kastoras έγραψε:Ρε παιδια μια απορια! Εδω δεν ξερετε αν εχετε περασει... Και φτασατε κιολας στα αθληματα; Παμε καλα;
επειδη η απορια σου μαλλον απευθυνοταν σε εμενα, ξαναδιαβασε το ποστ μου και πες μου τι καταλαβαινεις! Η ερωτηση μου ηταν καθαρα για να παρω σωστες πληροφοριες, για το αν τα αθληματα της αμυνης ειδικων επιχειρησεων ειναι και για την αμυνης αεροδρομιων; Γιατι θελω να ειμαι σωστη κ να ξερω τι αθληματα δινω ωστε να προπονηθω και καταλληλα... Δεν ειχα διαβασει καθολου την προκηρυξη για να ειμαι ειλικρινης κ γι'αυτο ρωτησα! Οταν λοιπον διαβασα ενδελεχως την προκηρυξη κ πηρα και καποιες απαντησεις απο το φορουμ καταλαβα οτι ηταν μονο για την ειδικων επιχειρησεων
Οχι κουκλα μου δεν πηγαινε σε σενα... Απλα διαβασα 4-5 απαντησεις και τσιτωθηκα που με τη μια εκαναν τα χαρτια τους και αμεσως ρωτανε που γινονται οι εξετασεις γιατι νομιζουν οτι ηδη εχουν περασει!
Καλισπερα. Θελω να ρωτησο που θα δουμε αν τα δικεολογιτικα μας εγιναν δεκτα; Σε καπιο σιτε; Και που θα δουμε ποτε δινουμε συνεντεφξη και πιες ημερομινιες ολα αυτα; ευχαριστο και συγνςμη αν γινομε κουραστικος αλλα πρεπει να μαθω
Η στο site της Αεροποριας www.haf.gr ή θα παρεις τηλ στα γραφεία εθνικης αμυνας. Το ποτε θα βγει το προγραμμα για τις συνεντευξεις το γραφει και στην αιτηση στη 2η σελ. Ειναι μια εβδομαδα μετα τα αποτελ. Απο τα δικαιολογητικα.
gina έγραψε:Καλημερα. Μηπως βρηκε κανεις που μπρουμε να δουμε αν τα δικαιολογιτικα που καταθεσαμε ειναι σωστα;
Καλημέρα κ σε 'σενα! Ο μόνος τρόπος για να το δεις αυτό είναι να περιμένεις μέχρι τις 22 Οκτωβρίου που θα βγούν οι πίνακες με τους "επιτυχόντες" που προχωράνε στις συνεντεύξεις αλλά και οι πίνακες με αυτούς που κόβονται γιατί τα χαρτιά τους δεν ήταν σωστα!