Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)
Re: Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)
Καλησπέρα θέλω κάποιες διευκρινήσεις.
Και να μου πείτε αν έκανα κάπου λάθος.
Έχω 17,9 απολυτήριο λυκείου 84 μήνες εμπειρία προφισενση ειδικές δυνάμεις το ερώτημα μου: Εγώ καταγόμε από Μυτιλήνη αλλά δεν μένω Μυτιλήνη αλλά τα χαρτιά μου είναι στην Μυτιλήνη δηλ εκεί ψηφίζω η εντοπιότητα που έβαλα θα ισχυει; Απλά έχω φύγει αρκετά χρόνια και μένω Αθήνα με την γυναίκα μου. Και ο μόνος λόγος να γυρίσω πίσω στο σπίτι μου είναι για μόνιμη δουλειά ευχαριστώ εκ των προτέρων. Δεν έχω κάνει δηλ κάποια μετάδημοτευση.*
Έχω 17,9 απολυτήριο λυκείου 84 μήνες εμπειρία προφισενση ειδικές δυνάμεις το ερώτημα μου: Εγώ καταγόμε από Μυτιλήνη αλλά δεν μένω Μυτιλήνη αλλά τα χαρτιά μου είναι στην Μυτιλήνη δηλ εκεί ψηφίζω η εντοπιότητα που έβαλα θα ισχυει; Απλά έχω φύγει αρκετά χρόνια και μένω Αθήνα με την γυναίκα μου. Και ο μόνος λόγος να γυρίσω πίσω στο σπίτι μου είναι για μόνιμη δουλειά ευχαριστώ εκ των προτέρων. Δεν έχω κάνει δηλ κάποια μετάδημοτευση.*
Δεν σας ζήτησε η προκήρυξη να προσκομίσετε χαρτί μόνιμης κατοικίας?OldSchool92 έγραψε: Κυρ Οκτ 22, 2023 4:30 pm Καλησπέρα θέλω κάποιες διευκρινήσεις.
Ναι εγώ φαίνομαι ότι μένω Μυτιλήνη. Και μένω στο σπίτι τις γυναίκας μου. Δεν είμαστε ακόμα παντρεμένοι* με καλύπτει; Η εντοπιότητα?Edwwww έγραψε: Κυρ Οκτ 22, 2023 4:47 pmΔεν σας ζήτησε η προκήρυξη να προσκομίσετε χαρτί μόνιμης κατοικίας;OldSchool92 έγραψε: Κυρ Οκτ 22, 2023 4:30 pm Καλησπέρα θέλω κάποιες διευκρινήσεις.
Δεν ξέρω αν με καλύπτει έχω αμφιβολίες, επίσης αν δεν μετρήσει μου απορρίπτουν την αίτηση?
Η προκήρυξη αναφέρει τι ισχύει στις περιπτώσεις της εντοπιότητας κεφάλαιο Α 4.3 έχει δύο κωδικούς εντοπιότητας πρέπει να τις διαβάσεις.
Τώρα πια δεν έχει νόημα τα δήλωσα. Οτι γίνει.
Αα ωραία μακάρι να πιάσουμε θέση. Εμένα η μόνιμη κατοικία φαίνεται Μυτιλήνη. Στην γυναίκα ούτε φιλοξενουμενος φαίνομαι. Λογαριασμοί δεη νερό όλα στα όνομα τις η ασφάλεια μου του αυτοκινήτου έδρα Μυτιλήνη λέει. Δεν ξέρω εγώ τα έβαλα ότι γίνει. Αρκη να μην απορρηψουν την αίτηση, φύλακας εμπειρία.
Καλή επιτυχία φίλε μου. Για να βγάλεις χαρτί μόνιμης κατοικίας γίνεται με το Ε1. Αν έβγαλες εντοπιότητας δεν θα στο μετρήσουν για μυτιληνη, αν έβγαλες μόνιμης κατοικίας θα στο μετρήσουν. Εσύ τι ζήτησες από το κεπ;OldSchool92 έγραψε: Κυρ Οκτ 22, 2023 5:47 pmΑα ωραία μακάρι να πιάσουμε θέση. Εμένα η μόνιμη κατοικία φαίνεται Μυτιλήνη. Στην γυναίκα ούτε φιλοξενουμενος φαίνομαι. Λογαριασμοί δεη νερό όλα στα όνομα τις η ασφάλεια μου του αυτοκινήτου έδρα Μυτιλήνη λέει. Δεν ξέρω εγώ τα έβαλα ότι γίνει. Αρκη να μην απορρηψουν την αίτηση, φύλακας εμπειρία.
Έκανα αίτηση online δεν πήγα από κοντά στην μόνιμη κατοικία λέει Μυτιλήνη. Αυτό τοποθέτησα στην φορολογική μου δήλωση Μυτιλήνη. Εγώ απλά είμαι στην Αθήνα σαν τουρίστας αυτό. Εγώ τα έβαλα και ο Θεός βοηθός.Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Οκτ 22, 2023 5:51 pmΚαλή επιτυχία φίλε μου. Για να βγάλεις χαρτί μόνιμης κατοικίας γίνεται με το Ε1. Αν έβγαλες εντοπιότητας δεν θα στο μετρήσουν για μυτιληνη, αν έβγαλες μόνιμης κατοικίας θα στο μετρήσουν. Εσύ τι ζήτησες από το κεπ;OldSchool92 έγραψε: Κυρ Οκτ 22, 2023 5:47 pmΑα ωραία μακάρι να πιάσουμε θέση. Εμένα η μόνιμη κατοικία φαίνεται Μυτιλήνη. Στην γυναίκα ούτε φιλοξενουμενος φαίνομαι. Λογαριασμοί δεη νερό όλα στα όνομα τις η ασφάλεια μου του αυτοκινήτου έδρα Μυτιλήνη λέει. Δεν ξέρω εγώ τα έβαλα ότι γίνει. Αρκη να μην απορρηψουν την αίτηση, φύλακας εμπειρία.
Αν κατέβασες το Ε1 και λέει ότι έχεις δηλωμένη κατοικία Μυτιλήνη, άσχετα αν μένεις Αθήνα τοτε είσαι κομπλέ. Κατάλαβες;OldSchool92 έγραψε: Κυρ Οκτ 22, 2023 5:54 pmΈκανα αίτηση online δεν πήγα από κοντά στην μόνιμη κατοικία λέει Μυτιλήνη. Αυτό τοποθέτησα στην φορολογική μου δήλωση Μυτιλήνη. Εγώ απλά είμαι στην Αθήνα σαν τουρίστας αυτό. Εγώ τα έβαλα και ο Θεός βοηθός.Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Οκτ 22, 2023 5:51 pmΚαλή επιτυχία φίλε μου. Για να βγάλεις χαρτί μόνιμης κατοικίας γίνεται με το Ε1. Αν έβγαλες εντοπιότητας δεν θα στο μετρήσουν για μυτιληνη, αν έβγαλες μόνιμης κατοικίας θα στο μετρήσουν. Εσύ τι ζήτησες από το κεπ;OldSchool92 έγραψε: Κυρ Οκτ 22, 2023 5:47 pm
Αα ωραία μακάρι να πιάσουμε θέση. Εμένα η μόνιμη κατοικία φαίνεται Μυτιλήνη. Στην γυναίκα ούτε φιλοξενουμενος φαίνομαι. Λογαριασμοί δεη νερό όλα στα όνομα τις η ασφάλεια μου του αυτοκινήτου έδρα Μυτιλήνη λέει. Δεν ξέρω εγώ τα έβαλα ότι γίνει. Αρκη να μην απορρηψουν την αίτηση, φύλακας εμπειρία.
Ωραία ευχαριστώ πολύ, καλή επιτυχία να έχουμε.Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Οκτ 22, 2023 5:56 pmΑν κατέβασες το Ε1 και λέει ότι έχεις δηλωμένη κατοικία Μυτιλήνη, άσχετα αν μένεις Αθήνα τοτε είσαι κομπλέ. Κατάλαβες;
Μια χαρά είναι το παιδί από τη Μυτιλήνη, φυσικά και θα του μετρήσουν την εντοπιότητα αφού στη προκήρυξη ακόμα δεν έχουν καλέσει για να στείλουμε χαρτιά απλά έβαλε ότι έχει εντοπιότητα στη Μυτιλήνη στην αίτηση! Όταν σε καλέσουν για να στείλεις τα χαρτιά σου εκεί πρόσεξε τι χαρτιά θα βάλεις πάντως αφού φαίνεσαι ότι μένεις Μυτιλήνη θα στην περάσουν κανονικά! Καλή επιτυχία!
Ααα σε ευχαριστώ Κωνσταντίνα εχω ολα τα δικαιολογητικάπου αποδεικνύει οτι ειμαι κατικος Μυτιλήνς. Είχα ένα άγχος. Βέβαια. Ελπίζω να πιάσω Μυτιλήνη δεν γνωρίζω και πόσα ιεκ θα υπάρχουν βέβαια, αλλά καλού κακού δήλωσα σε όλα τα σημεία.Kwnstantina έγραψε: Κυρ Οκτ 22, 2023 9:03 pm Μια χαρά είναι το παιδί από τη Μυτιλήνη, φυσικά και θα του μετρήσουν την εντοπιότητα αφού στη προκήρυξη ακόμα δεν έχουν καλέσει για να στείλουμε χαρτιά απλά έβαλε ότι έχει εντοπιότητα στη Μυτιλήνη στην αίτηση! Όταν σε καλέσουν για να στείλεις τα χαρτιά σου εκεί πρόσεξε τι χαρτιά θα βάλεις πάντως αφού φαίνεσαι ότι μένεις Μυτιλήνη θα στην περάσουν κανονικά! Καλή επιτυχία!
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 23
Αυτό ακριβώς ότι λέει το ε1 βάζεις
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες