Από την στιγμή που βγήκε ΦΕΚ με τις θέσεις τα λεφτά έχουν κοπεί μέσα στο 22 θα βγάλειTrouxtsidis έγραψε: Δεν θα ξαναβγαλει για εποπ τοσο συντομα μην περιμενετε!
Νέα προκήρυξη για ΕΠΟΠ το 2022;
- kOriopolisS
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 45
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 47
Ο υπουργός και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ το έχουν δηλώσει ότι θα έχουμε προσλήψεις εποπ μέσα στο 2022!Trouxtsidis έγραψε:Δεν θα ξαναβγαλει για εποπ τοσο συντομα μην περιμενετε!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 15
Τελη Μαρτίου πιστευω θα εχει βγει οπως πέρυσι δεν υπαρχει λογος να το καθυστερήσουν
Μέσα σε άρθρο γράφει ότι έχουν σταλεί στο τυπογραφείο οπότε μπορει να βγει μέσα στο Μάρτιο!
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
Και αρχές Απριλίου να βγεί δεν μας πειράζει.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 17
Θα περιμενουμε προκηρυξη το 22,23,24
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 49
Και περυσι παντως η προκηρυξη ετσι ξαφνικα εσκασε οταν δεν την περιμενε κανεις και μαλιστα ειχε γινει μια διαδικτυακη συνεντευξη του υπουργου και τον ρωτησαν ποτε θα βγει αυτος ειπε τις επομενες μερες και οντως μετα απο 2-3 μερες βγηκε. Τωρα ενταξει και μαρτιο να μην βγει θα γινει μεσα στο 22 αυτο ειναι σιγουρο
Από δικό μου άτομο σας λέω πως η προκήρυξη είναι ήδη έτοιμη και έχουν μείνει μόνο οι υπογραφέςΑναμένεται έως τέλος Μαρτίου μαξ έως πρώτη βδομάδα Απρίλη
33ΜΚ έγραψε:Από δικό μου άτομο σας λέω πως η προκήρυξη είναι ήδη έτοιμη και έχουν μείνει μόνο οι υπογραφέςΑναμένεται έως τέλος Μαρτίου μαξ έως πρώτη βδομάδα Απρίλη
μηπως γνωριζεις τι παιζει και με την προκηρυξη για τους νοσηλευτες; Αν θα βγουν μαζι δηλαδη.
Ρένια τι έχεις τελειώσει και πόσα μόρια έχεις για νοσηλευτρια; Ενδιαφέρεσαι για ΠΝ η Σξ;
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
Οι γυναικες που περνάνε εποπ έχουν ιδια μεταχείριση με τους αντρες; Ή τις βαζουν ντε και καλα στα γραφεια;
- chrusa
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 4
Αληθεια τωρα ειναι ερωτηση αυτη εν ετη 2022 ; Δηλαδη τι μεταχειριση πρεπει να εχουμε; Ειμαστε κατι το ξεχωριστο ας πουμε ; Κανονικα πρεπει να ειμαστε ολοι ισοι και ομοιοι. Δεν εχω ακουσει ποτε να εβαλαν καποιον ντε και καλα σε γραφειο εξαιτιας του φυλου του αλλα με βαση το πτυχιο και την ειδικοτητα που επελεξε.Ren.1 έγραψε: Οι γυναικες που περνάνε εποπ έχουν ιδια μεταχείριση με τους αντρες; Ή τις βαζουν ντε και καλα στα γραφεια;
chrusa έγραψε:Αληθεια τωρα ειναι ερωτηση αυτη εν ετη 2022 ; Δηλαδη τι μεταχειριση πρεπει να εχουμε; Ειμαστε κατι το ξεχωριστο ας πουμε ; Κανονικα πρεπει να ειμαστε ολοι ισοι και ομοιοι. Δεν εχω ακουσει ποτε να εβαλαν καποιον ντε και καλα σε γραφειο εξαιτιας του φυλου του αλλα με βαση το πτυχιο και την ειδικοτητα που επελεξε.Ren.1 έγραψε: Οι γυναικες που περνάνε εποπ έχουν ιδια μεταχείριση με τους αντρες; Ή τις βαζουν ντε και καλα στα γραφεια;
Και εγώ αυτό θα έλεγα είναι ανάλογα την ειδικότητα και το πτυχίο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης