Επιλαχόντες 9Κ/2021

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Admin22

Re: Επιλαχόντες 9Κ/2021

Δημοσίευση από Admin22 »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Οκτ 05, 2025 1:29 am
Admin22 έγραψε: Σάβ Οκτ 04, 2025 10:55 pm
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Οκτ 04, 2025 6:16 pm Πρέπει να στείλουμε στους βουλευτές να κάνουν το όριο 32 αλλιώς τελειώσαμε 

Τί να κάνουμε κάποια στιγμή μεγαλώνουμε όλοι, όταν είχαν βγει οι προκηρύξεις του ΑΣΕΠ γιατί δεν μπήκες? Να κάνουμε τοτε και εμείς που είμαστε επιτυχόντων στους επιλαχόντες και έχουμε περάσει όλες τις δοκιμασίες αφου δεν έχει όριο στα μόρια, να μας πάρουν οπωσδήποτε πριν βγει άλλη προκήρυξη, αυτό φίλε δεν γίνεται, όταν θέλουν να αλλάξουν κάτι, θα το αλλάξουν. Εδώ ακόμα και η ομοσπονδία που μίλησε στην Βουλή συμφωνεί με το όριο ηλικίας, οπότε ξέχασε το 32.

Ξεχασε το 32 λεει ο ασχετος αγόρι μου είναι πολιτικό προσωπικό αν θελουν το πανε 32 οπως εγινε στη δημοτική κσι στη δικαστική τι δεν καταλαβαινετε από αυτό που λέμε άλλο τι θέλουν να κάνουν απο την στιγμή που είναι πολιτικό προσωπικό στο χέρι τους είναι να μεινει 32

Άσχετος είσαι εσύ φίλε και πρόσεχε τα λόγια σου. Προσπαθείς να αλλάξεις κάτι επειδή βολεύει εσένα? Αν αλλάξει το όριο απλά ξέχασε αυτήν την δουλειά. Τόσες προκηρύξεις έχουν βγει, να έκανες κάπου αίτηση και να έμπαινες, εκτός αν έχεις τόσα λίγα μόρια και δεν μπαίνεις πουθενά. 

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ρε φίλε εσενα το πρόβλημα σου ποιο είναι αν θελουν τα παιδιά να πιεσουν να ανέβει το ηλιακό όριο 32 που ηταν παντα τι φοβάσαι ότι θα σου φάει την θέση??
Admin22

Δημοσίευση από Admin22 »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Οκτ 05, 2025 11:30 am Ρε φίλε εσενα το πρόβλημα σου ποιο είναι αν θελουν τα παιδιά να πιεσουν να ανέβει το ηλιακό όριο 32 που ηταν παντα τι φοβάσαι ότι θα σου φάει την θέση??

Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε την θέση μου θα χάσω από κανένα γιατί είμαι ήδη μέσα στον ΑΣΕΠ και επίσης αν πέσει το όριο δεν θα με έπιανε να έκανα αίτηση γιατί είμαι πάνω από 28, αλλά τα παράπονα να τα κάνουν σε αυτούς που τα ψηφίζουν, εδώ μέσα δεν βλέπει κανείς, μπείτε στο Facebook στις ομάδες των ομοσπονδιών και κάντε εκεί τα σχόλια σας. 

Επισκέπτης

Admin22 έγραψε: Κυρ Οκτ 05, 2025 11:53 am
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Οκτ 05, 2025 11:30 am Ρε φίλε εσενα το πρόβλημα σου ποιο είναι αν θελουν τα παιδιά να πιεσουν να ανέβει το ηλιακό όριο 32 που ηταν παντα τι φοβάσαι ότι θα σου φάει την θέση??

Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε την θέση μου θα χάσω από κανένα γιατί είμαι ήδη μέσα στον ΑΣΕΠ και επίσης αν πέσει το όριο δεν θα με έπιανε να έκανα αίτηση γιατί είμαι πάνω από 28, αλλά τα παράπονα να τα κάνουν σε αυτούς που τα ψηφίζουν, εδώ μέσα δεν βλέπει κανείς, μπείτε στο Facebook στις ομάδες των ομοσπονδιών και κάντε εκεί τα σχόλια σας. 

Αυτο λεμε ρε αδερφέ μου απλά παροτρυνουμε και οσους θελουν και μπορουν στειλουν καμια  επιστολή 

Admin22

Δημοσίευση από Admin22 »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Οκτ 05, 2025 11:58 am

Αυτο λεμε ρε αδερφέ μου απλά παροτρυνουμε και οσους θελουν και μπορουν στειλουν καμια  επιστολή 

Εντάξει τότε μακάρι και για τους υπόλοιπους άνω τα 28 που θέλουν να μπουν.

Επισκέπτης

Admin22 έγραψε: Κυρ Οκτ 05, 2025 12:20 pm
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Οκτ 05, 2025 11:58 am

Εντάξει τότε μακάρι και για τους υπόλοιπους άνω τα 28 που θέλουν να μπουν.

Να σαι καλά φιλε και σε εσένα καλό διορισμό 

Επισκέπτης

Οι πρώτες προκηρύξεις.

https://workenter.gr/ektos-asep-1-212-m ... otc894rD3Q
Επισκέπτης

Άλλο ένα άχρηστο άρθρο από το γελοίο workenter. 
Επισκέπτης

Καλησπέρα παιδιά! Τώρα θέλουν να τελειώνουν με την 9Κ. Ήδη αυτό τον μήνα μπαίνουν άτομα από το πρώτο πίνακα για εκπαίδευση και από μέρα σε μέρα λογικά βγαίνουν τα οριστικά και του δεύτερου. Το τρέχουν το θέμα και ίσως μπούνε και αρχές του έτους και αυτοί του δεύτερου πίνακα. Προκήρυξη μάλλον με νέο έτος. Καλή συνέχεια σε όλους με υγεία!
yefkk2023

Δημοσίευση από yefkk2023 »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Οκτ 04, 2025 8:19 pm
yefkk2023 έγραψε: Σάβ Οκτ 04, 2025 8:05 pm Ειμαστε Ενστολο και Ενοπλο πολιτικο προσωπικο του ΠΡΟΠΟ και ανηκουμε στην Αντιεγκληματικη Πολιτικη!
Γινεται αγωνας για να ενταχθει η ΥΕΦΚΚ στα Σωματα Ασφαλειας!
Η ΥΕΦΚΚ,Η Δικαστικη Αστυνομια και η Δημοτικη Αστυνομια,ειναι μεν ενστολες υπηρεσιες,αλλα ειναι πολιτικο προσωπικο ολοι!

Αρα ρε yefkk2023 άδικο δεν είναι ρε φίλε να πάει 28 το όριο ηλικίας??

Εμενα προσωπικα μου φαινεται υποπτο που ριχνει τοσο πολυ το οριο,ενω Δικαστικη και Δημοτικη πηγαν 35.
Μηπως θελει να κανει ενταξη της υεφκκ στα Σωματα Ασφαλειας και γι αυτο θελει να μπουν μεχρι 28 ετων ατομα.Δε ξερω απλα σκεψεις ειναι αυτα,περιεργο μου φαινεται να παει 28!

Επισκέπτης

yefkk2023 έγραψε: Κυρ Οκτ 05, 2025 4:02 pm
yefkk2023 έγραψε: Σάβ Οκτ 04, 2025 8:05 pm Ειμαστε Ενστολο και Ενοπλο πολιτικο προσωπικο του ΠΡΟΠΟ και ανηκουμε στην Αντιεγκληματικη Πολιτικη!
Η ΥΕΦΚΚ,Η Δικαστικη Αστυνομια και η Δημοτικη Αστυνομια,ειναι μεν ενστολες υπηρεσιες,αλλα ειναι πολιτικο προσωπικο ολοι!

Εμενα προσωπικα μου φαινεται υποπτο που ριχνει τοσο πολυ το οριο,ενω Δικαστικη και Δημοτικη πηγαν 35.
Μηπως θελει να κανει ενταξη της υεφκκ στα Σωματα Ασφαλειας και γι αυτο θελει να μπουν μεχρι 28 ετων ατομα.Δε ξερω απλα σκεψεις ειναι αυτα,περιεργο μου φαινεται να παει 28!

Για εκεί πάει η δουλειά και κάποια στιγμή μάλλον θα γίνει! Η ομοσπονδία των εξωτερικών φρουρών το κυνηγάει φουλ και με το δίκιο της!

Επισκέπτης

yefkk2023 έγραψε: Κυρ Οκτ 05, 2025 4:02 pm

Λες να μην το κάνουν τελικα yefkk2023 κσι να μείνει 32 οπως ειναι??

Επισκέπτης

Δεν θα το αφήσει 32 το απάντησε σε ερώτηση στη βουλή ο υφυπουργός.. 28 στα πρότυπα ειδικών φρουρών για συντόμευση διαδικασιών και αναβάθμιση της υπηρεσίας 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Οκτ 05, 2025 5:19 pm Δεν θα το αφήσει 32 το απάντησε σε ερώτηση στη βουλή ο υφυπουργός.. 28 στα πρότυπα ειδικών φρουρών για συντόμευση διαδικασιών και αναβάθμιση της υπηρεσίας 

Στειλε λίγο το απόσπασμα που το λέει αυτό ο υφυπουργός 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Οκτ 05, 2025 6:31 pm
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Οκτ 05, 2025 5:19 pm Δεν θα το αφήσει 32 το απάντησε σε ερώτηση στη βουλή ο υφυπουργός.. 28 στα πρότυπα ειδικών φρουρών για συντόμευση διαδικασιών και αναβάθμιση της υπηρεσίας 

Στειλε λίγο το απόσπασμα που το λέει αυτό ο υφυπουργός 

Στην Βουλή ο υφυπουργός μίλησε και είπε ότι για να γίνει θα πρέπει να ψηφιστεί και μετά με ρύθμιση θα γίνει. Ούτε σίγουρο είναι αλλά ούτε όχι. Όταν θα ψηφίσουν και κάποτε γίνει τοτε θα είναι σίγουρο, όπως επίσης και όταν ξεκινήσει να βγει η πρώτη προκήρυξη χωρίς ΑΣΕΠ τότε θα γίνουν όλα αυτά. Τώρα εδώ λέτε-λετε χωρίς λόγο, να έχετε λίγο υπομονή. Επίσης πριν είπες ένας ότι η 9Κ θα λήξει φέτος, που το ξέρει και είναι τόσο σίγουρος? Εδώ όταν βγήκε η 9Κ, ακόμα δεν είχε κλείσει η 6Κ, ακόμα και τώρα παίρνουν παιδιά από την 6Κ. Έχουν περάσει τόσα άτομα τις δοκιμασίες και είναι επιλαχόντες, όταν είχαν πάει να δώσουν στην επιτροπή τους είπαν ότι θα μπουν όλοι με σειρά προτεραιότητας, ενώ γράφεται εδώ χωρίς να ξέρετε ότι θέλετε. Υπομονή και όλα θα λυθούν σύντομα.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης