Νέο μαχητικό αεροσκάφος (2006-2021)
Που χάθηκες ρε αία?
Λοιπον νομιζω οτι μερικοι εχουν εμμονες με διαφορα πραγματα εδω μεσα, ή πληρωνονται για να λενε λογια δεν εξηγειται αλλιως. Ο επομενος που θα υποστηριξει το Φ35 π. Χ. ας πει πρωτα γιατι ειναι καλυτερο απο το γιουροφαιτερ κ τα αλλα, και τι χρειαζομαστε εμεις το vtol που εχουμε τοσα νησια-φυσικα αεροπλανοφορα. Απο τις 39 σελιδες που κραταει αυτο το θεμα, σχεδον ολα ειναι περιττολογα που σπαταλανε το χρονο αναγνωστων
ΔΕΝ μπορω αλλο να μου ερχονται εμενα απαντησεις για αυτο το θεμα και να κανω τον κοπο να διαβαζω περιττολογα και το μακρυ κ το κοντο του καθενος, οκ; !
ΔΕΝ μπορω αλλο να μου ερχονται εμενα απαντησεις για αυτο το θεμα και να κανω τον κοπο να διαβαζω περιττολογα και το μακρυ κ το κοντο του καθενος, οκ; !
Μόνο που το ερώτημά σου διαβάζεται και αντίστροφα.
"Ο επομενος που θα υποστηριξει το Eurofighter π. Χ. Ας πει πρωτα γιατι ειναι καλυτερο απο το F-35 κ τα αλλα"
Επομένως δεν έχουν νόημα οι ερωτήσεις αυτές. Ο καθένας εκφράζει την άποψή του και όποιος εκφράζει την βεβαιότητα είναι αυτός που ξέρει τα λιγότερα, καθώς το F-35 δεν έχει βγει σε παραγωγή και φυσικά δεν μπορεί να αναμετρηθεί με τα υπόλοιπα αεροσκάφη.
Βάσει προδιαγραφών γίνονται οι συγκρίσεις.
"Ο επομενος που θα υποστηριξει το Eurofighter π. Χ. Ας πει πρωτα γιατι ειναι καλυτερο απο το F-35 κ τα αλλα"
Επομένως δεν έχουν νόημα οι ερωτήσεις αυτές. Ο καθένας εκφράζει την άποψή του και όποιος εκφράζει την βεβαιότητα είναι αυτός που ξέρει τα λιγότερα, καθώς το F-35 δεν έχει βγει σε παραγωγή και φυσικά δεν μπορεί να αναμετρηθεί με τα υπόλοιπα αεροσκάφη.
Βάσει προδιαγραφών γίνονται οι συγκρίσεις.
ποιές 20 θα το πάρουν; Που τις είδες;ΑΑΑ έγραψε: OΙ 20 χώρες που θα το πάρουν και για αερομαχίες μήπως πρέπει να ρωτήσουν Τοπόλ πρώτα εσένα που φαίνεσαι, ειδικός. Εντάξει δεν χρειάζεται το α/φος να έχει το κόκκινο άστρο επάνω και να κάνει ελιγμούς Κόμπρα...
Στο ότι είναι χειρότερο από το F-16 σε αερομαχίες, μήπως το F-16 είναι στελθ ή μπορεί να απο-προσγειώνεται κατακόρυφα ;
Το TOPOL-M τί είναι ; Σούπερ υπερ-πύραυλος που ονειρεύονται οι πιτσιρικάδες ;
εδώ μία μία προσπαθούν να την κάνουν με ελαφρά Απο την συμπαραγωγή.
Εσένα ποιός σου είπε ότι είναι stealth?Eδω δεν είναι stealth καλά καλά το raptor πλάκα μας κάνεις;
Οσο για τον Topol-M ευτυχώς που υπάρχει και το Internet και μπορείς να μάθεις.
Αρκεί να περιόρισεις τον χρόνο που διαθέτεις για το Αντ1 prime eleven Και τις Hollywoodianes υπερπαραγωγές που δείχνει το star channel.
Το vtol το χρειαζόμαστε για να προσγειώνονται στο συντριβάνι του Village στο Ρέντη.aeronut έγραψε: Λοιπον νομιζω οτι μερικοι εχουν εμμονες με διαφορα πραγματα εδω μεσα, ή πληρωνονται για να λενε λογια δεν εξηγειται αλλιως. Ο επομενος που θα υποστηριξει το Φ35 π. Χ. Ας πει πρωτα γιατι ειναι καλυτερο απο το γιουροφαιτερ κ τα αλλα, και τι χρειαζομαστε εμεις το vtol που εχουμε τοσα νησια-φυσικα αεροπλανοφορα. Απο τις 39 σελιδες που κραταει αυτο το θεμα, σχεδον ολα ειναι περιττολογα που σπαταλανε το χρονο αναγνωστων
ΔΕΝ μπορω αλλο να μου ερχονται εμενα απαντησεις για αυτο το θεμα και να κανω τον κοπο να διαβαζω περιττολογα και το μακρυ κ το κοντο του καθενος, οκ;
Ασε που η εκδοση με vtol μπορεί να το κάνει χειρότερο και απο το RF-4.
Σκέψου ακόμα ότι οι Αμερικανοί θα σου αποδεσμεύσουν το πολύ το 70% της τεχνολογίας απ το "υπερμαχητιικό" οπότε σίγουρα θα την κάνουμε ταράτσα στο Αιγαίο!
Ελεος με το f-35.
Είναι το ιπτάμενο c4i της L.M για να κονομήσει εις βάρος των κοροϊδων που θα το πάρουν πανάκριβα (όταν και εφόσον παραχθεί)
Δεν λεώ αξιόλογο το εξοπλιστικό λόμπι της LM αλλά σας πήραν τα πρωτεία οι Γερμανοί

Τα χουμε ξαναπεί διάβασε και πιό πίσω φίλε 3Α.
Αεροσκάφος που επικρίνεται από τους ίδιους τους Αμερικανούς είναι αποτυχία.
Η προμήθεια (για όσους το πάρουν) θα γίνει για πολιτικούς λόγους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος TOPOL-M την Παρ Ιουν 25, 2010 7:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο μονος που εχει ιδεα απο αεροναυπηγικη και τη συμπεριφορα του καθε airframe ειναι ο topol, ολοι οι αλλοι εχω την εντυπωση οτι δεν εχετε ιδεα. Το φ35 για την πα ειναι κιτσ! Και οσον αφορα τα λεγομενα του yandr, φιλε εχω πει ξεκαθαρες, απλουστατες αποψεις προτυτερα γιατι πιστευω οτι ειναι καλυτερο για μας.(το ef)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aeronut την Παρ Ιουν 25, 2010 7:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
aeronut έγραψε: Το φ35 για την πα ειναι κιτσ!
Φίλε μου δεν παραγγέλνουμε αεροσκάφη με κριτήρια που αγοράζουμε βερμούδες.
Αγοράζουμε ραντάρ και πλατφόρμα εκτόξευσης πυραύλων, πάνω σε κάτι που πετάει.
aeronut έγραψε:
Και οσον αφορα τα λεγομενα του yandr, φιλε εχω πει ξεκαθαρες, απλουστατες αποψεις προτυτερα γιατι πιστευω οτι ειναι καλυτερο για μας.(το ef)
Δεκτή η άποψή σου, αλλά παραμένει απλά αυτό. Άποψη. Άλλοι έχουν διαφορετική άποψη, ενώ εγώ για το συγκεκριμένο θέμα (F-35 vs Eurofighter) δεν έχω καθόλου άποψη καθώς δεν γνωρίζουμε ούτε το κόστος τους, ούτε τις δυνατότητές τους.
και φυσικά το F-35 δεν έχει παραχθεί ακόμη.
γεια σου τοπολαρα.TOPOL-M έγραψε:Που χάθηκες ρε αία;

-στις 39 σελιδες, αν εκανες τον κοπο να διαβασεις, θα βρεις τα αιτιολογηματα του καθενος για την αποψη του, δεκτα η αποριπτεα. -προφανως βεβαια μιλω με 15 χρονο.aeronut έγραψε: Λοιπον νομιζω οτι μερικοι εχουν εμμονες με διαφορα πραγματα εδω μεσα, ή πληρωνονται για να λενε λογια δεν εξηγειται αλλιως. Ο επομενος που θα υποστηριξει το Φ35 π. Χ. Ας πει πρωτα γιατι ειναι καλυτερο απο το γιουροφαιτερ κ τα αλλα, και τι χρειαζομαστε εμεις το vtol που εχουμε τοσα νησια-φυσικα αεροπλανοφορα. Απο τις 39 σελιδες που κραταει αυτο το θεμα, σχεδον ολα ειναι περιττολογα που σπαταλανε το χρονο αναγνωστων
ΔΕΝ μπορω αλλο να μου ερχονται εμενα απαντησεις για αυτο το θεμα και να κανω τον κοπο να διαβαζω περιττολογα και το μακρυ κ το κοντο του καθενος, οκ;
-δες παντως τις υποεκδοσεις του F-35, για να μην κολας στα φυσικα αεροπλανοφορα κτλ.
-οριοθετησε το τι εννοεις "καλυτερο" και σε τι απο το γιουροφαιτερ... Αλλα ασε ολα ειναι περιττα, μην σπαταλαμε και τον χρονο... Τοπολαρα νομιζω απαντησα και στην προηγουμενη Ερωτηση σου.

και που ξερεις εσυ ποσο χρονων ειμαι; Ειμαι σχεδον 17. Αλλα δεν μπορω να καταλαβω που ειναι το προβλημα. Λεω Τη γνωμη μου βασει αυτων Που ΞΕΡΩ χωρις Να μακρυγορω και να μπουρδολογω προσπαθοντας να ισχυροποιησω την αποψη μου οπως κανουν πολλοι εδω μεσα που χαρακτηριζω ενοχλητικους. Και Η ηλικια δεν λεει τπτ για το Ποσο εχει ασχοληθει καποιος Με αεροναυπηγικη. Διαφοροι Σχολιαζουν το φ35 και μετα συμπληρωνουν οτι "ξερετε, δε μπορουμε να το συγκρινουμε γιατι δεν εχει βγει ακομα". Ε μην το σχολιαζεις τοτε ρε φιλε!-στις 39 σελιδες, αν εκανες τον κοπο να διαβασεις, θα βρεις τα αιτιολογηματα του καθενος για την αποψη του, δεκτα η αποριπτεα.-προφανως βεβαια μιλω με 15 χρονο.
-δες παντως τις υποεκδοσεις του F-35, για να μην κολας στα φυσικα αεροπλανοφορα κτλ.
-οριοθετησε το τι εννοεις "καλυτερο" και σε τι απο το γιουροφαιτερ... Αλλα ασε ολα ειναι περιττα, μην σπαταλαμε και τον χρονο... Τοπολαρα νομιζω απαντησα και στην προηγουμενη Ερωτηση σου.
δε λεω πραγματα που δεν ξερω. Και ξερω οτι το ef ειναι σιγουρα πιο σοφη επιλογη απο το ραφαλ κ το φ35 για μας με τα τρεχοντα δεδομενα που εχω διαβασει και ακουσει, και τη δομη της χωρας. Τωρα, το ποσο Δυνατον θα ειναι να το Αποκτησουμε και να το διαχειριζομαστε οπως πρεπει δεν το Γνωριζω. Αυτα Ειναι πολιτικα θεματα. Με το κιτσ, εννοω οτι το φ35ειναι υπερβολικο για μας. Αν θελουμε τα οπλικα συστηματα του φ35 χωρις vtol Κ βλακειες καλη επιλογη πιστευω ειναι καποια ρωσικα που ειναι κ πιο φθηνα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Σάβ Ιουν 26, 2010 2:57 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
GET TO THE CHOPPA!!! ;P
Δυστυχώς όμως λέει πολλά για την κοινή λογική. Αναφέρεσαι σε αεροσκάφη όπως αναφέρονται στις ομάδες τους οι χούλιγκανς.aeronut έγραψε:Και Η ηλικια δεν λεει τπτ για το Ποσο εχει ασχοληθει καποιος Με αεροναυπηγικη. Διαφοροι Σχολιαζουν το φ35 και μετα συμπληρωνουν οτι "ξερετε, δε μπορουμε να το συγκρινουμε γιατι δεν εχει βγει ακομα". Ε μην το σχολιαζεις τοτε ρε φιλε!
Εννοείται ότι δεν ξέρεις απολύτως τίποτα από αεροναυπηγική, όπως και όλοι στο συγκεκριμένο φόρουμ, εκτός και αν στα 17 σου έχεις τελειώσει το ΕΜΠ.
Από εκεί και πέρα, προφανώς σχολιάζουμε με βάση τις πληροφορίες που έχουμε από περιοδικά και το διαδίκτυο, αλλά το να εξάγει κανείς βέβαια συμπεράσματα για μαχητικά αεροσκάφη που είτε δεν έχουν ακόμη παραχθεί είτε δεν έχουν δοκιμαστεί είναι απλά δείγμα ανωριμότητας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Σάβ Ιουν 26, 2010 3:00 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ναι, ε; Εγω τουλαχιστον ασχολουμαι με μοντελισμο, εχω διαβασει πολλες σελιδες στη wikipedia για αεροναυπηγικη και αν θες στις δειχνω, και να συμπληρωσω οτι αυτη η ιδεολογια του "αν δεν εξειδικευτεις απο πανεπιστημιο δεν ξερεις τπτ και μην ασχολεισαι "μας εχει φαει στην Ελλαδα. Τις προαλλες ειχα ακουσει για ενα νεαρο ελληνα 17 χρονων που κερδισε σε διαγωνισμο για airframe στη νασα και επρεπε να δωσει πανελληνιες για να μπει σε τετοια σχολη. Δεν εχει σχεση αν τελικα περασε μονος του και που περασε, αλλα γιατί δεν του εγινε καμια διευκολυνση τουλαχιστον; Αυτο δειχνει οτι κοβουνε τους νεους απο τις ασχολιες με εξωσχολικες επιστημες. Εχουμε γινει της "εξειδικευσης". στην αμερικη υπαρχουν παιδακια δημοτικου που ξερουν πιο πολλα για αεροναυπηγικη απο εναν που μολις εχει μπει στη συγκεκριμενη σχολη του ΕΜΠ.yandr έγραψε:Δυστυχώς όμως λέει πολλά για την κοινή λογική.aeronut έγραψε:Και Η ηλικια δεν λεει τπτ για το Ποσο εχει ασχοληθει καποιος Με αεροναυπηγικη. Διαφοροι Σχολιαζουν το φ35 και μετα συμπληρωνουν οτι "ξερετε, δε μπορουμε να το συγκρινουμε γιατι δεν εχει βγει ακομα". Ε μην το σχολιαζεις τοτε ρε φιλε!
Αναφέρεσαι σε αεροσκάφη όπως αναφέρονται στις ομάδες τους οι χούλιγκανς.
Εννοείται ότι δεν ξέρεις απολύτως τίποτα από αεροναυπηγική, όπως και όλοι στο συγκεκριμένο φόρουμ, εκτός και αν στα 17 σου έχεις τελειώσει το ΕΜΠ.
Από εκεί και πέρα, προφανώς σχολιάζουμε με βάση τις πληροφορίες που έχουμε από περιοδικά και το διαδίκτυο, αλλά το να εξάγει κανείς βέβαια συμπεράσματα για μαχητικά αεροσκάφοι που είτε δεν έχουν ακόμη παραχθεί είτε δεν έχουν δοκιμαστεί είναι απλά δείγμα ανωριμότητας.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 57
TOPOL-M έγραψε: Αποστολή από su-35:29/Απριλίου/2010 ώρα 08:36 Αια, το F-35 ειναι το χειροτερο μαχητικο για αερομαχιες και ειδικα για dogfights. Ειναι χειροτερο και απο το F-16 σε αυτον τον τομεα.
Η εξαγωγικη εκδοση που θα παρουν οι Τουρκοι (και αν γινει η στραβη και εμεις) δεν εχει ιδιαιτερα μειωμενο ιχνος οποτε το αεροσκαφος χανει και το μοναδικο πλεονεκτημα που ειχε. Σε ολους τους υπολοιπους τομεις ειναι υποδεεστερο απο ολα τα μαχητικα του ανταγωνισμου.
Επισης να αναφερουμε οτι το F-35 δεν υπαρχει προς το παρον. Οταν μπει σε υπηρεσια και δουμε και ποσο κοστιζει ξανασυζηταμε! Χαχα.
Το F-35 δεν εχει βγει ακομα για να ξερουμε αλλα τπ ιδιο πιστευω και εγω βασιζομενος σε καποια στοιχεια. Ο προδρομός του και πολυ πιο ακριβο και τεχνολογικα ανεπτυγμενο Α/Φ Ο Ραπτορ δεν τολμαει πια να σκασει μυτη σε διεθνεις κοντρες, και οποτε εγινε πριν τα αποτελεσματα κρατουνται ακρως απορρητα.
Σημειοτεον ενα ραπτορ εφαγε kill απο μιραζ 2000-9 στα ΗΑΕ. Απο τοτε σιγη ασυρματου.
Το F-35 θα δουμε...
-
- Ανθυπασπιστής
ΑΑΑ έγραψε:OΙ 20 χώρες που θα το πάρουν και για αερομαχίες μήπως πρέπει να ρωτήσουν Τοπόλ πρώτα εσένα που φαίνεσαι, ειδικός. Εντάξει δεν χρειάζεται το α/φος να έχει το κόκκινο άστρο επάνω και να κάνει ελιγμούς Κόμπρα...
Στο ότι είναι χειρότερο από το F-16 σε αερομαχίες, μήπως το F-16 είναι στελθ ή μπορεί να απο-προσγειώνεται κατακόρυφα ;
Το θεμα δεν ειναι οι 20 χωρες που θα το παρουν αλλα αυτες απο τις 20 που το εχουν ηδη ΑΚΥΡΩΣΕΙ μεταξυ των οποιων και το Ισραηλ. Αρα φανταστειτε.
Και οχι μονο αυτο, δηλ, οι χωρες που το ακυρωσαν, αλλα και αυτες που "δεν μπορεσαν να το ακυρωσουν" και γινεται της π3$#Ν$@ς το καγκελο (και ονομαζω την Αυστρια)
Τελικα παρα τις δεσμευσεις θα το ακυρωσουν κι'αλλοι πιστευω.
Το να αποπρωσγειονεται κατακορυφα τι εγινε ; Εχουμε αεροπλανοφορα τσεπης ;
Οσο για το στελθ... Ακουσα οτι για καποια υπερ-στελθ των ρικανων στον πολεμο του κολπου... Η στελθηκοτητα

-
- Ανθυπασπιστής
Ο αερονοτ ειναι νεος το καταλαβαμε, αλλα ειναι παθιασμενος και ενδιαφερεται και αυτο μετραει.
Βεβαια θα καταλαβει ο ιδιος οτι οποιος "ειναι σιγουρος" συχνα πεφτει εξω. Αλλα ολα τα πραγματα στην ωρα τους.
Αλλα ενημερωνεται οπως μπορει και φαινεται οτι αγαπαει το αεροπλανο και την Ελλαδα και αυτο μετραει.
Τωρα ποιος κανει λαθος ο καιρος θα το δειξει. Δυστυχως στην Ελλαδα προσθετουμε λαθος μετα λαθους... Ασε να μη το γυρισω στην πολιτικη παλι.
Και πιστευω οτι ο Τοπολ δεν πεφτει εξω οταν μιλαει για 5ης γεννιας ρωσσικο.
Βεβαια θα καταλαβει ο ιδιος οτι οποιος "ειναι σιγουρος" συχνα πεφτει εξω. Αλλα ολα τα πραγματα στην ωρα τους.
Αλλα ενημερωνεται οπως μπορει και φαινεται οτι αγαπαει το αεροπλανο και την Ελλαδα και αυτο μετραει.
Τωρα ποιος κανει λαθος ο καιρος θα το δειξει. Δυστυχως στην Ελλαδα προσθετουμε λαθος μετα λαθους... Ασε να μη το γυρισω στην πολιτικη παλι.
Και πιστευω οτι ο Τοπολ δεν πεφτει εξω οταν μιλαει για 5ης γεννιας ρωσσικο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες