Γενικές πληροφορίες για Ειδικές Δυνάμεις
Επισης, το τρεξιμο και οι ασκησεις καθε μερα στο κεν ή στην μοναδα γίνεται με τα αρβυλα; Ευχαριστω. ΥΓ. Ειμαι απο κιν και δεν γινοταν edit το προηγουμενο.
Γεια σας, Στην Κυπρο τι Ειδικες Δυναμεις εχουμε;
; Εχουμε αμφιβιους?
; Εχουμε αμφιβιους?
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 6
Haiko έγραψε:Γεια σας, Στην Κυπρο τι Ειδικες Δυναμεις εχουμε;
; Εχουμε αμφιβιους;
Όχι, ορεινοί είναι. Λ' ΜΚ
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Και σε πια περιοχη της Κυπρου ειναι; Ευχαριστω.
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 6
Haiko έγραψε:Και σε πια περιοχη της Κυπρου ειναι; Ευχαριστω.
Στο Σταυροβούνι, έξω από την Λάρνακα είναι.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Καλησπερα παιδια. Παρουσιαζομαι σε 3 μερες 2ο ετεθ στη μυτιληνη, δηλαδη ή μακ. Αληθευει οτι υπογραφεις χαρτι που λεει οτι φερεις εσυ την ευθυνη για οτι σου συμβει;
Καλημερα, ηθελα να ρωτησω για το μαχητοσιμο που παιρνουν καποιοι.. ποσοι παιρνουν και τι παραπανω εχουν κανει απο τους υπολοιπους; Επισης εχω δει κατι διπλωματα στους πρωτους των πεν.. πως βγαινει καποιος πρωτος; υπαρχουν χρονοι;
Think less..Live more...
- Animus
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Γεια σας. Τις τελευταίες μέρες έχω μια έντονη φαγούρα στο πρόσωπο και συγκεκριμένα τα σπυριά. Έχω ακμή και ίσως μολύνθηκα από κάτι. Ίσως από το ξύρισμα. Προσπάθησα να το αντέξω αλλά δεν φεύγει. Και λόγο της λιπαρότητας του δερματός μου το αίσθημα είναι πολύ χειρότερο. Σκεφτόμουν να πάω στο γιατρό να με στείλει σε δερματολόγο στο 424, αλλά φοβάμε μην μου δόσει αναρρωτική άδεια και με διώξουν. Θέλω να αναφέρω ότι μπαίνω στον 4ο μήνα της θητείας μου, δηλαδή είμαι κανονικά καταδρομέας, και δεν έχω πάρει αναρρωτική άδεια στο παρελθόν. Θα έπερνα δικές μου άδειες αλλά φοβάμαι να τις χρησιμοποιήσω σε περίπτωση που τις χρειαστώ για κάποια ανάγκη.
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.
Animus έγραψε: Γεια σας. Τις τελευταίες μέρες έχω μια έντονη φαγούρα στο πρόσωπο και συγκεκριμένα τα σπυριά. Έχω ακμή και ίσως μολύνθηκα από κάτι. Ίσως από το ξύρισμα. Προσπάθησα να το αντέξω αλλά δεν φεύγει. Και λόγο της λιπαρότητας του δερματός μου το αίσθημα είναι πολύ χειρότερο. Σκεφτόμουν να πάω στο γιατρό να με στείλει σε δερματολόγο στο 424, αλλά φοβάμε μην μου δόσει αναρρωτική άδεια και με διώξουν. Θέλω να αναφέρω ότι μπαίνω στον 4ο μήνα της θητείας μου, δηλαδή είμαι κανονικά καταδρομέας, και δεν έχω πάρει αναρρωτική άδεια στο παρελθόν. Θα έπερνα δικές μου άδειες αλλά φοβάμαι να τις χρησιμοποιήσω σε περίπτωση που τις χρειαστώ για κάποια ανάγκη.
Ευχαριστώ.
Δεν θα σε διωξουν αν παρεις αναρρωτικη αδεια ηξερα ατομο ιδια σειρα με μενα που ειχε παρει 3 μηνες αναρρωτικη και απολυθηκε κανονικοτατα με μενα... Αν και δεν νομιζω να σε δωσουν αναρρωτικη πιο πολυ το κοβω για ελυθερος ξυρισματος...
freebil έγραψε:Καλησπερα παιδια. Παρουσιαζομαι σε 3 μερες 2ο ετεθ στη μυτιληνη, δηλαδη ή μακ. Αληθευει οτι υπογραφεις χαρτι που λεει οτι φερεις εσυ την ευθυνη για οτι σου συμβει;
Χαζομαρες... Κλασσικη ραδιο αρβυλα... Γενικα τα μισα απο οσα ακουγονται εξω ειναι παπατζιλικια οταν και οσοι μπειτε ειδικες δυναμεις θα το καταλαβετε...
Κοιτα να δεις σε μερικες μοναδες επιτρεπονται αλλου τυπου αρβυλα στην Ε'ΜΚ που ημουν εγω απογορευοταν αλλα στην Δ ΜΚ τον καιρο που ειχα περασει μπορουσες να βαλεις οτι αρβυλα ηθελες οπως και στο ΚΕΟΑΧ λογω πολυ χαμηλων θερμοκρασιων... Πιστευω ειναι στην κριση του διοικητη. Οσο για την πρωινη γυμναστικη γινεται με αθλητικου τυπου παπουτσια...
Γεια σας, είμαι από Θεσσαλονίκη και θα ήθελα να μάθω, για να είμαι πιο κοντά στην πόλη μου πρέπει να δηλώσω Λ. Ο. Κ. Ή Πεζοναύτης; Ευχαριστώ.
Ορεινός Καταδρομέας. Τάγματα Πεζοναυτών έχει μόνο Βόλο και Αττική (Αυλώνα).
Γεια σας θα ηθελα να ρωτησω αμα κανουν παρελαση οι στρατιωτες των Ειδικων Δυναμεων που βρισκονται σε θητεια. Ευχαριστω
πολίτης έγραψε:Γεια σας θα ηθελα να ρωτησω αμα κανουν παρελαση οι στρατιωτες των Ειδικων Δυναμεων που βρισκονται σε θητεια. Ευχαριστω
Φυσικά και κάνουν παρέλαση.
Χαίρετε
Θελω να κάνω την εξής ερώτηση (συγνώμη εάν έχει απαντηθεί ήδη,40 σελίδες είναι, που να τις διαβάσω όλες).
Θέλω να πάω αλεξίπτωτα αλλά επειδή είναι τα αθλήματα στη μέση, εάν κοπώ, μπορώ να πάω ειδικές δυνάμεις στην Κύπρο;
Ευχαριστώ
Θελω να κάνω την εξής ερώτηση (συγνώμη εάν έχει απαντηθεί ήδη,40 σελίδες είναι, που να τις διαβάσω όλες).
Θέλω να πάω αλεξίπτωτα αλλά επειδή είναι τα αθλήματα στη μέση, εάν κοπώ, μπορώ να πάω ειδικές δυνάμεις στην Κύπρο;
Ευχαριστώ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες