γίνει Ανθυπαστυνόμος να δώσει για ΤΕΜΑ. Εξού και τα αρχικά του ΤΕΜΑ-Τμήμα Ειδικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων.
Εννοείται πως για να δώσεις για Αρχιφυλάκων, ΤΕΜΑ πρέπει να έχεις κάποια χρόνια πραγματικής υπηρεσίας.
Εννοείται πως για να δώσεις για Αρχιφυλάκων, ΤΕΜΑ πρέπει να έχεις κάποια χρόνια πραγματικής υπηρεσίας.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες